Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 13, 2015 Şaka şaka, nerde o paracıklar Avrupalı'da Onlar fakir biz zenginiz. Avrupalılar ilk ay 500 bin adet Mustang donanımı oluşturup fiyatını öğrendi. Ayrıca 1.1 milyon kişi Mustang'ın opsiyonlarını ve fiyatlarını araştırdı. Kullanıcıların yarısı 2.3 Ecoboost motoru seçerken diğer yarısı 5.0 v8 motoru seçti. Ayrıca bu kullanıcıların 3'te 2'si manuel aktarmayı seçmiş ve en popüler renkler ise Kırmızı & Siyah oldu. Tüm seçimlerin %37'sini 2.3 Ecoboost ve Manuel şanzıman oluşturdu. Peki ilk 5 Avrupa ülkesi neyi terch etmeye çalışmış ? Almanya'nın %60'ı 5.0 V8'i seçti. Siyah ve Kırmızı. İngiltere'nin %54'ü 5.0 V8'i seçti. Kırmızı ve Mavi İtalya'nın %61'i 2.3 Ecoboost'u seçti. Siyah ve Kırmızı/Mavi. İspanya'nın %59'u 2.3 Ecoboost'u seçti. Siyah ve Kırmızı. Fransa'nın %55'i 2.3 Ecoboost'u seçti. Kırmızı ve Siyah. Şuan sadece önemli marketlerde satılan Mustang yakında 100'den fazla markette satışa sunulacak, ülkemize yıl sonuna doğru bekleniyor. Sabri ve Cenk abi kaç defa oluşturdu ?Siz neyi seçmiştiniz? Genel: Türkiye için bilgiler: Daha fazlası için: http://www.focusclubtr.com/forum/160-mustang/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 (düzenlendi) Beyaz zemin stoplar kesin galiba. Benim tercihim 2.3 EB manuel performans paket. Normal koltuk recaro değil. Deep impact blue yada Race red. Veya Guard green,beyaz,siyah dışında her renk olur Comp. orange'da akar Mart 13, 2015 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Bende şu yukardakini alayım işte, yeter bize [emoji14] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 mavi, 5.0 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 mavi, 5.0 Gönül onda ama mantık EBda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Gönül onda ama mantık EBda Sabri hayallerine niye sınır koyuyorsun Nasıl olsa alamayacağız 8 litre olsa onu yapardım :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Sabri hayallerine niye sınır koyuyorsun Nasıl olsa alamayacağız 8 litre olsa onu yapardım :D 2.3 EB mustang alinamayacak veya alinmayacak bir araba değil ki. 5.0 öyle ama yılda 20.000 mtv yaktığı yakıt cabası. 2.3 EB alirsan 3.000 mtv ödersin ortalama 12lt/100km dolaşırsin ( Baba parasi yiyene konuşmak kolay ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 mustang olsunda çamurdan olsun, parasını vererek alamayıcağıma göre hepsi kabulum, ilgililere duyurulur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Ozan onu daha önce ben yazmıştım sıranı bekle lütfen[emoji1] Renk sıkıntı değil demiştim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Tamamen bu videodaki araba 2015 Mustang In Deep Impact Blue: https://youtu.be/fZzKZ1mkkO8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap