Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20178 yıl comment_446279 10 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ben olsam en az 5k daha kullanırım Bırak biraz esnaf da kazansın, ekonomi kötü, siftah yapmadan gün geçirenler var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20178 yıl comment_446296 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Bırak biraz esnaf da kazansın, ekonomi kötü, siftah yapmadan gün geçirenler var... öğrencilikte böyle napalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl comment_446953 Bi soruda ben sorayim.. 80 - 90 km hizla giderken frene fazla basinca alttan sanki arac bir seye takilir gibi oldu 2 defa on taraftan.. Sonrasinda 2 defa daha denedim yapmadi. Acaba biten birsey mi fren disk mi yada yamulma felan mi var . Iyi ihtimal tesadufen mi oldu bilemedim.. @Yakup Çağatay yorumun bekleniyor Hic degismedi frenler belkide bitiyodur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl comment_446955 Yamulma ile böyle yapacağını sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20188 yıl comment_462527 Bugün arka fren balatalarını değiştirdim sponsorumuz ER-OL otomotivden temin ettim kale marka 60 tl, 30 tl de işçilik verdim 90 tl ye halletmiş olduk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 20188 yıl comment_463672 Merhaba saygıdeğer arkadaşlar, Ford camiasına yeni katılmış biri olarak ilk icraatım bu foruma üye olmak oldu Zira çok faydalı bilgiler paylaşılıyor ve herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Bu amaçla hem sizlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak hem de kendi tecrübe ettiğim konuları sizlerle paylaşarak farkındalık oluşmasına katkıda bulunmayı can-ı gönülden isterim. İlk sorumu hemen sorarak başlayayım Ön fren balatalarımın değişim zamanı gelmiş, aracı alırken ekspertizde de söylemişlerdi, hafta sonu kendim de inceleme fırsatı buldum. Bu amaçla ilk olarak erolotomotivden Motorcraft için fiyat aldım: 140 TL. Ardından Ist Avrupa yakasında güvenilir olduğunu duyduğum bir özel servisten değişim için fiyat aldım 80 tl fiyat verdiler. İşte kargo vs 225 diyelim total. Üstüne bir de Ford Yetkili Servisini aradım zorlayarak pazarlıkla 300 TL ye yaparız dediler (o da Motorcraft). Balatayı kendim getirirsem değişim yapmadıklarını söylediler. (Bu arada yetkili servisler arası fiyatlar da çok farklılık gösteriyor, özel servislerde de şehirler arası fiyat çok oynuyor, Ist pahalı sanırım) Yetkili ve özel servis arası fiyat farkı 75 TL civarında çıkıyor, hiç uğraşmadan direk servise yaptırsam mı? Bu arada kesinlikle Motorcraft taktırmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20188 yıl comment_464689 Selamlar herkese, sizce bu balatalar değişmeli mi? Ya da şöyle sorayım, ne kadar daha kullanılabilir? 3 ay sonra taril için yola çıkacağız, balata değişimi gerekecek mi emin olamıyorum. bu arada bu balatalar fabrika çıkışı üzerinde olanlar ve arabam 51bin km oldu fotoğraf sıralaması; sağ ön, sağ arka, sol ön, sol arka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20188 yıl comment_464695 16 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: ne kadar daha kullanılabilir ben en az 30000 km daha kullanırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20188 yıl comment_464696 4 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ben en az 30000 km daha kullanırdım. 30 mu ? uzun süre kullanmış olmama yapılan bir ironi değil bu değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20188 yıl comment_464698 33 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Selamlar herkese, sizce bu balatalar değişmeli mi? Ya da şöyle sorayım, ne kadar daha kullanılabilir? 3 ay sonra taril için yola çıkacağız, balata değişimi gerekecek mi emin olamıyorum. bu arada bu balatalar fabrika çıkışı üzerinde olanlar ve arabam 51bin km oldu fotoğraf sıralaması; sağ ön, sağ arka, sol ön, sol arka. Daha yeni yarıya gelmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20188 yıl comment_464699 12 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: 30 mu ? uzun süre kullanmış olmama yapılan bir ironi değil bu değil mi ? Yarısı duruyor hadi önlere 20 diyim ayıp olmasın. 10000 de bir filan bakarak rahat rahat kullanabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20188 yıl comment_464700 19 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Yarısı duruyor hadi önlere 20 diyim ayıp olmasın. 10000 de bir filan bakarak rahat rahat kullanabilirsiniz. Teşekkür ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın