Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
On 19.01.2016 at 19:50, Yahya Akman said:

Aha benim jantlar :)

Izin aldinmi benden yaman yayinliyorsun gorsellerini emoji14.png

17 kullanan bir cok kisi memnun. Konfor kaybindan bahsettiklerini hic duymadim.

18 jantlardada oyle aman aman bir konfor kaybi hissedemedim ben. Tabiki bu isler tercih meselesidir. 19 takmayi bile dusunen arkadaslarimiz var.

o benimdir kesin :D

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 414,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

ALLAH AŞKINA  yardım ediin :) dostlar arkadaşlar forddaşlar 2012 focusumu 17 inc jant alcam ama aslına bakarsanız jant konusunda cok bilgili değilim. daha önce bir kaç fotograf koymustum buraya bunları düşünüyorum diye ancak 17 inc istediğimden begendiğim modeller olmuyor. ama asıl sorunum replika ve oem jant.. bu oem de marka yazar denilmiş. ankara için oem jant bulabileceğim bir yer varmıdır.? kaliteli hafif orjinali aratmayacak cinsten..

Yanıtlama zamanı:
ALLAH AŞKINA  yardım ediin [emoji4] dostlar arkadaşlar forddaşlar 2012 focusumu 17 inc jant alcam ama aslına bakarsanız jant konusunda cok bilgili değilim. daha önce bir kaç fotograf koymustum buraya bunları düşünüyorum diye ancak 17 inc istediğimden begendiğim modeller olmuyor. ama asıl sorunum replika ve oem jant.. bu oem de marka yazar denilmiş. ankara için oem jant bulabileceğim bir yer varmıdır.? kaliteli hafif orjinali aratmayacak cinsten..

Benim gözümde focus 3 e yakışan 17 inc 2 adet jant var. Birisi sport paket jantı. Diğeri cmax tit un çok kollu jantı. Bu sport paket jantı fikir olsun.

e91b09aa008e763fa1e09b56a0c717a0.jpg

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Servet Özkan said:

şuan piyasadaki en güzel ford jantı... 19 ST'nin çakması. ama çekici bir parça :) 

17 arayışları var belli ki, bunları kurcaladığına göre :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yahya Akman said:

7f696bfddde97b7c12519db79ce00b67.jpg

Lansmanları es geçmemek lazim :D

Bana da bulun bundan:rocks:

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Servet Özkan said:

daha bu hafta sonu bunlarda yazlık kışlık yaptırdım. hatta adam bana abi ne bu yılda iki kere janttan lastik söktürüyorsun.  bu jantta kışlıklar kalsın yaz için yeni jant verelim dedi. ST jantı olduğunu bileydim en azından bir bakardım :) 

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, hüseyin ipek said:

Bana da bulun bundan:rocks:

senin difüzörün var, sana jant mant yok cezalısın hocam :) 

Yanıtlama zamanı:

siyah olaydı içim giderdi. iyi ki siyah değil.. ;):D:D

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, H. Cenk said:

siyah olaydı içim giderdi. iyi ki siyah değil.. ;):D:D

siyah yaparız, gun metal...

köşkeroğlunda bir eleman var (adı mehmet sanırım) serviste çalışıyor hatta bugün muhabbet ettik, onun şeker kırmızı bir F3'ü var. kendisi titanium jantlarını gunmetal'e boyamış. rengide kendi ayarlamış servisteki sınırsız imkanlarla :smiley2k:

demem o ki, lansman jantını boyarız, no problem :) 

not: oha, nasıl tatlı kafasına girdiysem "şahsuvaroğlu" yazacağıma yukarıda "köşkeroğlu" yazmışım...

Mert Yürüyen tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
siyah yaparız, gun metal...

köşkeroğlunda bir eleman var (adı mehmet sanırım) serviste çalışıyor hatta bugün muhabbet ettik, onun şeker kırmızı bir F3'ü var. kendisi titanium jantlarını gunmetal'e boyamış. rengide kendi ayarlamış servisteki sınırsız imkanlarla :smiley2k:

demem o ki, lansman jantını boyarız, no problem [emoji4] 

not: oha, nasıl tatlı kafasına girdiysem "şahsuvaroğlu" yazacağıma yukarıda "köşkeroğlu" yazmışım...

Hahaaaahaaaa

798e10963f5406f431d54e4201146000.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.