Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201511 yıl comment_311777 Şimdi bu focus ve jant ise, sizinkiler nedir? Ayıp oluyor ama... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201511 yıl comment_311793 Jantlara bir el atmayı çok istiyorum ama Biraz daha beklemeliyim ama bu resimleri görünce gaza geliyorum Yok yok beklemeliyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201511 yıl comment_311807 Ayıp oluyor ama... Hem SW hem dizel hemde otomatik birde renkli ((: Tam alınası. 18" focus da ilk kez sürmüş oldum. Ama fena kayıyordu ve zevkliydi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201511 yıl comment_311969 Şimdi bu focus ve jant ise, sizinkiler nedir? Tampon altı spor paket de var bu araçta. Özel sipariş mi bu? Ben de bir SW alayım diyorum; ön tampon ve spoiler ST olsun, marşbiyer ve arka tampon spor paket olsun diye Jantları focus'un standart jantları arasında göremedim. Kuga jantı diyeceğim ama emin olamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201511 yıl comment_311970 Tampon altı spor paket de var bu araçta. Özel sipariş mi bu? Ben de bir SW alayım diyorum; ön tampon ve spoiler ST olsun, marşbiyer ve arka tampon spor paket olsun diye Jantları focus'un standart jantları arasında göremedim. Kuga jantı diyeceğim ama emin olamadım. Tamamen bayi yapımı, jant ise serviste kalan Kuga jantı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl comment_312786 Tampon eki felan hangi bayii miş o ? Bi gidip bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl comment_312787 Tampon eki felan hangi bayii miş o ? Bi gidip bakalım Cevabı fotoğrafın içinde Dikkatli gözler çalışa dursun (Avrupa Y.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl comment_312788 Otokocun satis babalarindan birinin arabasidir bu... Gidip poposuna bakmali ozellikle fikir verir zetec hakkinda belki. Yakupta goster ama elletme dusturuyla foto koymus kendi jantlarim diye demiyorum bunlarda yakisiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl comment_312790 Test arabası, gidip kullanın Dediğim gibi dizel otomatik Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl comment_312836 Test arabası, gidip kullanın Dediğim gibi dizel otomatik az once trafikte karsilastim bununla hemen bizim evin onunde neredeyse (atasehir, serifali taraflari iste) suanda kenara cektim arabadan yaziyorum mukemmel olmus...sw lere bi sempati beslemeye baslamistim ama arac gercekten guzel ozellikle buyuk jant ve renk goz alici. On tampon makyajli oldugundan on tampon ekide haliyle farkli. Ama marspiyel ve difuzor f3 un aynisi kisa surede gorebildigim kadariyla. Bu da demek oluyorki f3 mcanin spor paketinde cok farkli birsey olmayacak gibi... Guzeldi gercekten cok basarili. O sanzimanla tadindan yenmez st sw olmasada is gorur Temmuz 11, 201511 yıl Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201511 yıl comment_313542 Ben aldım mesajı Yakup şeytan ayrıntıda gizliymiş bi yakınım bugün aradığım jant modellerinden birinin fotoğrafını atmış içim kıpırdadı =) hayırlısıyla alıp taktıktan sonra şu jantları, bi kaç foto eklemeliyim sanırsam =) ama tampon eki olmazsa olmaz inşallah uygun bir fiyat biçerlerse neden olmasın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328992 Arkadaşlar şu jant için Focus 3 e sizce yakışır mı? 18" 5x108 jant. Ben çok yakışacağını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328993 İyi de buna bir araba laf edip değiştirmeye çalışıyorsunuz hep... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328995 Ben değil abi forumdan birisinin arabasına çok yakışacağını söylüyorum inanmıyor bana.Kendisi style jant kullanıyor ST kitle Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328996 Abii bu jant sana dedigim gibi ya sedan f3 e yada mondeoya gider. Mesela hakan abinin arabaya cok guzel olur. Ondaki selective jantlarda bana Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın