Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

eyw :) ,17  Cmax jantı bile yeter duruşu değiştirmekte ... arabanın hatları meydana çıkıyor sanki ...

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 409,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
eyw :) ,17 Cmax jantı bile yeter duruşu değiştirmekte ... arabanın hatları meydana çıkıyor sanki ...
Bulamazsam düzgün bir jant iki seçenek var st veya cmax jantı :)
Yanıtlama zamanı:

Bulamazsam düzgün bir jant iki seçenek var st veya cmax jantı

sende ST tak forumda çeşit olsun :)  RS dark 'ta düşünebilirsin ... Demedi deme :yeah:  

Yanıtlama zamanı:

Sonunda bugün jantları takabildim tahmin ettiğimden iyi oldu resimleri sizlerle paylaşıyım

15087101515715147637031.jpg

21212101515715145387031.jpg

93519910151571514283703.jpg

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

Hayirli olsun Tayfun bey ama ben beyaz renge yakıştıramadım ve çok yuksek kalmış araba bence tabi. Parlak siyaha boyatirsaniz janti cok cok daha guzel durur.

Hayırlı olsun 17" mi jantlar

Erkan abinin jantlarindan 18"

Yanıtlama zamanı:

Hayirli olsun Tayfun bey ama ben beyaz renge yakıştıramadım ve çok yuksek kalmış araba bence tabi. Parlak siyaha boyatirsaniz janti cok cok daha guzel durur.

Erkan abinin jantlarindan 18"

Simdilik bu renk durcak ilerde belki arac dzel oldgndan camurluk arasi 3 cm filan kaldi yaysiz hali bu 20mm yay dusunuyorum.

Herkeze tesekkur ederm daha iyileri sizlere

tayfun çiçek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Güzel olmuş,güle güle kullanın. :nazar:

Yalnız yay şart..

İlerde jantlarıda beyaza boyadınmı tadından yenmez bunlar.. ;)

Kimi jant fotoda güzel durur,kimi jant gerçekte güzel durur.:)

Bu jantlar canlı halinde gerçekten güzel duruyor.

Görüş açısı.

Profesyonel foto çekim ve cepten çekim foto gibi düşünün derim.:)

Şunuda ekliyeyim..

Çirkin araç yoktur.Yüksek araç vardır. :D

Tesekkurler erkan abi.

Jantlar canlida ok gibi durdu dedigin gbi acidan dolayi.

Abi bana yay konusunda yardimci olurmusun arac dizel oldugu icin camurluk arasi 3 cm filan.

Renk beyaz guzel olabilir benmde aklimda fume var :)

Yanıtlama zamanı:

Simdilik bu renk durcak ilerde belki arac dzel oldgndan camurluk arasi 3 cm filan kaldi yaysiz hali bu 20mm yay dusunuyorum.

Ben beğendim. Güle güle kullanın. Benim arabada beyaz olduğundan iyi fikir verdi bana. Ben beyaz veya siyah jant sevmiyorum. Fazla müdehale edilmiş görünümü vermemeli bana göre. Zevk elbette sonuçta. Yaysız bile lastikler boşluğu doldurmuş gibi gözüküyor.  

Yanıtlama zamanı:

@tayfun çiçek,

Güzel olmuş güle güle kullanın.

Maliyeti ne oldu. Jant lastik ölçülerinizi yazmamışsınız, ya da ben göremedim. 

Bir de stoplara siyah folyo çekmişsiniz. Kırmızı halini ben daha çok beğeniyorum. Tabi zevk. Çirkin olmuş diyemem tabi.  

Yanıtlama zamanı:

Kimi jant fotoda güzel durur,kimi jant gerçekte güzel durur

fotojenik jant :)

Abi bana yay konusunda yardimci olurmusun arac dizel oldugu icin camurluk arasi 3 cm filan.

bence kesin yay takmalısın bu şekilde uzaktan evoque gibi durmuş ...  gerçi böylede ok :) 

rangeroverevoque203148.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ben beğendim. Güle güle kullanın. Benim arabada beyaz olduğundan iyi fikir verdi bana. Ben beyaz veya siyah jant sevmiyorum. Fazla müdehale edilmiş görünümü vermemeli bana göre. Zevk elbette sonuçta. Yaysız bile lastikler boşluğu doldurmuş gibi gözüküyor.  

Size benden tavsiye takıcaksanız bundan başka takmayın benim denemediğim jant kalmadı hepsi hikaye jantçı bile taktıktan sonra bu kadrda güzel olmaz yok artık dedi :):nazar:

@tayfun çiçek,

Güzel olmuş güle güle kullanın.

Maliyeti ne oldu. Jant lastik ölçülerinizi yazmamışsınız, ya da ben göremedim. 

Bir de stoplara siyah folyo çekmişsiniz. Kırmızı halini ben daha çok beğeniyorum. Tabi zevk. Çirkin olmuş diyemem tabi.  

235/40/18 v kanallı lastiğim.Maliyeti 1.750 oldu ama tanıdıktan aldık.

Stoplar böle çok karizma duruyo arka komple siyah oldu tek difizör kaldı onu taktımı tmamdr araba

http://www.ozenticaret.com.tr/

Ümit abi var,selamımı söyle yardımcı olsun. ;)

tamam abi bakıyım birde 20mm düşünüyorum abi benim çamurluk araları çok az kaldı :D oyüzden nasıl olur 20mm

fotojenik jant :)

bence kesin yay takmalısın bu şekilde uzaktan evoque gibi durmuş ...  gerçi böylede ok :)

rangeroverevoque203148.jpg

Benim araba bundan daha alımlı durdu  :nazar:  20mm yay ile işlem tamam ok gibi durar tam anlamıyla :)

Yanıtlama zamanı:

Güzel, imrendiriyor gerçekten, daha önce de yazdım, yine rica edeyim, cant değiştirenlerden biri eski cant lastik ile yeni cant lastik ağırlığını ölçüp farkı yazabilir mi? Lüfteeen...

İşevselliği etkileyecek ölçümlerden biridir!

Yanıtlama zamanı:

Size benden tavsiye takıcaksanız bundan başka takmayın benim denemediğim jant kalmadı hepsi hikaye jantçı bile taktıktan sonra bu kadrda güzel olmaz yok artık dedi

senin jantçıya bu fotoyu göstereydin

focusyanaiiy.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.