Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sprintbooster Taktırdım...

Featured Replies

• Yanıt 83
  • Görüntüleme 18,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Şimdi mantık olarak sprintbooster (sayılar atmaca) 3 sn de arabanız eskiden 3bin devir görürken 5bin devir görür hale geliyor. Kısacası 3 snde arabanız daha çabuk hızlanıyor, bu hızlanma duygusu ise "

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Hayırlı olsun, neredeyse 3 seneye yakın bir süredir kullanıyorum ve benim olmazsa olmazlarımdan. Gücü arttırmasa da hissettiriyor.  Ama pahalı... Kaldık ki ben çok daha ucuza almıştım.  Hiç değiş

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Minicik bir alet ve sadece gaz tepkimesini artırıyor ! Ancak bende arabanın karakterinin bu denli değişeceğini tahmin etmemiştim evet resmen karakteri değişti, önceden gaza sonuna kadar basınca verdiğ

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

6-8 Mart Ankara'dayım, arar hatırlatırım...

Ben ve tanerde aynı tarihte orda olucaz [emoji2][emoji2][emoji2]

Yanıtlama zamanı:

Ben asıl superchips sonrası Hakan abinin yorumunu bekliyorum.

Şöyle birşey mi olacak ?   :naughty:  

411509_502107796473194_450612690_o.jpg

Yanıtlama zamanı:

6-8 Mart Ankara'dayım, arar hatırlatırım...

Memnuniyetle bekleriz, o tarihe kadar yapılacaklar listem tamamlanamaz muhtemelen ama bir ön gösterim yapabiliriz sanırım.

Şöyle birşey mi olacak ?   :naughty:  

Bize değil size nasıl göründüğü önemli, bekliyoruz yorumları.

Yanıtlama zamanı:

Netice?

Kötü haber : Bugün yoğun kar yağışı sebebi ile gidemedim.

İyi haber : Elemanlar abi sen gelemezsen biz geliriz dediler, yarın sabah gelecekler ve iş yerimde yapacaklar. Hizmeti görüyormusunuz :)

Yanıtlama zamanı:

Kötü haber : Bugün yoğun kar yağışı sebebi ile gidemedim.

İyi haber : Elemanlar abi sen gelemezsen biz geliriz dediler, yarın sabah gelecekler ve iş yerimde yapacaklar. Hizmeti görüyormusunuz :)

Çatladık meraktan.  :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Çatladık meraktan. 

Bende öyle :)  11:30'da yola çıktılar 60km. mesafeden gelecekler bekliyoruz bakalım, ama bu havada test sürüşü olmaz   :aman:

Yani çok basit bir iki denemeden öteye geçilmez heralde.

Sürekli ESP ye yüklendiği için Sprint Booster'ı bile kapattım.

Yanıtlama zamanı:

Bunun yerine chip yaptırmak daha mantıklı

Yanıtlama zamanı:

Çatladık meraktan. 

İşlem tamam :yeah:  

Yanıtlama zamanı:

Yazılım  BTG maslak eşliğinde yüklendi, orjinal ecu bilgileri okundu mail ile gönderildi ve mail yoluyla alınıp tekrar ecu'ya yazıldı, bu hava / yol  şartlarında test mümkün değil ama küçük bir şürüş yaptım 423 Nm. tork kendini iyi hissettiriyor. Belli ki Sprint booster ile beraber çok iyi iş çıkaracaklar. Not ettiğim birkaç veriyi ilerleyen zamanlarda karşılaştırmaya çalışacağım.

Yanıtlama zamanı:

Yazılım  BTG maslak eşliğinde yüklendi, orjinal ecu bilgileri okundu mail ile gönderildi ve mail yoluyla alınıp tekrar ecu'ya yazıldı, bu hava / yol  şartlarında test mümkün değil ama küçük bir şürüş yaptım 423 Nm. tork kendini iyi hissettiriyor. Belli ki Sprint booster ile beraber çok iyi iş çıkaracaklar. Not ettiğim birkaç veriyi ilerleyen zamanlarda karşılaştırmaya çalışacağım.

1+1=3 oluyor ikisi bir arada. 

Ben hepsini ayrı ayrı test ettim ve bir arada kullanımını çok beğenerek almıştım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.