Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282613 arkadaşlar öncelikle merhaba, focus2 titanium tdci hb sahibiyim makyajlı kasa, geçen akşam aracı kitlediğimde teyp'in etrafında ki ışıklandırmanın ve yol bilgisayarının göstergesinin ışığının sönmediğini farkettim. bir süre sonra tekrar bakmak için döndüm halen yanıyodu.aracı çalıştırdım teyp radyo çalışıyor ama cd çalmıyor ve içinde ki cd çıkmıyordu ayrıca teyp ekran ışığı tamamen karanlıktı. sabah olduğunda ilginçtir hiç bir problem olmadan çalıştı içinde ki cd yi de verdi ve ışıklandırmalar normale döndü bu sıkıntıyı yaşayan oldumu ? varsa fikir danışmak isterim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282615 Kedidir kedi desek ayıp olmaz heralde. Şuan herhangi bir problem yoksa dert etmeyin bazen olur öyle şeyler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl Yazar comment_282620 Ben de o şekilde düşündüm şu an bi sorun yok ancak elektrik aksamında bi arıza olabilir mi diye de düşünmüyo değilim sigorta atması temassızlık vs gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282632 CD Player'dan çıkarmama sorunu bir kaç defa bende de oldu; ertesi gün bastım, çıkardı... Olabiliyor sanırım; taktığım CD kalitesizdi, belki de ondan oldu, okumadı çıkarmadı vs. Çok kafaya takıyorsanız bir servise danışın?... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl Yazar comment_282637 tekrar etmesi halinde götürcem o kesin ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282658 tekrar etmesi halinde götürcem o kesin ) Elektronik aletler arada bir hesaplanmayan bir durumda sapıtabilir. Tekrarı gelmezse kafaya hiiiç takılacak bir durum değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201511 yıl Yazar comment_282816 şu anda teyp de bi sıkıntı yok ancak yol bilgisayarı ışıklandırması devamlı yanıyor bi kaç gün daha bekleyip servise götürmeyi planlıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201511 yıl comment_282818 yol bilgisayarının bir süre daha yanıyor olması normal, tabi sabah geri geldiğinizde halen yanmıyorsa.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201511 yıl Yazar comment_282841 aralıksız yanmaya devam ediyor malesef sonunda servis yolu gözüküyo bize sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201511 yıl comment_284366 sigortaların bulunduğu panelde hava koşullarından dolayı nemlenme oluyor..bu panel torpido gözünün altında yolcu koltuğu tarafında bulunuyor üzerinde ısı izolasyonu olan bir bez parçası var muhtemelen bu çok emanet duran parça düşmüş ve ayağı ıslak biri tarafından da panonun nemlenmesi muhtemel ... iki ayrı bölmeye yani hem teyp hemde göstergenin elektronik düzeneğinin birleştiği tek yer orası kendinizce basit bir izolasyon yapabilirsiniz oraya ben sıkıntının oradan kaynaklandığını düşünüyorum şahsi fikrim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201511 yıl Yazar comment_284481 şu an hiç bir sorun yok havaların çok soğuk olduğu dönemde sorun olmuştu. ama yine de teşekkür ederim söylediğiniz yeri kontrol edicem Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285096 2010 focusum gögüs lambası ve yol bilgisayarının lambası yanık kalıyor ve bir süre sonra yol bilgisayarındaki kırmızı lamba titreyerek yanıyor bana yardımcı olun lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201511 yıl comment_285097 2010 focusum gögüs lambası ve yol bilgisayarının lambası yanık kalıyor ve bir süre sonra yol bilgisayarındaki kırmızı lamba titreyerek yanıyor bana yardımcı olun lütfen Ne zaman yanık kalıyor, hemen sönmez o. Kırmızı lamba derken ? Y.b ekranının üstündeki uyarı mı? Ayrıca üyeliğinizi tamamlayınız aksi halde cevap yazıp faydalanamazsınız. Bknz:Özel mesaj ve kurallar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20197 yıl comment_507857 Konuyu uzun zaman sonra hortlatayım ve sorunuzun cevabını vereyim. Aynı olay benimde başıma geldi daha önceleri dijital ekran araba kilitlendikten belli bir süre sonra sönüyordu ancak daha sonraları sönmediğini fark ettim. Nedenini çok aradım ve buldum. Set kolundan şu yolu izliyoruz:Ayar>ekran>bilgi ekranı. Bilgi ekranında tik varsa kaldırın yani işaretlemeyin. Ekranın belli süre sonra söndüğünü göreceksiniz. ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın