Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280545 Selamlar... Tüm yazılanları okudum. Katkım olursa ne mutlu bana. Anladığım kadarıyla arızalı olan bir direksiyon kutusu var, bu arada aracın garantisi de devam etmekte, ancak serviste garantiden onarım için sonuca gidilemiyor. Sabri arkadaşım, birilerinde veya bir yerlerde sorun var. 444 direkt hattı aramışsın, burası sorunlara çözüm merkezi değil aksine sorunların kronik hale getirildiği merkezler haline getirildi, neden mi, Türkiye'de son yıllarda kurum/kuruluşların çoğunluğu her sektörde olduğu gibi müşteri hizmetlerindeki iş ve işlemlerini hizmet satın alma yoluyla yürütmekte, dolayısıyla 444 hattında görüştüğünüz kişilerin tamamı iletişim alanında faaliyet gösteren taşeron firmaların personelidir. Paylaştığınız sorun pinpon topu gibi karşılıklı paslaşma, havanda su dövme, vs... Sonuç olarak sizin şikayetiniz bu taşeron fimaları aşıp Ford'un merkezine ulaştırılmıyor. Bence yapmanız gereken ivedilikle en yakın başka bir servise gidin (Şu an gittiğiniz servis personelinin de ilgisiliği veya bilgisizliği sizi mağdur ediyor olabilir) , burada da aynı hürmetsizliği görürseniz servisin yöneticisi ile görüşün, mağduriyetiniz yine devam ederse, mutlaka "Ford Web Sitesideki Bize Ulaşın" sayfasından İLETİŞİM FORMUNU açarak garantili aracınızla ilgili sorunları, servislerdeki mağduriyetleri ve mağduriyetin devam ettirilmesi durumunda da alacağınız kanuni tedbirleri sıralayınız. Mutlaka size dönülecek ve sorununuz halledilecektir... Unutmayın isanlar (Servistekiler) hata yapailir, 444'tekiler hata yapabilir ama Ford kendisini böyle basit sorunlar için küçültmez.... kolay gelsin, herkese selamlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl Yazar comment_280565 Ben hala sorunun ne olduğunu, servisin neden hamle yapamadığını anlamış değilim. Mal sahibinin telefonda arabam orjinal demesi de ayrı komedi. Buarada karşıdaki insanlar cahil değil, hangi parçanın ne kadar arıza çıkarabildiği benzer sorunların neden kaynaklanabildiğini biliyorlardır. Parçaların serviste de takılabiliyor olması dışarda DOĞRU işlem yapıldığı anlamına gelmez, bunu unutmamalı Servis elimden geleni yaptım değilde prosedür neyse onu yaptım diyor. Parçanın arızalı olduğunu değişmesi gerektiğini birde araç bilgileri ve fotoğraf ekleyip mail atiyoruz dedi. Tabi biliyorlardir ama fotoğraftan 18 jant var orjinal değil damgasi vurdularsa bende kapi içinde ki plakadan orjinale uygun değişiklik olarak belirttim. Avrupada 18" jantla siparis veren birinin arabasinda farkli bir direksiyon kutusu mu var ? Birde dışarda direksiyon kutusuna bir işlem olmadı servis dışında mekaniğe dokunan olmadi. Selamlar... Tüm yazılanları okudum. Katkım olursa ne mutlu bana. Anladığım kadarıyla arızalı olan bir direksiyon kutusu var, bu arada aracın garantisi de devam etmekte, ancak serviste garantiden onarım için sonuca gidilemiyor. Sabri arkadaşım, birilerinde veya bir yerlerde sorun var. 444 direkt hattı aramışsın, burası sorunlara çözüm merkezi değil aksine sorunların kronik hale getirildiği merkezler haline getirildi, neden mi, Türkiye'de son yıllarda kurum/kuruluşların çoğunluğu her sektörde olduğu gibi müşteri hizmetlerindeki iş ve işlemlerini hizmet satın alma yoluyla yürütmekte, dolayısıyla 444 hattında görüştüğünüz kişilerin tamamı iletişim alanında faaliyet gösteren taşeron firmaların personelidir. Paylaştığınız sorun pinpon topu gibi karşılıklı paslaşma, havanda su dövme, vs... Sonuç olarak sizin şikayetiniz bu taşeron fimaları aşıp Ford'un merkezine ulaştırılmıyor. Bence yapmanız gereken ivedilikle en yakın başka bir servise gidin (Şu an gittiğiniz servis personelinin de ilgisiliği veya bilgisizliği sizi mağdur ediyor olabilir) , burada da aynı hürmetsizliği görürseniz servisin yöneticisi ile görüşün, mağduriyetiniz yine devam ederse, mutlaka "Ford Web Sitesideki Bize Ulaşın" sayfasından İLETİŞİM FORMUNU açarak garantili aracınızla ilgili sorunları, servislerdeki mağduriyetleri ve mağduriyetin devam ettirilmesi durumunda da alacağınız kanuni tedbirleri sıralayınız. Mutlaka size dönülecek ve sorununuz halledilecektir... Unutmayın isanlar (Servistekiler) hata yapailir, 444'tekiler hata yapabilir ama Ford kendisini böyle basit sorunlar için küçültmez.... kolay gelsin, herkese selamlar. Bende son gelen cevaba göre hareket edicem. Ilk aradığımda 2 saatte geri döndüler simdi dun öğlen aradim geri dönmediler demek tekrar kontrol ediyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280567 Servis elimden geleni yaptım değilde prosedür neyse onu yaptım diyor. Parçanın arızalı olduğunu değişmesi gerektiğini birde araç bilgileri ve fotoğraf ekleyip mail atiyoruz dedi. Tabi biliyorlardir ama fotoğraftan 18 jant var orjinal değil damgasi vurdularsa bende kapi içinde ki plakadan orjinale uygun değişiklik olarak belirttim. Avrupada 18" jantla siparis veren birinin arabasinda farkli bir direksiyon kutusu mu var ? Birde dışarda direksiyon kutusuna bir işlem olmadı servis dışında mekaniğe dokunan olmadi. Bende son gelen cevaba göre hareket edicem. Ilk aradığımda 2 saatte geri döndüler simdi dun öğlen aradim geri dönmediler demek tekrar kontrol ediyorlar Ebat tamam ama ekipman uygun değil diyebilirlermi bilmiyorum, ama dicek olsalar baştan derlerdi herhalde. Aslında komple jant lastik nedeniyle olsa yine derlerdi herhalde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280571 Bildiğiniz gibi 18" Mondeo orjinal jant arıyorum, aslında acelem yok 2 nci el alırım büyük ihtimal ama yinede servisten yeni varsa alırım diyerek Eskişehir ve Afyon ile görüştüm (Eskişehir her zamanki gibi ilgisiz ve yoğunuz havasında, Afyon yine her zamanki gibi çok alakadar ve ilgili) ilgili kişi bana 3-4 saat sonra döndü ve orjinal selective jant fiyatlarını verdi ancak 18" jantın takılması ile birlikte direksiyon tur zamanları ve birkaç parçanın değişmesi gerekebileceğini ayrıca servisteki ustanın değişimi tavsiye etmediğini de not olarak düştü. Senin 18 jantlar takıldıktan sonra ne gibi işlemler yapıldı bunu merak ettim, yapıldı ise serviste mi yapıldı? yapılmadı ise problem çıkmasının kaynağı bu olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl Yazar comment_280572 Bildiğiniz gibi 18" Mondeo orjinal jant arıyorum, aslında acelem yok 2 nci el alırım büyük ihtimal ama yinede servisten yeni varsa alırım diyerek Eskişehir ve Afyon ile görüştüm (Eskişehir her zamanki gibi ilgisiz ve yoğunuz havasında, Afyon yine her zamanki gibi çok alakadar ve ilgili) ilgili kişi bana 3-4 saat sonra döndü ve orjinal selective jant fiyatlarını verdi ancak 18" jantın takılması ile birlikte direksiyon tur zamanları ve birkaç parçanın değişmesi gerekebileceğini ayrıca servisteki ustanın değişimi tavsiye etmediğini de not olarak düştü. Senin 18 jantlar takıldıktan sonra ne gibi işlemler yapıldı bunu merak ettim, yapıldı ise serviste mi yapıldı? yapılmadı ise problem çıkmasının kaynağı bu olabilir mi? Onu bana Cem abi söylemişti galiba tam tur açısını azaltarak sürtmeyi engellemek amaç ama sürtme yapmayınca gerek duymadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280574 @Sabri Özer, Geçmiş olsun Sabri. Yİne bir Ford Türkiye dramı umarım kısa zamanda hallolur. Şirket politikalarını hiç anlamıyorum :/ İnsan üzülüyor. Üst düzey biriyle direk görüşme şikayet etme imkanımız yok mu acaba bu durumlarda? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl Yazar comment_280668 @Sabri Özer, Geçmiş olsun Sabri. Yİne bir Ford Türkiye dramı umarım kısa zamanda hallolur. Şirket politikalarını hiç anlamıyorum :/ İnsan üzülüyor. Üst düzey biriyle direk görüşme şikayet etme imkanımız yok mu acaba bu durumlarda? Ya onlarada hak veriyorum aslında sonuçta 2.000 civarı bir maliyeti olan birsey ama o zaman 3 yil degil 2 yil garanti diyeceksin. Chery bile 7 yıl mı ne veriyor ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201511 yıl comment_282212 sabri ne oldu bu iş hocam? var mı bir gelişme? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl Yazar comment_282229 sabri ne oldu bu iş hocam? var mı bir gelişme? Perşembe günü aradım dedim arabami kullanamıyorum süreci hızlandırır mısınız falan ama hala bi ses yok. Yıldırma politikası uyguluyolar ama bugünde aricam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282244 şahsuvaroğluna git hocam. hiç üşenme atla git valla. Kaan Abi baktırıversin bir serviste. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282246 şahsuvaroğluna git hocam. hiç üşenme atla git valla. Kaan Abi baktırıversin bir serviste. Şahsuvaroğlu'mda Kaan Abiyi görmeye gelenler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282249 ben season pass aldım Cem abi her haftasonu cumartesi 09:30 :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282250 başım üzerine ... ...misafirleri beklerken çalışmayı sürdüren ben (temsili) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl Yazar comment_282251 başım üzerine ... ...misafirleri beklerken çalışmayı sürdüren ben (temsili) En geç Cuma günü gelicem abi bekliyorum hala belki olumlu bişey derler sende uğraşmamış olursun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282289 Ben de Kaan abini çayını merak ediyorum. Taaa Çanakkale'den çayını içmeye gelicem. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın