Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Ürettiği Parçanın Arkasında Durmuyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben de Kaan abini çayını merak ediyorum. Taaa Çanakkale'den çayını içmeye gelicem.

...şeref duyarım, şaka bir yana çaycımız doğro m00d'u yakaladıysa çayımız harbiden güzeldir, geik ise orta karardır. uğrarayan,zaman ayıran başım üzerine ... beklerim.  

sende uğraşmamış olursun

...sorun yok, çoğumuzun hobi olarak ilgilendiği bir işi yapmam için bana çuvalla para ödüyorlar ... dert deseniz zaten çözülmek için var. demire her zaman bir şekilde çare buluruz, dostlara bir şey olmasın yeter.  

• Yanıt 77
  • Görüntüleme 10,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Şahsuvaroğlu'mda Kaan Abiyi görmeye gelenler

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...şeref duyarım, şaka bir yana çaycımız doğro m00d'u yakaladıysa çayımız harbiden güzeldir, geik ise orta karardır. uğrarayan,zaman ayıran başım üzerine ... beklerim.     ...sorun yok, çoğumu

• Servet Ö.
    Servet Ö.

Geçmiş olsun. Burada talebi yapan vatandaşın eksik bilgi vermesinden kaynaklanıyor olabilir. Sanıyorumki 444 FORD yetkilileri ancak size bilgi vermeye yetkili. Başka bir cacığa yaradıklarını hiç görme

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

...şeref duyarım, şaka bir yana çaycımız doğro m00d'u yakaladıysa çayımız harbiden güzeldir, geik ise orta karardır. uğrarayan,zaman ayıran başım üzerine ... beklerim.

...sorun yok, çoğumuzun hobi olarak ilgilendiği bir işi yapmam için bana çuvalla para ödüyorlar ... dert deseniz zaten çözülmek için var. demire her zaman bir şekilde çare buluruz, dostlara bir şey olmasın yeter.

Kaan abicim mesaj attım.
Yanıtlama zamanı:

Diren Sabri, Bastır Kaan Abi :)

Acaba arka planda neler oluyor ? :) 

Sabri'nin direksiyon kutusu kamuya mal oldu artık... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

...cevap attım :)

Geldim şimdi Kaan abi yokmuş :(

...cevap attım :)

Geldim şimdi Kaan abi yokmuş :(
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kaan abicim tekrardan çok teşekkür ederim ilgi ve alakandan dolayı. Sohbetin olsun kişiliğin olsun çok değerli bir insansın :) [emoji122] [emoji122]

Yanıtlama zamanı:

Kaan abicim tekrardan çok teşekkür ederim ilgi ve alakandan dolayı.

n.p ... iki telefon açtım altı üstü, elime mi yapışacak Allah aşkına? ...işi tam halledelim, stoperlerini takalım, kamber-kaster-toe'nu ayarlayıp ön takımı çiçek gibi yapalım, sonra teşekkür edersin. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

n.p ... iki telefon açtım altı üstü, elime mi yapışacak Allah aşkına? ...işi tam halledelim, stoperlerini takalım, kamber-kaster-toe'nu ayarlayıp ön takımı çiçek gibi yapalım, sonra teşekkür edersin.

:D tamamdır abicim :)
Yanıtlama zamanı:

Ben ne demiştim zamanında "in kaan yagizer, we trust"... 

Sabri hayırlı olsun hocam, güle güle bin arabana tekrardan :)

Ben ne demiştim zamanında "in kaan yagizer, we trust"... 

Sabri hayırlı olsun hocam, güle güle bin arabana tekrardan :)

tam 18'den vazgeçtim derken yine içimde bir kıpırtılar başladı... :)

Yanıtlama zamanı:

tam 18'den vazgeçtim derken yine içimde bir kıpırtılar başladı..

üşenmeyip "Steering Rack Limiter" takarsan neden olmasın?  Bir de yanak düşeceği için konfor azalacaktır ... ayrıca haldır-huldur kullanmayıp çukura, logar kapağına falan da vurmayacaksın (bkn.kibar kullanım) çünkü yanak düşmesi tolerans azalması demek ... bu noktayı unutmazsan sıkıntı yaşamazsın. 

Sınırlayıcı / Limitör böyle bir şey ...

RackwithRestrictors.jpg

...bu da montaj diyagramı.

Placementofpart21.jpg

Yanıtlama zamanı:

Biri çıkıp "focuslarda direksiyon kutusu arızası kronik arza olmustur" desin artik.neyi kimden saklıyoruz,bugun biz yarin siz..

Hasan Meral tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

"Biri çıkıp focuslarda direksiyon kutusu kronik arza olmustur" desin artik.neyi kimden saklıyoruz,bugun biz yarin siz..

Kronik ses durumu var haklısınız ama benim durumum farklı biraz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.