Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201511 yıl comment_282297 Ben de Kaan abini çayını merak ediyorum. Taaa Çanakkale'den çayını içmeye gelicem. ...şeref duyarım, şaka bir yana çaycımız doğro m00d'u yakaladıysa çayımız harbiden güzeldir, geik ise orta karardır. uğrarayan,zaman ayıran başım üzerine ... beklerim. sende uğraşmamış olursun ...sorun yok, çoğumuzun hobi olarak ilgilendiği bir işi yapmam için bana çuvalla para ödüyorlar ... dert deseniz zaten çözülmek için var. demire her zaman bir şekilde çare buluruz, dostlara bir şey olmasın yeter. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201511 yıl Yazar comment_282414 ...şeref duyarım, şaka bir yana çaycımız doğro m00d'u yakaladıysa çayımız harbiden güzeldir, geik ise orta karardır. uğrarayan,zaman ayıran başım üzerine ... beklerim. ...sorun yok, çoğumuzun hobi olarak ilgilendiği bir işi yapmam için bana çuvalla para ödüyorlar ... dert deseniz zaten çözülmek için var. demire her zaman bir şekilde çare buluruz, dostlara bir şey olmasın yeter. Kaan abicim mesaj attım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201511 yıl comment_282448 ...cevap attım Bizde forumcak neler olduğunu merak ettik galiba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201511 yıl comment_282452 Diren Sabri, Bastır Kaan Abi Acaba arka planda neler oluyor ? Sabri'nin direksiyon kutusu kamuya mal oldu artık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl Yazar comment_282574 ...cevap attım Geldim şimdi Kaan abi yokmuş ...cevap attım Geldim şimdi Kaan abi yokmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282583 Üst katta saklanıyor sanki[emoji1][emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl Yazar comment_282585 Kaan abicim tekrardan çok teşekkür ederim ilgi ve alakandan dolayı. Sohbetin olsun kişiliğin olsun çok değerli bir insansın [emoji122] [emoji122] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282590 Kaan abicim tekrardan çok teşekkür ederim ilgi ve alakandan dolayı. n.p ... iki telefon açtım altı üstü, elime mi yapışacak Allah aşkına? ...işi tam halledelim, stoperlerini takalım, kamber-kaster-toe'nu ayarlayıp ön takımı çiçek gibi yapalım, sonra teşekkür edersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl Yazar comment_282592 n.p ... iki telefon açtım altı üstü, elime mi yapışacak Allah aşkına? ...işi tam halledelim, stoperlerini takalım, kamber-kaster-toe'nu ayarlayıp ön takımı çiçek gibi yapalım, sonra teşekkür edersin. tamamdır abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282600 Ben ne demiştim zamanında "in kaan yagizer, we trust"... Sabri hayırlı olsun hocam, güle güle bin arabana tekrardan Ben ne demiştim zamanında "in kaan yagizer, we trust"... Sabri hayırlı olsun hocam, güle güle bin arabana tekrardan tam 18'den vazgeçtim derken yine içimde bir kıpırtılar başladı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282639 tam 18'den vazgeçtim derken yine içimde bir kıpırtılar başladı.. üşenmeyip "Steering Rack Limiter" takarsan neden olmasın? Bir de yanak düşeceği için konfor azalacaktır ... ayrıca haldır-huldur kullanmayıp çukura, logar kapağına falan da vurmayacaksın (bkn.kibar kullanım) çünkü yanak düşmesi tolerans azalması demek ... bu noktayı unutmazsan sıkıntı yaşamazsın. Sınırlayıcı / Limitör böyle bir şey ... ...bu da montaj diyagramı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl comment_282644 Biri çıkıp "focuslarda direksiyon kutusu arızası kronik arza olmustur" desin artik.neyi kimden saklıyoruz,bugun biz yarin siz.. Ocak 22, 201511 yıl Hasan Meral tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201511 yıl Yazar comment_282646 "Biri çıkıp focuslarda direksiyon kutusu kronik arza olmustur" desin artik.neyi kimden saklıyoruz,bugun biz yarin siz.. Kronik ses durumu var haklısınız ama benim durumum farklı biraz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın