Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 sony hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mertol,ekran önemli şu anda anlaşılan...Şu renkli ekrandan bulduğumuz zaman çerçeveyide buradan aldıkmıdı olay tamam yani ha? O renkli ekranı nereden bulucaz şimdi onu araştırmak gerek....

• Yanıt 372
  • Görüntüleme 86,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SYNC modülüm geçen hafta geldi. Fotoğrafları ekleyeyim.. Hava üfleme ızgaralarının rengini karşılaştırmak için ikisini yan yana koyup fotoğrafını çektim. Soldaki titaniumlarda gelen

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Biri trend ekranı.. en ufak.. diğerleri donanım ve teyp ile değişiyor. biri 3.5 inc bize gelen (sony'siz gelir) biri 4.2 inc bize gelmeyen (sony ile gelir) biri 5 inc sony ile veya son

• Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Abi inanırmısın parçalar daha elime ulaşmadı dhl olmadı posta yoluyla geliyor yılan hikayesi yani hevesim kaçtı anlıycağın :) Neyse abi sen biraz uğraş bakalım sıkılırsan ben burdayım :)

Heves kaçacak birşey yok yahu. Hobi sonuçta. Bir şekilde eline ulaşsında nasıl ulaşırsa ulaşsın önemli değil. O kadar masraf yaptın sonlandırmadan bırakma peşini.

Mertol,ekran önemli şu anda anlaşılan...Şu renkli ekrandan bulduğumuz zaman çerçeveyide buradan aldıkmıdı olay tamam yani ha? O renkli ekranı nereden bulucaz şimdi onu araştırmak gerek....

Otosandan alabilirsin. Derdin sadece renkli ekransa fazla para vermene gerek yok. Tabi fazla görecelidir o da başka bir konu ama çerçevesiz yapan Rus'un resimlerini aktarmıştım öncesinde. Sadece renkli ekran olan aletin parça numarasını bulamadım henüz. O karışık biraz. Onu bulabilirsem iş çok kolay olacak.. Aslında tahmin ettiğim bir parça no su varda o da 900 lira.. Tombala oynamak için yüksek bir rakam. Eldekinin aynısı gelme ihtimali yüksek çünkü.. :)

ebay i takip etmekte fayda var. Ara ara düşüyor işte. Benim kafamda da sync falan yok. Hata beğendiğimide söyleyemeceğim. 37 ekran boyutunda ekran beni pek cezbetmiyor. 5 inç olan navigasyonlu ekran tam ideal ölçülerde aslında. Arabayı satmaktan vazgeçince (gerçi vazgeçmiş değilimde yerine koyacak birşey bulamadım) tekrar oynamaya başladım işte.

Mertol Kip tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İyide ben Sync olan bir arabayı zaten 3500-4000 mil kadar kullandımki. Ne olduğunu gayet iyi biliyorum. İş olsun diye aldım. Ben arabada yapacak birşey kalmayınca sıkılıp satıyorum. Yoksa hangi akıllı adam elindeki sağlam farları satıp merceği erimiş far ile uğraşır.. :) E bunu satsam alacak başka bir araba yok. Oyuncak işte. Söker takar oynarım. Bunun kablolaması falan farklı olduğuna göre onunla biraz debelenirim falan zaman geçer. Yoksa o ekran gerçekten benim için hiçbirşey ifade etmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Bu amerikanya kıtasında 2008 de kullanılan modül. Yenisi bundan farklı.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Gelsin kurcalayayım biraz bakarız. Nasılsa sıkılırım kısa sürede.. :kıhkıh:

Sen zaten renkli ekran almamışmıydın? Gümrük falan filan sorunu vardı hani? Ben mi kaçırdım?

Sonunda parçalar geldi ekran ve panel bir tek siperlik kaldı önümüzdeki hafta oda geldimi puzzle tamamlanıyor :) Beklediğime değcekmi bakalım :D

Yanıtlama zamanı:

Haklısın kardeşim bir de ben kurcalayayım şu müzik sistemini bakalım altında ne yatıyor :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Oyuncaklarım geldi. Bu sabah gittim havalimanında arkadaşı karşılayıp aldım hepsini.

Unite ve ekran geldi.. Soketlerinin bizimki ile alakası; yok. Wiring diagramını bulmam lazım. Yoksa bir işe yaramaz...

Bu arabadan sökülmüş. Adam sökülen arabanın VIN kodunu yazmış, goolayınca aşağıdaki ilan çıktı.

http://www.ridesafel...mg2&langCode=de

3133 mildeki bir arabadan sökülmüş. Yaklaşık 5 bin km..

Yanıtlama zamanı:

Gözün aydın ve de kolay gelsin, aynı olmaması iyi olmuş biraz uğraştırır da çabuk sıkılmazsın.

Bu arada mütevazi ve kibar bir sistemmiş, o kaputa sadece "hood open" diyor ;)

Yanıtlama zamanı:

Onu göstergenin ekranında yazıyor.

Epey oyalacak gibi duruyor. Zira pinoutlarını etis te falanda bulamadım.. ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.