Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 sony hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu da kablo tesisatı buyrun bakalım

Resim yükleme kotamı doldurmuşum izin vermiyor suç benim değil yani :kıhkıh:

Bülent Candan tarafından düzenlendi

• Yanıt 372
  • Görüntüleme 86,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SYNC modülüm geçen hafta geldi. Fotoğrafları ekleyeyim.. Hava üfleme ızgaralarının rengini karşılaştırmak için ikisini yan yana koyup fotoğrafını çektim. Soldaki titaniumlarda gelen

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Biri trend ekranı.. en ufak.. diğerleri donanım ve teyp ile değişiyor. biri 3.5 inc bize gelen (sony'siz gelir) biri 4.2 inc bize gelmeyen (sony ile gelir) biri 5 inc sony ile veya son

• Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu arada şu motor ısısı görüntüleme olayı benim göstergede şöyle oluyor....

Neeeeeee :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Arabayı kötü kullanmışın ama puanlama onu gösteriyor :kıhkıh: Bende hepsi yeşil yaprak :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Yahu bi resmi ekleyemedim yazık bana :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Arabayı kötü kullanmışın ama puanlama onu gösteriyor :kıhkıh: Bende hepsi yeşil yaprak :sofeer:

Şehir içinde süremiyoruzki arabayı hakkını vererek..Birde genelde eşim sürüyor,oda işte bu değerlere imza atıyor... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Şehir içinde süremiyoruzki arabayı hakkını vererek..Birde genelde eşim sürüyor,oda işte bu değerlere imza atıyor... :kıhkıh:

Doğru diyosun çıkamadık şehirden bir türlü :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Resim yükleme kotamı doldurmuşum izin vermiyor suç benim değil yani :kıhkıh:

www.postimage.org adresinde bir hesap tanımla, resimlerini oraya yükle, buraya direkt linkini ver bitsin bu sıkıntı....

Yanıtlama zamanı:

9_R3_Z_14_D212_A_3.jpg

Eski kablo tesisatı fikir olsun :kıhkıh:

YkP CgTy tarafından düzenlendi
Mesela bu link'e sağ tıklayıp direkt linkini alıp resim ikonumuza yapıştırmanız dahilinde resim forumda gözükür

Yanıtlama zamanı:

Şu andaki ekran soğuk havalarda kafayı yiyor...Görüntüler donuyor yada silik silik oluyor,araba ısındıkça kendine geliyor..Eski Focus 2,5 lardaki gösterge ekranı da böyle olurdu...Buna karşılık Gösterge arasındaki geniş ekran (Bende ve Mertolda var sadece şu anda,belki ilerde Bülentinde olur,haa birde Mertolun sattığı arkadaş kimse onda olan geniş ekran) soğuktan etkilenmiyor hiç....

Bende göstergede renkli ekran yok. Orjinal olanını taktım. Şu an sende, Bülent'te, benim sattığım arkadaşımda ve Adana da bir arkadaşta daha var. Toplam 4 tane sonradan takan var. Ama illaki otosanın ithal ettiği ancak bizim haberimizin olmadığı başkaları vardır.

Yanıtlama zamanı:

O kablo tesisatı bendeki ekranın değil. O 2009 model mustanglere sonradan eklenen sync kitinde gelen kablo tesisatı.

Yanıtlama zamanı:

Çok yaklaştın ama bu da değil. Bu da Fusion da kullanılan sync in.. Ararken mytouch kelimesini kullanmalısın. Amerikanyalılar bluetooth iÇin SYNC i kullanıyor..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.