Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47384 Bu da kablo tesisatı buyrun bakalım Resim yükleme kotamı doldurmuşum izin vermiyor suç benim değil yani Şubat 6, 201214 yıl Bülent Candan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47385 Bu arada şu motor ısısı görüntüleme olayı benim göstergede şöyle oluyor.... http://youtu.be/HyEFy4DcySg Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47386 Bu arada şu motor ısısı görüntüleme olayı benim göstergede şöyle oluyor.... Neeeeeee Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47388 Arabayı kötü kullanmışın ama puanlama onu gösteriyor Bende hepsi yeşil yaprak Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47390 Bu da kablo tesisatı buyrun bakalım Yahu bi resmi ekleyemedim yazık bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47391 Arabayı kötü kullanmışın ama puanlama onu gösteriyor Bende hepsi yeşil yaprak Şehir içinde süremiyoruzki arabayı hakkını vererek..Birde genelde eşim sürüyor,oda işte bu değerlere imza atıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47392 Şehir içinde süremiyoruzki arabayı hakkını vererek..Birde genelde eşim sürüyor,oda işte bu değerlere imza atıyor... Doğru diyosun çıkamadık şehirden bir türlü Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47396 Resim yükleme kotamı doldurmuşum izin vermiyor suç benim değil yani www.postimage.org adresinde bir hesap tanımla, resimlerini oraya yükle, buraya direkt linkini ver bitsin bu sıkıntı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47397 Eski kablo tesisatı fikir olsun Şubat 6, 201214 yıl YkP CgTy tarafından düzenlendi Mesela bu link'e sağ tıklayıp direkt linkini alıp resim ikonumuza yapıştırmanız dahilinde resim forumda gözükür Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47398 Direk link kopyalayıp cevap menüsündeki resim kutusuna eklersen böyle doğrudan çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47405 Şu andaki ekran soğuk havalarda kafayı yiyor...Görüntüler donuyor yada silik silik oluyor,araba ısındıkça kendine geliyor..Eski Focus 2,5 lardaki gösterge ekranı da böyle olurdu...Buna karşılık Gösterge arasındaki geniş ekran (Bende ve Mertolda var sadece şu anda,belki ilerde Bülentinde olur,haa birde Mertolun sattığı arkadaş kimse onda olan geniş ekran) soğuktan etkilenmiyor hiç.... Bende göstergede renkli ekran yok. Orjinal olanını taktım. Şu an sende, Bülent'te, benim sattığım arkadaşımda ve Adana da bir arkadaşta daha var. Toplam 4 tane sonradan takan var. Ama illaki otosanın ithal ettiği ancak bizim haberimizin olmadığı başkaları vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47406 Bu da kablo tesisatı buyrun bakalım O kablo tesisatı bendeki ekranın değil. O 2009 model mustanglere sonradan eklenen sync kitinde gelen kablo tesisatı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47432 Çok yaklaştın ama bu da değil. Bu da Fusion da kullanılan sync in.. Ararken mytouch kelimesini kullanmalısın. Amerikanyalılar bluetooth iÇin SYNC i kullanıyor.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın