Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47470 Yok ya mondeo çok büyük. O boyutta bir araba almaya karar verirsem s-max falan alırım. Hiç değilse boşta kalırsak okul servisi falan çeker parasını çıkartırız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201214 yıl comment_47472 Bak sony ön panel ve 4 inç renkli ekranın (cmax taki) falan parça numaralarını buldum.. Bitin kanlanırsa ararsın.. Sony ön panel istemem,çok çiziliyor,bakımıda zor,ama ekran olabilir....Ama şu sıralar tek derdim donan ayaklarım ve kulaklarım,havalar çok soğuk ve benim gözüm şu sıralar ne araba görüyor ne başka bişey...Hakkaten arabayı yıkatmadım 1 aydır,hiç umrumda bile diil...Soğuktan nefret ediyorum ve bir an önce geçmesini sitiyorum bu havaların....Ama orta göstergeyi mutlaka değişcem ve değişmden önce seninle mutlaka görüşücem zaten.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201214 yıl comment_47486 Şunun kablo seti %99 işi çözer ama çok pahalı şerefsiz. Modülsüz halini bulmak lazım. http://www.ebay.com/...=item35b662e0bc Haklısın Abi aslında o modül olmazsa fazla para etmez Şubat 7, 201214 yıl Bülent Candan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47774 Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47776 Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek? Gelsin de bi, önayak oluruz belki yaparlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47785 Ya bu sony teyp servislere geldiğinde birimiz sözcü olarak gitsek de; biz bi 300-500 kişi varız toplu alacaz bize kaça olur hacı desek? güzel fikir gerçekten indirim yaparlarmı ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201214 yıl comment_47786 Gelsin de bi, önayak oluruz belki yaparlar.. Hadi inşallah boss Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48035 SYNC modülüm geçen hafta geldi. Fotoğrafları ekleyeyim.. Hava üfleme ızgaralarının rengini karşılaştırmak için ikisini yan yana koyup fotoğrafını çektim. Soldaki titaniumlarda gelen üfleme ızgarası... Sağdaki amerikanyadaki.. Bence krem trimler ile bu altın rengi olan daha iyi duracak.. Bakacağım. Eğer hoşuma giderse kalan kısmınıda aynı renge boyatırım. Arka plandaki alet.. Komple görünümü... Ekranın arkasındaki soketler eski kasa focusta kullanılan ilk nesil SYNC li araçların soketleri ile aynı. Normalde amerikanyada eski kasa focus için kit satıyorlar ve fiyatıda 470 USD falan. Geçen dolaşırken 53 USD ye buldum ve aldım. Böylelikle soket ve kablo işide hallolmuış oldu. Birde şu bağlantı şemasını bulabilirsem montaja geçebileceğim.. Şubat 9, 201214 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48037 Senin trimler kremmiydi abi ? eğer öyleyse krem olsun derim diğer türlü gri olan şık duruyor bana göre Arabanın havası değişecek inş Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48039 Evet benim trimler krem renkli. Zaten bu arabayı almamdaki en büyük etkenlerden birisi trimlerin krem renkli olmasıydı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48041 Mertol bey, Focal ürünleriyle dolu bir set üzerinde çalışıyordunuz, çalışmanız devam mı ediyor, biti mi, bir daha bilgi alamadıkta focal hakkında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48042 Bağlantı şeması konusunda sıkıntı var. Şu an etis te bunun bağlantı şeması yok. VIN kodunu girdiğimiz halde yok. Henüz hazır değilmiş. Servis ile konuştum, onların dünyadan haberi yok. Hiçbir bağlantı şeması yokki bu arabanın diyor.. Len bak bunlar ötekinin diyorsun bunlar bizde çıkmıyor diyor.. Sanki ben evde hazırladım o şemaları.. Otokoç un servis çalışanlarını daha iyi eğitmesi lazım. Kısacası devre şemasını bulana kadar bu iş beklemede.. Bulunca bakarız hal çaresine. Zaten henüz soketler falan filanda gelmedi. Onlarda gelince belki bir adım daha ilerlemiş oluruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48043 Mertol bey, Focal ÜrÜnleriyle dolu bir set Üzerinde çalışıyordunuz, çalışmanız devam mı ediyor, biti mi, bir daha bilgi alamadıkta focal hakkında. O iş şimdi olmaz. Karda kışta ban ahiçkimse kapı falan söktÜremez.. Kaldı ki sökÜlmÜşken trimlerin izolasyonunu epoksi ile gÜçlendireceğim. O da soğukta çok geç donuyor ve bazen peltekleşip donamıyor bile. Dolayısı ile havalar ısınana kadar bekler o iş. He neden şimdi aldın o zaman diye dÜşÜnebilirsiniz, malum şu an sezon olmadığı için daha iyi pazarlık yapıp ciddi indirimle mal alabiliyorsunuz. Başka nedeni yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48045 He neden şimdi aldın o zaman diye dÜşÜnebilirsiniz,. Size "NEDEN" diye bir şey sormayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Elbet vardır bir hikmeti Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201214 yıl comment_48047 Yok yaw hikmeti falan yok. Benim o aleti ne kadar istediğim ile ilintili bir durum. Eğer gerçekten istiyorsam üçüne beşine bakmam. Ama olsada olur olmasada olur modundaysa bedelinin %10-%20 altını bulurum. Yok İşime yaramayacaksa ancak değerinin %50 yada daha altında satılıyorsa alırım.. İşime yaramayacak olmasına rağmen aldığım hiçbirşey elimde kalmadı bugüne akdar. Er ya da geç bir işime yarıyor. Benim olmasa arkadaşlarımın işine yarıyor. Bir şekilde değerlendiriyorum yani.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın