Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48069 SYNC modülüm geçen hafta geldi. Fotoğrafları ekleyeyim.. Şıhhım süpersin Bekliyoz gerisinide Hava üfleme ızgaralarının rengini karşılaştırmak için ikisini yan yana koyup fotoğrafını çektim. Soldaki titaniumlarda gelen üfleme ızgarası... Sağdaki amerikanyadaki.. Bence krem trimler ile bu altın rengi olan daha iyi duracak.. Bakacağım. Eğer hoşuma giderse kalan kısmınıda aynı renge boyatırım. Arka plandaki alet.. Komple görünümü... Ekranın arkasındaki soketler eski kasa focusta kullanılan ilk nesil SYNC li araçların soketleri ile aynı. Normalde amerikanyada eski kasa focus için kit satıyorlar ve fiyatıda 470 USD falan. Geçen dolaşırken 53 USD ye buldum ve aldım. Böylelikle soket ve kablo işide hallolmuış oldu. Birde şu bağlantı şemasını bulabilirsem montaja geçebileceğim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48073 Terlik, eski Focus' un mu yenisinin mi, bir tek onu anlayamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48101 Ahahahahahaa,benim arabayla penpe diye dalga geçen Mertol Penpe terlik giyiyor..Kih Kih Kih.....Penpe terlike extradan kaç TL verdin Mertol....eheheheheüüeee.... Bu arada Maraba Focusa olmaz bu SYNC,boşver sen,gönder bana bunu komple,250 TL. veririm kafadan.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48109 Köpeen olsun len SYNC.. Ama o benim değil kızımın terlikleri. Ben terlik falan kullanmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48110 Terlik, eski Focus' un mu yenisinin mi, bir tek onu anlayamadım Orası evin kiler olarak kullandığımız yer. Gerçi kilerden çok benim depom ama neyse.. O da benim kızın terlikleri. Öteki tekini kaybetmiş, bunu da attırmıyor. Sittin sene durur orada muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48113 Valla abi SYNC ten çok ufaklığın terliği popüler oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48117 Sorma.. HAdi Bora'yı anladım onun pempeye karşı zatne bir ilgisi varda, adaşımı çözemedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48121 Paketten o da mı çıktı acaba diye merak ettim . Bu arada ev TR' de mi ABD'de mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48123 Paketten o da mı çıktı acaba diye merak ettim . Bu arada ev TR' de mi ABD'de mi? İstanbul , bir - kii Şehir:Ist Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48124 Paketten o da mı çıktı acaba diye merak ettim . Bu arada ev TR' de mi ABD'de mi? Pempe terliği görüyonda sağdaki kutunun üzerindeki yurtiçi kargo bandını neden görmüyorsun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48127 Sorma.. HAdi Bora'yı anladım onun pempeye karşı zatne bir ilgisi varda, adaşımı çözemedim.. abooov, laf döndü dolaştı yine Bora abiye çakıldı (müzevir mode:ON) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48128 Bora tüm dikkatleri çekiyor da ondan, alsaydı bizim gibi Style fln, hiç kimse bulaşmazdı, hem o zaman Powershift bile alabilirdi belki Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201214 yıl comment_48156 Mertola inat Yeni Mondeo Şeker Kırmızı Full alıciim,bakiim o zaman ne diyecek...Renk Körü olduğundan Şeker Kırmızıya Pembe diyor işte..Hatta bu kırmızının adı şeker kırmızı da diil aslında ,bildiğin derin kırmızı,sadece gölgede vişne çürüğü-gül kurusu karışımı bişii oluyor rengi...Allahtan Hardal Sarı felan almamışım yoksa gerçekten neler söylerdi Allah bilir....Gerçi Hardal sarıyı fiyatta indirim yapsalarda almam ya o da ayrı bir durum...Mertol alırdı ama hardal sarıyı indirim yapsalardı,adam indirim var diye Hacı Yeşili araba almış yav...eheheheheeüüüee.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın