Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276711 Ve mesele tekrarlayan cümlelerle uzayıııp gider. Sanırım bu da efsane olacak başlıklardan birisi haline gelecek. Aynı cevapların milyon defa verildiği fakat halen kimsenin aynı cevapları vermekten vazgeçmeyeceği. Bakalım kaç sayfa olacak Sanki devlet meselesi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276716 12/12/2014 - 14:12 tarihinde, Süleyman Altın yazdı: Focuslarda ısıtmalı ayna var mı? Hangi focuslarda? Niye olmasın hocam parasını verene her şey var. Donanım listesinden detayına bakmam mümkündür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276718 Focuslarda ısıtmalı ayna var mı? Süleyman şaka mı yapıyorsun? 2005 focus ta bile yan aynalar ısıtmalıydı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276719 Süleyman şaka mı yapıyorsun? Öğrenmiş oldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276721 @Servet Özkan,yağmur kaydırıcı spreyler de işe yarar bence? di mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276723 Ben yağmurlu havalarda arabaya binince yan camları açıp hemen kapatıyorum silinmiş oluyor hareket halinde yan camlarda su durmuyor zaten ön cam da silecek var arkada silecek var Bu arada unutmadan söyliyim yağmur kaydırıcı diye bişey var Aralık 12, 201411 yıl Ramazan V. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276726 ön cam da silecek var arkada silecek var Hangi arkada silecek var yav. Hb lerde var Sedanlarda bagajın içindeki yedeği saymazsak yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276729 Hangi arkada silecek var yav. Hb lerde var Sedanlarda bagajın içindeki yedeği saymazsak yok Hblerde var işte sedanları focustan saymıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276730 Hblerde var işte sedanları focustan saymıyorum Uleeen Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276732 Camlarınız çok temiz değil. Zamanla cama yapışan, göze gözükmeyen ve bezle tam olarak temizlenmeyen bir tabaka oluşuyor. O yüzden camlarınız suyu itmek yerine tutuyor. Nano teknoloji ürünler önermem. Aşağıdaki linkteki ürünü kullandım. Evet suyu itiyor ve sileceklerin rahat silmesini sağlıyor ama camdan kolay kolay çıkmayan buğu gibi bir iz bırakıyor. Sinir bozucu. http://www.hepsiburada.com/liste/nanolife-su-itici-yagmur-kaydirici-cam-buz-yapisma-onleyici-1-yil-20000-km-09c046/productDetails.aspx?productId=otm09c046&categoryId=20024787&SKU=OTM09C046 Camınızı cam cilası veya özel cam temizleyici bir madde ile temizleyin. Aracı kendiniz yıkıyorsanız cilalı şampuanlar tercih edin. İşinizi görecek bir düzelme meydana gelecektir. Bakımsız boyalar da bu şekilde suyu itmek, kaydırmak yerine tutar. Aracımın ıslakken bir fotoğrafını ekliyorum. Camların ve boyanın suyu tutmadığını boncuk boncuk kayan su kabarcıklarından anlayabilirsiniz. Uleeen Katılıyorum. Focus 2 söz konusu olsaydı HB'den vazgeçilmezdi; ancak özellikle makyajlı güncel Focus Sedan dururken HB kasaya dönüp bakmam bile:) Aralık 12, 201411 yıl Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276733 Camlarınız çok temiz değil. Zamanla cama yapışan, göze gözükmeyen ve bezle tam olarak temizlenmeyen bir tabaka oluşuyor. O yüzden camlarınız suyu itmek yerine tutuyor. Nano teknoloji ürünler önermem. Aşağıdaki linkteki ürünü kullandım. Evet suyu itiyor ve sileceklerin rahat silmesini sağlıyor ama camdan kolay kolay çıkmayan buğu gibi bir iz bırakıyor. Sinir bozucu. http://www.hepsiburada.com/liste/nanolife-su-itici-yagmur-kaydirici-cam-buz-yapisma-onleyici-1-yil-20000-km-09c046/productDetails.aspx?productId=otm09c046&categoryId=20024787&SKU=OTM09C046 Camınızı cam cilası veya özel cam temizleyici bir madde ile temizleyin. Aracı kendiniz yıkıyorsanız cilalı şampuanlar tercih edin. İşinizi görecek bir düzelme meydana gelecektir. Bakımsız boyalar da bu şekilde suyu itmek, kaydırmak yerine tutar. Aracımın ıslakken bir fotoğrafını ekliyorum. Camların ve boyanın suyu tutmadığını boncuk boncuk kayan su kabarcıklarından anlayabilirsiniz. Katılıyorum. Focus 2 söz konusu olsaydı HB'den vazgeçilmezdi; ancak özellikle makyajlı güncel Focus Sedan dururken HB kasaya dönüp bakmam bile:) Aynı ürünü kullanıyorum. Temiz dediğimiz camdan beyaz beze sapsarı kir çıkartıyor. Yağmur kaydırıcısı da süper. Kesinlikle tavsiyemdir. 1 ay dan daha dazlada dayandı o kadar yıkanmaya rağmen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276734 Dediğim gibi bu ürünü kullandım. Benim tavsiyem cam temizleyici ürünler. Bu ürünleri de ara sıra kullandığınızda hem cam kolay kolay kirlenmiyor hem de suyu itiyor. Bu arada ben cilalı şampuan kullandığım için zaten camlarda su tutma gibi bir problemle karşılaşmıyorum. Şu ürünleri de inceleyebilirsiniz. http://www.markamakina.com/autoglym-cam-cilasi-325ml-glass-clean.html?search=autoglym http://www.markamakina.com/autoglym-hizli-cam-temizleyici-500ml-fast-glass.html?search=autoglym&page=2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276737 @Servet Özkan,yağmur kaydırıcı spreyler de işe yarar bence? di mi? Aynı şey zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276739 Bakımsız boyalar da bu şekilde suyu itmek, kaydırmak yerine tutar. Bakımsız boyalar derken ? sıfır i20 aldık oda tutuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276769 Bakımsız boyalar derken ? sıfır i20 aldık oda tutuyor Süleyman Bey o konuda bir şey diyemeyeceğim. Hiç sıfır aracım olmadı Araç boyası üzerine yapılan cila çok hassas olur. Boya koruma biraz daha uzun dayanır. Aracı sıradan bir yıkamacıya veriyorsanız, benzinliklerdeki köpüklerden kullanıyorsanız, aracı köpüklemek yerine sadece ıslak bezle temizlemeye çalışıyorsanız vs. cilanın etkisi hemen kaybolur. Cilanın, boya korumanın kalıcılığı açıkçası titizlik istiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın