Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus Rs Geliyor! [tanıtım 3 şubat 2015]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ford Focus RS bugün onaylandı.

• Ford tamamen yenilenmiş Focus RS'i (Dünyanın en çok satan performans aracı) tanıtıyor.
  • Focus RS ilk defa global olarak üretilecek yani tüm bölgelerin müşterilerine hitap edecek.
  • Ford müşterilerine dünya çapında 2020'ye kadar 12 yeni global performans araçları üretilecek. (RS dahil)
  • Ford, bölgesel performans mühendislik ve yarış ekiplerini birleştirerek bir global takım ile yeni araçlar ve parçalar geliştiriyor.

1968 yılında üretilen ilk Ford RS, son olarak Focus RS ismiyle 2009 yılında tanıtıldı. Şuan için araç hakkında hiç detay yok ilerleyen dönemde bunları açıklarız :)

Olası çizimler, motor ve teknik bilgiler bu başlık içinde özellikle ilerleyen sayfalarda yer almaktadır.

Ülkemizde bu yıl içinde performans araçları içinde yer alan Focus ST,Fiesta ST ve Fiesta Supercar satışa çıkacak. RS içinde müjde son bilgiye göre bu modelde satılacak. Focuslar stok ile değil sipariş ile gelecek :)

Araçların detayları:

qp63AGY.jpg

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ken Block Kamuflajli Focus RSle teste çıkmış :)

9435dc8fa1931051186882f6c60eac78.jpg

Altta yazan: "Zamaninda araba dergilerine bakıp kamuflajli arabalari kullananlari görüp vay be bu iş havali bir iş olmali diye düşünürdüm. Şimdi o kamuflajli prototip arabalari kullanan benim"

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Sabri Özer,

Altına yazalım mı, zamanında senin gibi araba sürenlere ne cool iş derdik, anahtarını ne zaman veriyorsun? 

:D:zha:

Not olarak ise, zaten Türkiye'ye gelmedin korkak seni :P

Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer,

Altına yazalım mı, zamanında senin gibi araba sürenlere ne cool iş derdik, anahtarını ne zaman veriyorsun?

:D:zha:

Not olarak ise, zaten Türkiye'ye gelmedin korkak seni [emoji14]

Okumama ihtimali var ama yazalim tabi :D :D
Yanıtlama zamanı:

4 kapılı mı olucak ?

Yanıtlama zamanı:

RxGMtEW.png

Now that's what i call lift off oversteer  :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Bu araç önden çekişli mi olacak yoksa AWD sistemine sahip mi olacak? Bunun dışında manuelden bir an önce vazgeçip PowerShift vitese geçmesini istiyorum!

Yanıtlama zamanı:

Bunun dışında manuelden bir an önce vazgeçip PowerShift vitese geçmesini istiyorum

Tamam hemen arayıp  uyaralım arkadaşları :)

Yanıtlama zamanı:

Bunun dışında manuelden bir an önce vazgeçip PowerShift vitese geçmesini istiyorum!

peki.. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yarın geliyor, hazır mıyız :)

14:00'de bilgiler burada

10917332_752634791489413_495287761944344

Umuyorumki Mustange ayip etmezler :D 2.3 EByi 310 olarak devam ettirirler. RS için 2.3 EByi 350 falan yaparlarsa tepki alirlar
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2/2/2015 - 21:47 tarihinde, Sabri Özer yazdı:

Umuyorumki Mustange ayip etmezler 2.3 EByi 310 olarak devam ettirirler. RS için 2.3 EByi 350 falan yaparlarsa tepki alirlar

O pist rekoru kırılacak :D O yolda her şey mübah :zha: Buarada onu Mustang alanlar düşünsün :kıhkıh:

Misafir
This topic is now closed to further replies.

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.