Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2014 Yeni Mondeo beklenildiği üzere 5 yıldızı aldı. Yolcu koruma %86 Çocuk koruma %82 Yaya koruma %66 Güvenlik Asistanları %66 Mondeo'yu Şubat ayında ülkemizde görebileceğiz. Detaylar için tıklayınız Detaylı pdf: Tıkla Aynı zamanda testleri açıklanan; Vw Passat %85 yolcu koruma ile 5 yıldız aldı. Detay Passat Opel Corsa %79 yolcu koruma ile 4 yıldızda kaldı Detay Corsa Mini Cooper %79 yolcu koruma ile 4 yıldızda kaldı Detay Cooper Dacia Logan %57 yolcu koruma ile 3 yıldızda kaldı Detay Logan Porsche Macan %88 yolcu koruma ile 5 yıldız aldı. Detay Macan Land Rover Discovery %93 yolcu koruma ile 5 yıldız aldı. Detay Discovery_Sport Kia Sorento %90 yolcu koruma ile 5 yıldız aldı Detay Sorento 2014 Euroncap Testlerinde Neler Değişti? Nasıl Değerlendirilmeli? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 O değil de yeni mondeo nun euro ncap testini izledim bravo dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 O değil de yeni mondeo nun euro ncap testini izledim bravo dedim aksini düşünen var mıydı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 aksini düşünen var mıydı Zorla aldırcan bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Zorla aldırcan bana. Aaa! almadın mı daha ? ohooooo... çarşamba dedin bişeyler dedin, bizde burda yeni konu açmanı bekliyoruz, tüh tüh tüh... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Mondeo -Abd adı ile Fusion- makyajlı versiyonu ile IIHS'ye girdi ve en üst seviye ödülü aldı. (TOP SAFETY PICK+) - Eski versiyona göre modifiye edilen ön uç yapısı sayesinde small-overlap'tan 'iyi' derece ile ayrıldı. - Small overlap'a ek olarak aktif fren sistemi ile birlikle bu ödülü alabildi Fusion. Yukardaki iyileştirmeye ek olarak aktif frenleme konusunda da iyileştirme yapılmış. - Model eski teste 2.5 lt motor ile girmişti şimdi 1.5 Ecoboost motor ile teste girdi. Bu da bizim için iyi bir kriter oldu. Eski ve yenisi kıyaslamak isteyenler için dökümanlar Makyajsız: http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/ford/fusion-4-door-sedan/2016?print-view Makyajlı: http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/ford/fusion-4-door-sedan/2017?print-view Alt kısımda yer alan araç içine doğru hareket eden parça ölçümlerine dikkat edebilirsiniz. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 darısı diğer modellere diyelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Small overlap yapmasına rağmen ön göğüsün yerinden bile oynamamış (ya da azcık oynamış) olması muazzam... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap