Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325656 güzel proje iyi günlerde kullanmanız dileğiyle özellikle navigasyonun speedometerda görüntülenmesi çok iyi bişi hud tarzı bi tablet düşünüyorum bende kendi aracıma Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201510 yıl comment_332907 On 06.12.2014 18:16:00, Murat Kavuk said: Gösterge ekranına bilgi gelmiyordu, ekran bilgisinin araca girilmesi gerekiyormuş. Bugün ELM ile ekranı güncelledim.. Murat Bey, bu gösterge ekranından ve navigasyon ekranından ben de taktırdım yalnız benim gösterge ekranına navigasyon bilgileri gelmiyor, nasıl yapabiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201510 yıl Yazar comment_332913 13 dakika önce, A. Kendel said: Murat Bey, bu gösterge ekranından ve navigasyon ekranından ben de taktırdım yalnız benim gösterge ekranına navigasyon bilgileri gelmiyor, nasıl yapabiliriz? Ekranı araca tanıtmalısınız. Bunu serviste yaptırılabilir ya da focccus programı ile kendiniz güncelleyebilirsiniz. Ekran tipinin "06-..MFD5" olarak değiştirilmesi gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl Yazar comment_332960 8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Ben de istiyorum @Murat Kavuk Göstergeyi değiş, gerisi kolay Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201510 yıl comment_333805 murat kavuk kardeş yukarda pin gibi birseyden bahsetmişsin nedir ses için ilave mi yapmamız gerekli ve güncelleme mi yaptırmamız gerekli neye dikkat edecez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl comment_333943 Murat Bey, Bu sistem bizim Kuga araçlara da uyarlanabilir mi? Verdiğiniz sitede böyle bir şey var. İlaveten bu siteden sipariş geçilebiliniyor mu yolsa birisi elden mi getirmek durumunda http://allegro.pl/ford-kuga-ii-mk2-12-16-wyswietlacz-panel-nawigacji-i5757390027.html Aralık 8, 201510 yıl Turhan Onat tarafından düzenlendi ilave bilgi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl Yazar comment_333998 21 saat önce, irfanhasra said: murat kavuk kardeş yukarda pin gibi birseyden bahsetmişsin nedir ses için ilave mi yapmamız gerekli ve güncelleme mi yaptırmamız gerekli neye dikkat edecez. İrfan hocam, sizin araba sync öncesi idi sanırım, muhtemelen sizde bu şekilde bir sorun yok. Ama navigasyondan ses gelmez ise, navigasyonun sesini alabilmek için ekrandan audio ünitesine (cd girişi olan parça) 2x kablo çekmek gerekiyor. 2 saat önce, Turhan Onat said: Murat Bey, Bu sistem bizim Kuga araçlara da uyarlanabilir mi? Verdiğiniz sitede böyle bir şey var. İlaveten bu siteden sipariş geçilebiliniyor mu yolsa birisi elden mi getirmek durumunda http://allegro.pl/ford-kuga-ii-mk2-12-16-wyswietlacz-panel-nawigacji-i5757390027.html Kuga ile c-max aynı sistem, sadece çerçevelerin vs renginde fark var. Genelde yurt dışı göndermiyorlar, gönderi kısmına bakmak lazım, bazen de çıkabiliyor, ben o şekilde getirdim. Ama en iyisi oradan alabilmek için, oralarda bir tanıdık lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201510 yıl comment_334015 Satıcıya soru sorayım dedim,aptalca bir uygulama yüzünden siteye üye olamıyorum. Son noktada resim içerisindeki harfleri gir diye bir bölüm var. Resmi göremiyorum ki? DNS değiştirdim nafile. İlgin için teşekkür ederim Murat bey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334549 Benim kuZu'nun son hali... Yolu gösteren @Murat Kavuk arkadaşıma teşekkürler. Tabi küçük kusurlar olmadan olmaz kontak kapalıyken tüm sesler (navi-radyo-cd-sync) çalışıyorken arabayı çalıştırınca hepsi sessizliğe mahkum oluyor. Park sensörü bile artık sessiz Tavsiyeleri alalım @Ozan Kar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334581 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Tavsiyeleri alalım @Ozan Kar ilk defa denk geldim böyle bir şeye, ilk deneme akü kutup başını söküp takmak olmalı bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334587 14 dakika önce, Ozan Kar said: ilk defa denk geldim böyle bir şeye, ilk deneme akü kutup başını söküp takmak olmalı bence Biraz böyle sürelim düzelir belki dedik Biz iç üniteyide 2014 kuga ile değiştirdik, yarın kendi ünitesini takıp deneyelim diyoruz. Ama gerçekten ilginç herşey çalışıyor fakat park halinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201510 yıl Yazar comment_334636 13 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Biraz böyle sürelim düzelir belki dedik Biz iç üniteyide 2014 kuga ile değiştirdik, yarın kendi ünitesini takıp deneyelim diyoruz. Ama gerçekten ilginç herşey çalışıyor fakat park halinde Hoparlörlere çıkış audi ünitesinden gidiyor. Senin araba için de navigasyon ses bağlantısı yaptık. Acaba diyorum bağlantıyı ters sokete bağlamış olabilir miyiz? Eğer üniteyi de değiştiğinde düzelmez ise; soketlerin 5-12 ve 4-6 şeklinde yapıldığını kontrol edebilir misin? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın