Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Ecoboost Yağ Seviyesi Ve Motorda Değişmesi Gereken Hortum

Featured Replies

Solved by Kaan Yagizer

Yanıtlama zamanı:

Yarın için randevu verdiler bana da hortum için. Gitmişken yazılım güncellemesi talep etsem yaparlar mı acaba? örneğin sinyal lambalarının uyarı sesleri çok yüksek bununla ilgili güncelleme yapılarak sesin kısıldığını okumuştum. ne dersiniz?

Göstergelerin güncellemesiyle düzeliyor sesler. Yaparlar yapmaları lasım.
  • Yanıt 240
  • Görüntüleme 79,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

O gol'ü ilk yiyenlerden biriyiz,belki de birincisiyiz. Basit bir soğutma sistemi borusu yüzünden güzelim motoru yaktık bitirdik.   Teşhis raporundan aynen copy/paste yapıyorum " Silindirlerd

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Geçmiş olsun...   Oldu ki biz kaçırdık, siz kaçırdınız, atladık, uyuduk ... o zaman ne oluyor?  Şöyle ...   Diyelim ki malzeme hatasından dolayı motorunuzu -pişirdik- aracı servise götürüyor (yetk

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... izninizle araya gireyim.   Öncelikle Cem Boneval'a katılıyorum. Ford-Avrupa'nın soğutma borusu değişimi ile ilgili TSB yayınlaması bence de gerekirdi. Üstelik ülkemizde yeni yayılmaya başlayan 1

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu iletiyi servisten yazıyorum. Nihayet söz konusu hortum değiştirildi. yeni hortum eskisine göre çok çok esnek ve yumuşak bir hortum. Yapılması gereken başka bir güncellemenin olmadığını söylediler, gösterge sesleri güncellemeyle kısılıyormuş dedim, yok öyle bişey dediler, zorlamadım bende.

Yanıtlama zamanı:

Bu iletiyi servisten yazıyorum. Nihayet söz konusu hortum değiştirildi. yeni hortum eskisine göre çok çok esnek ve yumuşak bir hortum. Yapılması gereken başka bir güncellemenin olmadığını söylediler, gösterge sesleri güncellemeyle kısılıyormuş dedim, yok öyle bişey dediler, zorlamadım bende.

Keşke etis teki görüntüyü alıp gitseydin.

Yanıtlama zamanı:

hahha bu servislerin kendine güveni beni öldürecek :) yok öyle birşey ne demek ... ids'le ağzına vuracaksın bir tane! bağlarsın cihaza, orada her bir ekipman için çıkıyor güncelleme bilgileri. şimdi vaktimiz yok dese, sonra gelin yapalım dese başımüstüne. ama güncelleme yok falan diyince cidden kızıyorum ya. doğan abi çok kızdım, beni sakinleştir :)

Yanıtlama zamanı:

Aslında benim prensibim "çalışan aleti kurcalama" dır. Ama belki bi faydası dokunur diye şansımı denedim. Çok hırslı olsaydım güncelleme konusunda ısrarcı olurdum ama onlar da isteksiz ve başlarından savmak isteyince ses etmedim. Burda 1 senem kaldı, Ankaraya dönünce servis konusunda daha güzel anılarım olur diye hayal ediyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Aslında benim prensibim "çalışan aleti kurcalama" dır. Ama belki bi faydası dokunur diye şansımı denedim. Çok hırslı olsaydım güncelleme konusunda ısrarcı olurdum ama onlar da isteksiz ve başlarından savmak isteyince ses etmedim. Burda 1 senem kaldı, Ankaraya dönünce servis konusunda daha güzel anılarım olur diye hayal ediyorum. 

Gel gel burada servislerle kankayız biz.Yalan değil valla.

Yanıtlama zamanı:

Yarin bende gidecegim bakalim beni ne maceralar bekliyor :) aylardir gelemeyen akü nedense forda attigim mail sonrasinda 2 gunde geldi. Yarin teslim edecegim. 3.kez abs ve gosterge modülünün guncellenmesi gerektigini iletecegim. 3 silindirli araclarda olur normaldir dedikleri rolantideki titresimin normal olmadigini da iletecegim bakalim cevaplar nasil olacak :)

Yanıtlama zamanı:

Piyango banada vurdu ..Biraz önce hortum için benide aradılar yarın gelin garantiden ücretsiz olarak değiştirelim dediler...hadi hayırlısı..

Yanıtlama zamanı:

valla anlamadım adana otokoç ta 2014 aralıkta servise girdim. o kadar bastırdım ama değişim yok dediler. şimdide herkesi arayıp çağırıyorlar galiba ama adana otokoçtan hiç ses yok. UYAN ADANAAA! motorun yanmasını bekliyorlar galiba.

Yanıtlama zamanı:

valla anlamadım adana otokoç ta 2014 aralıkta servise girdim. o kadar bastırdım ama değişim yok dediler. şimdide herkesi arayıp çağırıyorlar galiba ama adana otokoçtan hiç ses yok. UYAN ADANAAA! motorun yanmasını bekliyorlar galiba.

Çağırmalarını beklemeyin. Servisi arayıp randevu alıp gidin. Sonuçta yayınlanmış bir bülten var. Ayrıca iletişim numaranızı hatalı işlemiş olabilirler.
Yanıtlama zamanı:

Yahu araba yeni niye değişmesi için çabalıyorsunuz zaten normal olan takılıdır onda.

(Yeni ise tabi...)

Ama 2014 Aralık'da girdiyseniz bu söylem doğaldır çünkü son çağrı taze bir gelişme; yakında ararlar eğer eskisi ise.

Yanıtlama zamanı:

Etiste gaz bosaltma hortumu aciklamasiyla uyari gorunuyor. Gecen hafta araci teslim alirken ekran goruntusunu gosterdim. Senin arac icin recall yayinlanmadiki dedi calisan. Sonradan geldi yanima o bahsettigin radyator hortumuymus dedi. :) bende gecen degistirdik oysa sorun yok dedim. Gazla alakasi neyse? Turbo sogutma suyu donus hortumu

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Selam yeni katıldım foruma bu konu sayesinde kaput kaldırıp kontrol ettim , malesef benimki de kaçırıyor , şu hanesinde su  bitti bitecek. Ekleme yaptım. Ancak bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor acil yardım ..?

Yanıtlama zamanı:
Selam yeni katıldım foruma bu konu sayesinde kaput kaldırıp kontrol ettim , malesef benimki de kaçırıyor , şu hanesinde su  bitti bitecek. Ekleme yaptım. Ancak bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor acil yardım ..?

En yakın servise gidebilirseniz gideceksiniz gidemiyorsanız yol yardımı çağırıp olduğu yerde hortum değişecek

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.