Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Motor Stop Sirasinda Gelen Ses

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Motor stop ederken garip bir ses var.Ben deyim gicirti siz deyin giyirti.V kayis sesi diyecem lakin ani devir yukselmelerinde o malum kayis sesi gelmiyor.Muhtemel v kayis yaglanmasina karsi pudralama yaptim degisen bir sey yok.Gorevli oldugum yer acisindan tecrubeli arkadaslarin yorumlari onemli,bolge usta itibari ile ziyan bir yer,ben tarif ediyorum onlar yapiyor cunku.

Tarifi zor oldugu icin videoyu incelerseniz sevinirim...

Araç: Profil bilgisinde yer almaktadır.

Yanıtlama zamanı:

Motor stop ederken garip bir ses var.Ben deyim gicirti siz deyin giyirti.V kayis sesi diyecem lakin ani devir yukselmelerinde o malum kayis sesi gelmiyor.Muhtemel v kayis yaglanmasina karsi pudralama yaptim degisen bir sey yok.Gorevli oldugum yer acisindan tecrubeli arkadaslarin yorumlari onemli,bolge usta itibari ile ziyan bir yer,ben tarif ediyorum onlar yapiyor cunku.

Tarifi zor oldugu icin videoyu incelerseniz sevinirim...

http://youtu.be/X1snNEWN4EA

Videoyu izledimde o sesten başka derleriniz var, araba iş makinası değilse eğer o sesi nedir yahu.

Yanıtlama zamanı:

Bu konulara cok hakim olmamakla beraber; bu ses donus hareketini tamamlayamadan duran ve hafif geri donen bir seyin cikartabikecegi bir sese benziyor.

Aracin km sini bilmiyoruz.

Ben olsam araci stop ederken hangi parcalarin ileri geri sallandigini tespit etmeye çalışirdim.

Kayış sesi gibi değil ama şu sesi de diyemem.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.