Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracımda Tespit Ettiğim Sorunlar (Focus 3)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz, aslında bu ayna işi bilinçli uzun araştırmalar sonucu yapılabildi, zira bayanlar araca bindiğinde baktığı ilk şey ayna vee makyaj tazelemektir, bu sebeble araç belli bir süre beklediğinde ayna bayan sürücünün istediği konuma geliyor....

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 7,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bayan sürücü makyaj destek sistemi    BSMDS     Bende de var. Hepsinde var.Sorun değil, bunlar böyle  

• Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz, aslında bu ayna işi bilinçli uzun araştırmalar sonucu yapılabildi, zira bayanlar araca bindiğinde baktığı ilk şey ayna vee makyaj tazelemektir, bu sebeble araç belli

• Aynam düşer, Kırıkkale marka sanırım... Keyfine göre kokpitten sesler gelebiliyor; ama sürekli ve rahatsız edici boyutta değil. El freninden ses mes gelmiyor. Nesini deneyeceğimizi de anlamadım, el

Yanıtlama zamanı:

Çok şükür 18000 oldu beraberiz bu şikayetlerin hiç biri bende yok umarım en kısa zamanda siz de kurtulursunuz.

Yanıtlama zamanı:

Ön koltuk kafalıklarının metallerinin rengi atmamış mı konu sahibinin :)

Yanıtlama zamanı:

Ön koltuk kafalıklarının metallerinin rengi atmamış mı konu sahibinin :)

Hişş uyandırma görmemiştir onları :P

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz, aslında bu ayna işi bilinçli uzun araştırmalar sonucu yapılabildi, zira bayanlar araca bindiğinde baktığı ilk şey ayna vee makyaj tazelemektir, bu sebeble araç belli bir süre beklediğinde ayna bayan sürücünün istediği konuma geliyor....

Bu arada farkettiğim bir durum şu dikiz aynasıyla ilgili.Araba yattığında ayna aşağı iniyor evet fakat araba çalışmaya başladığı andan itibaren müziğinde etkisiyle yavaş yavaş yerine geliyor.Binince aynayı yukarı kaldırıyorum.Seyahat ederken geri indiriyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada farkettiğim bir durum şu dikiz aynasıyla ilgili.Araba yattığında ayna aşağı iniyor evet fakat araba çalışmaya başladığı andan itibaren müziğinde etkisiyle yavaş yavaş yerine geliyor.Binince aynayı yukarı kaldırıyorum.Seyahat ederken geri indiriyorum.

Gerçek mi?

Yanıtlama zamanı:

Gerçek mi?

Aynen. Bunun serviste farkında çözememişler. Tek çare ayna değişimi oluyor. Ama yeni aynada belli bir süre sonra sapıtıyor
Yanıtlama zamanı:

"sol arka tekerden hafif bir sallantıda bile(araç hareket halinde değilken dahi) şiddetli cızırtı sesi."

Son 2 aydır bu sorun bende de var arka iki tekerde. İlk olarak araca binerken sürücü koltuğuna oturduğumda fark ettim. Sonra nereden geliyor diye incelerken aracı salladığımda arka iki tekerde olduğunu tespit ettim. Geçen hafta bu şikayetle servise götürdüm. İncelediler ve bahsettiğim sorunun sadece el freni çekiliyken olduğunu söylediler. Sonrasında ben de denedim, gerçekten öyle. 2 yıldır aracı kullandığımı, böyle bir sesin daha önce olmadığını belirttim. Onlarsa, daha önce de mutlaka olduğunu, fark etmemiş olabileceğimi söylediler. Metal aksamların birbirine sürtünmesi sonucunda sesin oluştuğunu, çok normal olduğunu söylediler vs. vs... Yağlama falan yaptılar o kadar. Ses aynen devam ediyor. Ancak ben ikna olmadım. Çünkü 2 yıldır bindiğim aracı bir zahmet tanıyayım. Öyle bir ses çıkmıyordu arkadaş. 

Yanıtlama zamanı:

Aslında elfreni kaynaklı bu sesler alışa gelmiştir, başlıca kaynağı tam çekilmemiş olması ve yol eğimi olarak sıralanabilir...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hişş uyandırma görmemiştir onları :P

bugün kontrol edeceğim ama sanmıyorum. ☺

Yanıtlama zamanı:

bugün kontrol edeceğim ama sanmıyorum. ☺

Çok dikkat çeken bişey değil zamanla parlaklığını kaybediyor.

Mesela benimkiler

f1bb2e0198cf614641b5b0d7fc8d0e25.jpg

Yanıtlama zamanı:

Çok dikkat çeken bişey değil zamanla parlaklığını kaybediyor.

Mesela benimkiler

f1bb2e0198cf614641b5b0d7fc8d0e25.jpg

Cila temizlemiyormu abim bunu
Yanıtlama zamanı:

Cila temizlemiyormu abim bunu

Valla serviste bişey sürüp parlatıyolarmış galiba ben denemedim ☺

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.