Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258599 Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz, aslında bu ayna işi bilinçli uzun araştırmalar sonucu yapılabildi, zira bayanlar araca bindiğinde baktığı ilk şey ayna vee makyaj tazelemektir, bu sebeble araç belli bir süre beklediğinde ayna bayan sürücünün istediği konuma geliyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258601 Bayan sürücü makyaj destek sistemi BSMDS Bende de var. Hepsinde var.Sorun değil, bunlar böyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201411 yıl comment_258612 Çok şükür 18000 oldu beraberiz bu şikayetlerin hiç biri bende yok umarım en kısa zamanda siz de kurtulursunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201411 yıl comment_258765 Ön koltuk kafalıklarının metallerinin rengi atmamış mı konu sahibinin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201411 yıl comment_258774 Ön koltuk kafalıklarının metallerinin rengi atmamış mı konu sahibinin Hişş uyandırma görmemiştir onları Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201411 yıl comment_258788 Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz, aslında bu ayna işi bilinçli uzun araştırmalar sonucu yapılabildi, zira bayanlar araca bindiğinde baktığı ilk şey ayna vee makyaj tazelemektir, bu sebeble araç belli bir süre beklediğinde ayna bayan sürücünün istediği konuma geliyor.... Bu arada farkettiğim bir durum şu dikiz aynasıyla ilgili.Araba yattığında ayna aşağı iniyor evet fakat araba çalışmaya başladığı andan itibaren müziğinde etkisiyle yavaş yavaş yerine geliyor.Binince aynayı yukarı kaldırıyorum.Seyahat ederken geri indiriyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201411 yıl comment_258792 Bu arada farkettiğim bir durum şu dikiz aynasıyla ilgili.Araba yattığında ayna aşağı iniyor evet fakat araba çalışmaya başladığı andan itibaren müziğinde etkisiyle yavaş yavaş yerine geliyor.Binince aynayı yukarı kaldırıyorum.Seyahat ederken geri indiriyorum. Gerçek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201411 yıl comment_258797 Gerçek mi? Aynen. Bunun serviste farkında çözememişler. Tek çare ayna değişimi oluyor. Ama yeni aynada belli bir süre sonra sapıtıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201411 yıl comment_258856 "sol arka tekerden hafif bir sallantıda bile(araç hareket halinde değilken dahi) şiddetli cızırtı sesi." Son 2 aydır bu sorun bende de var arka iki tekerde. İlk olarak araca binerken sürücü koltuğuna oturduğumda fark ettim. Sonra nereden geliyor diye incelerken aracı salladığımda arka iki tekerde olduğunu tespit ettim. Geçen hafta bu şikayetle servise götürdüm. İncelediler ve bahsettiğim sorunun sadece el freni çekiliyken olduğunu söylediler. Sonrasında ben de denedim, gerçekten öyle. 2 yıldır aracı kullandığımı, böyle bir sesin daha önce olmadığını belirttim. Onlarsa, daha önce de mutlaka olduğunu, fark etmemiş olabileceğimi söylediler. Metal aksamların birbirine sürtünmesi sonucunda sesin oluştuğunu, çok normal olduğunu söylediler vs. vs... Yağlama falan yaptılar o kadar. Ses aynen devam ediyor. Ancak ben ikna olmadım. Çünkü 2 yıldır bindiğim aracı bir zahmet tanıyayım. Öyle bir ses çıkmıyordu arkadaş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201411 yıl comment_258889 Aslında elfreni kaynaklı bu sesler alışa gelmiştir, başlıca kaynağı tam çekilmemiş olması ve yol eğimi olarak sıralanabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201411 yıl Yazar comment_258894 Hişş uyandırma görmemiştir onları bugün kontrol edeceğim ama sanmıyorum. ☺ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201411 yıl comment_258951 bugün kontrol edeceğim ama sanmıyorum. ☺ Çok dikkat çeken bişey değil zamanla parlaklığını kaybediyor. Mesela benimkiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201411 yıl comment_259007 Çok dikkat çeken bişey değil zamanla parlaklığını kaybediyor. Mesela benimkiler Cila temizlemiyormu abim bunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201411 yıl comment_259010 Cila temizlemiyormu abim bunu Valla serviste bişey sürüp parlatıyolarmış galiba ben denemedim ☺ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201411 yıl comment_259012 Enteresan, hiçbir arabamda olmadı, neden acaba? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın