Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247452 2014 Yeni Ford Tourneo Courier (Kurye) Deluxe 1.5 Tdci 75 Ps Test Sürüşü - İç & Dış İzlenim Aracın diğer tüm bilgileri hakkında başlıklar: Titanium Donanımlı Modelim Fotoğrafları için: Özet: Trimler sert malzeme ama kaliteli işçiliği de iyi olduğundan içinde tıkırtı bulunmuyor. Geniş ve yüksek yan aynalar rüzgar sesi yapıyor. Yol sesi bir fiesta kadar hatta lastiğine bağlı olarak daha iyi bile olabiliyor. Geniş ve kullanışlı bir araç 1.5 tdci her yerde yazdığım gibi şehiriçi için uygun bir motor gücü yeterli. Video: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247463 Bende kullanma fırsatı buldum, 1,6 95 lik araç idi. Motor sakin kullanmaya yönelik, sürüş konforu harika, focusta kolumu pek koyamıyorum sol tarafa, bu araçta ayarlı kolçak + sol tarafta kol koymak için extra yerler var. Yol sesini içeri alıyor baş ağrıtabilir, Sürgülü kapıdaki camlar keşke aşağı inebilseydi. Ön cam ile direksiyon arasında çok boşluk var. Boyutlara alışmak lazım. B sınıfı ticari araçta bu gereksiz boşluklardan kaçınsalardı keşke. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl Yazar comment_247465 Onun altı dolu ama Focus gibi değil. Aracın burnu ufak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl comment_247467 Vitesi dolmuşcular gibi tutmuşsun abi ticariye binince istem dışı oluyor herhalde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201412 yıl Yazar comment_247468 Vitesi dolmuşcular gibi tutmuşsun abi ticariye binince istem dışı oluyor herhalde Hepimiz dolmuşcuyuz! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201412 yıl Yazar comment_247719 Ellerine sağlık Yako Seneye yeni modelleri daha güzel çekeriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201412 yıl comment_247776 eline sağlık teşekkürler.. Çoğunlukla sesleri duyamadım. Bu hangi Otokoç ? Nasıl oldu da TEMe çıktınız Ataşehir falan. Otokoç ataşehir öyle değil ? Bu arabayı yüklğyken test etmeliydi 4 kişi+bagajı ile veya mal yüklü iken nasıl gidecek ? BU arabanın arka süspansiyonu nedir ? Bağımsız mı torsiyon mu yaprak mı ? Viraz alışı engellerden geçişi falan nasıldır ? Ben mesela bunu binek yerine düşünmekteyim (dün öğleden sonra karşıdan dönerken eşime dedim. Şimdi şahsuvara gidiyoruz jazzı peşinata sayıp courier alıyoruz diye ama o bensiz git dedi ) . Alırsam üzülür müyüm ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201412 yıl Yazar comment_247790 Ataşehir Biz çıkarız Yarı bağımsız torsiyon çubuğu var. Golf ilen aynı Abi bu ara çekiliş felan var diye test'e gittim ben eğer istersen beraber gidebiliriz, hem ağır olur araba hem 2.kaydı alırız bunda sesi iyi halledemedim, Fiesta da çok daha iyi oldu Front – Independent MacPherson struts with coil spring over gas filled damper units and lower L-arms, anti-roll bar. Rear – Semi-independent torsion beam suspension with coil springs and twin-tube damper units. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201412 yıl comment_247791 Ataşehir Biz çıkarız Yarı bağımsız torsiyon çubuğu var. Golf ilen aynı Abi bu ara çekiliş felan var diye test'e gittim ben eğer istersen beraber gidebilirim hem ağır olur araba hem 2.kaydı alırız bunda sesi iyi halledemedim, Fiesta da çok daha iyi oldu Front – Independent MacPherson struts with coil spring over gas filled damper units and lower L-arms, anti-roll bar. Rear – Semi-independent torsion beam suspension with coil springs and twin-tube damper units. Ataşehir Otokoçun yeri mi değişti. Eskiden OPETin yanında Renault ile yan yana idi. Mariott otelin oraya girdiniz sanki . Torsiyonsa yeterli olabilir. Eski connectler gibi olmasın da.. Bu hafta sonu değil öteki hafta sonu istediğin teste çıkalım. Eşim ve çocuklar kısa bir süreliğine annemin yazlığına gidiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201412 yıl Yazar comment_247792 Ataşehir Otokoçun yeri mi değişti. Eskiden OPETin yanında Renault ile yan yana idi. Mariott otelin oraya girdiniz sanki . Torsiyonsa yeterli olabilir. Eski connectler gibi olmasın da.. Bu hafta sonu değil öteki hafta sonu istediğin teste çıkalım. Eşim ve çocuklar kısa bir süreliğine annemin yazlığına gidiyor. Yeri değişmiş evet bende ilk oraya gittim hatta d100'den taksiye bindim oraya gittim ford'un önünden geçmişiz görmedim tekrar geri gittik. Otelin hemen dibi. Ne zaman istersen abi Connect de eskisine göre farklı bu arada.O da değişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201412 yıl comment_252313 Courier'nin hususi versiyonunun olduğunu duymuştum bunun hakkında bayiden birşey söylediler mi Yakup bey? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201412 yıl Yazar comment_252322 Var evet. Detayları aklımda değil ama alınacaksa böyle alınmalı fiyat vergi masraf vs ile böylesi daha mantıklı . Courier versiyonları binek için ideal Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201412 yıl comment_252328 Kesinlikle, vergi ve muayene durumları zaten bu tip araçların satışını törpülüyor.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın