Mahmut Akıllı Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2014 merhaba arkadaşlar bugün güzel bir jant beğendim. arabam trend ve dizel olduğundan bazı çekincelerim var. 17'' olması ve 225/50/17 lastikler beni düşündürüyor siz ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Burdan devam edin gerekli bilgiler mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Akıllı Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 gerekli bilgiler mevcut ama orası çok karışık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Ne düşünüyorsun ? Sorun nedir ? Oem olmayan jant hakkında görüşlerimiz ilgili başlıklarda mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 model olarak zaten klasik ve kendi adıma beğendiğim bir jant replikanın dezavantajlarıda forumda daha önce defalarca yazıldı. başlıcaları dayanıksız ve ağır. bu arada önerilen ölçü 215/50R17 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 (düzenlendi) 225/50/17 yerine 215/50/17 takın daha uygun olur .Jant fena değil yalnız çıkma 17 inç c max x paket jantı bulursanız bu janttan daha çok yakışıyor araca ama buda fena değil aşağıdaki resimler sanırım yardımcı olur size yalnız sizin sorduğunuz jant 17 jant bu fotodaki ise 18 inç (forumdan Tolga arkadaşın aracı )... Sizin gönderdiğiniz fotodaki jantın göbek ve bijon delikleri kısmı biraz farklı burdaki janta göre bunun gibi olursa daha çok yakışır bence Haziran 2, 2014 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Akıllı Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 model olarak zaten klasik ve kendi adıma beğendiğim bir jant replikanın dezavantajlarıda forumda daha önce defalarca yazıldı. başlıcaları dayanıksız ve ağır. bu arada önerilen ölçü 215/50R17 jantlar gayet hafif olduğu için özellikle tavsiye ettiler. yalnız 215/50/r17 lastiğin jantta şekilsiz duracağı söylendi. 225/50/17 yerine 215/50/17 takın daha uygun olur .Jant fena değil yalnız çıkma 17 inç c max x paket jantı bulursanız bu janttan daha çok yakışıyor araca ama buda fena değil aşağıdaki resimler sanırım yardımcı olur size yalnız sizin sorduğunuz jant 17 jant bu fotodaki ise 18 inç (forumdan Tolga arkadaşın aracı )... Sizin gönderdiğiniz fotodaki jantın göbek ve bijon delikleri kısmı biraz farklı burdaki janta göre bunun gibi olursa daha çok yakışır bence 1 numaranın jantı gerçekten çok güzel. Sedanda da böyle dururmu acaba bu jant takımı + 225/50/r17 lassa lastiklerle beraber 1900 tl fiyat aldım. Bu aralar 225 lastikler 215lerden daha ucuz, satılmıyor diye itelemeye çalışıyorlar galiba ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 jantlar gayet hafif olduğu için özellikle tavsiye ettiler. yalnız 215/50/r17 lastiğin jantta şekilsiz duracağı söylendi. Öncelikle önemli olan jant genişliği. Sizin jant 7" genişliğinde ise 215 taban en idealidir. Ama daha geniş ise, lastiğinde genişlemesi gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 jantlar gayet hafif olduğu için özellikle tavsiye ettiler. yalnız 215/50/r17 lastiğin jantta şekilsiz duracağı söylendi. 1 numaranın jantı gerçekten çok güzel. Sedanda da böyle dururmu acaba bu jant takımı + 225/50/r17 lassa lastiklerle beraber 1900 tl fiyat aldım. Bu aralar 225 lastikler 215lerden daha ucuz, satılmıyor diye itelemeye çalışıyorlar galiba ) Bunların hepsini söyleyen satıcı tabi demi Forumda orjinal jantin ağırlığı var, karşılaştırın bakalım. Replica jant ağırdır. 215 neden şekilsiz duracakmiş anlamadım. Kamil konusunda, benim fotografım var isterseniz bakabilirsiniz. Yanağı daha ince olur 225e göre. Satan lastik ucuz satmayan pahalı oluyor, biraz ters ama öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut Akıllı Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Bunların hepsini söyleyen satıcı tabi demi Forumda orjinal jantin ağırlığı var, karşılaştırın bakalım. Replica jant ağırdır. 215 neden şekilsiz duracakmiş anlamadım. Kamil konusunda, benim fotografım var isterseniz bakabilirsiniz. Yanağı daha ince olur 225e göre. Satan lastik ucuz satmayan pahalı oluyor, biraz ters ama öyle jant lastik seçimi gerçekten kafa yorucu. full araç alacaksın kafan rahat olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2014 sanırım bendekinin aynısı.önceki sahibi taktırmış.Krom, ama bendeki 18 inç.başta yadırgadım, değiştiririm diyordum ama şimdi çok beğeniyorum.görenler de aynı fikirde.benden önceki adam çok özenmiş, belli.frenleri falan brembo taktırmış.tek dezavantajı yanakların ince olması nedeniyle çukurlara karşı tetikte olmak gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap