Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245938 Arkadaşlar merhabalar internette dolaşırken focus 3 için bu farlar dikkatimi çekti tasarımı güzel görünüyor ama alibaba.com diye bir sitede fiyatta başka detaylar yok ise fiyatıda gayet uygun ama nasıl alınır v.s bilgim yok ebay dann bile daha önce alışveriş yapmadım / araştırmadım. Daha önce buradan alış veriş yapan ya da detayları bilenler varsa paylaşırlarsa sevinirim. http://turkish.alibaba.com/product-gs/osprey-type-ford-focus-2012-headlight-1334192343.html Herkese iyi akşamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245940 Konuyu Focus 3 bolumde acarsanız daha ıyı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl Yazar comment_245942 Yine aynı sitede focus 3 için güzel ürünler var Konuyu Focus 3 bolumde acarsanız daha ıyı olur. Evet haklısınız forumu gezdim focus 3 den ziyade alışveriş sitesi ile ilgili bir soru olduğu için buraya açmıştım ama başlık ile kategori uyumsuz oldu.Değişiklik yapamıyorum galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245943 Yazdılarınızı kopyalayıp oraya yapıstırın sonrada buradakı konuyu sılersınız Mayıs 30, 201412 yıl Çağatay Oyuncu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245948 Ben de almayı düşünüyorum bu led'li mercekli farlardan , hatta türk sitelerinde de mevcut ama sıkıntı olur mu bilemiyorum , kısa far arızası veriyor diye okumuştum forumda. Ben kurulum kısmını düşünüyorum daha çok nasıl olur diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245960 alibaba aslında toptancı sitesi. yani üreticiler için bir pazar oluşturuyor. detaylarını bende bilmiyorum ancak satıcı ile iletişime geçip işlemi tamamlıyorsunuz. bizdeki sahibinden.com gibi düşünülebilir ama bildiğim kadarıyla GET tarzı bir sistem yok(alibabada). Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl Yazar comment_245961 alibaba aslında toptancı sitesi. yani üreticiler için bir pazar oluşturuyor. detaylarını bende bilmiyorum ancak satıcı ile iletişime geçip işlemi tamamlıyorsunuz. bizdeki sahibinden.com gibi düşünülebilir ama bildiğim kadarıyla GET tarzı bir sistem yok(alibabada). teşekkürler ozan Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201412 yıl comment_245962 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Modifiye → Mk3- İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi ---------- Forumda alibaba diye aratırsanız ilgili açıklamalar çıkabilir yani lütfen önceden arama yapınız zaten bu cevaplar yer almaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201412 yıl Yazar comment_246071 Forumda alibaba diye aratırsanız ilgili açıklamalar çıkabilir yani lütfen önceden arama yapınız zaten bu cevaplar yer almaktadır. Forumda arama yaptım ama uygun içeriği bulamadım zaten bulmakta zor alibaba diye aratınca konu içersindeki linklerde çok sayıda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201412 yıl comment_249515 alibaba ile ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim üç alışverişim oldu oradan bazı detayları bildikten sonra güvenli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201412 yıl Yazar comment_249590 Ilk mesajdaki linkte bulunan farlari almak istemistim kisaca nasil sistem Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın