Süleyman Altın Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2014 Arkadaşlar merhabalar internette dolaşırken focus 3 için bu farlar dikkatimi çekti tasarımı güzel görünüyor ama alibaba.com diye bir sitede fiyatta başka detaylar yok ise fiyatıda gayet uygun ama nasıl alınır v.s bilgim yok ebay dann bile daha önce alışveriş yapmadım / araştırmadım. Daha önce buradan alış veriş yapan ya da detayları bilenler varsa paylaşırlarsa sevinirim. http://turkish.alibaba.com/product-gs/osprey-type-ford-focus-2012-headlight-1334192343.html Herkese iyi akşamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Konuyu Focus 3 bolumde acarsanız daha ıyı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yine aynı sitede focus 3 için güzel ürünler var Konuyu Focus 3 bolumde acarsanız daha ıyı olur. Evet haklısınız forumu gezdim focus 3 den ziyade alışveriş sitesi ile ilgili bir soru olduğu için buraya açmıştım ama başlık ile kategori uyumsuz oldu.Değişiklik yapamıyorum galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 (düzenlendi) Yazdılarınızı kopyalayıp oraya yapıstırın sonrada buradakı konuyu sılersınız Mayıs 30, 2014 Çağatay Oyuncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Ben de almayı düşünüyorum bu led'li mercekli farlardan , hatta türk sitelerinde de mevcut ama sıkıntı olur mu bilemiyorum , kısa far arızası veriyor diye okumuştum forumda. Ben kurulum kısmını düşünüyorum daha çok nasıl olur diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 alibaba aslında toptancı sitesi. yani üreticiler için bir pazar oluşturuyor. detaylarını bende bilmiyorum ancak satıcı ile iletişime geçip işlemi tamamlıyorsunuz. bizdeki sahibinden.com gibi düşünülebilir ama bildiğim kadarıyla GET tarzı bir sistem yok(alibabada). 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 alibaba aslında toptancı sitesi. yani üreticiler için bir pazar oluşturuyor. detaylarını bende bilmiyorum ancak satıcı ile iletişime geçip işlemi tamamlıyorsunuz. bizdeki sahibinden.com gibi düşünülebilir ama bildiğim kadarıyla GET tarzı bir sistem yok(alibabada). teşekkürler ozan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Modifiye → Mk3- İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi ---------- Forumda alibaba diye aratırsanız ilgili açıklamalar çıkabilir yani lütfen önceden arama yapınız zaten bu cevaplar yer almaktadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Forumda alibaba diye aratırsanız ilgili açıklamalar çıkabilir yani lütfen önceden arama yapınız zaten bu cevaplar yer almaktadır. Forumda arama yaptım ama uygun içeriği bulamadım zaten bulmakta zor alibaba diye aratınca konu içersindeki linklerde çok sayıda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 alibaba ile ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim üç alışverişim oldu oradan bazı detayları bildikten sonra güvenli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Ilk mesajdaki linkte bulunan farlari almak istemistim kisaca nasil sistem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap