Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Kapıyı Açınca Gelen Ses


Türker Taş

Soru

Aracımın kilidini kumandayla açtığımda aracın kapısını açınca direksiyon olduğu taraflardan gırjjjjtt  die ses geliyor  aldığım zamandan beri kumandayla kilidi ne zman açsam kapıyı açınca 1 sn felan sürüyor sonra ses kesiliyor. Sesin nedeni nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

O sanırım anahtar aracın içine girince çalışma modu gibi bir şey olsa gerek. Çünkü benim araç ta(anahtarsız çalıştırma) araca binerken ve çıkarken bu ses geliyor. Bu bir arıza mı hiç bilmiyorum ilk günden beri var olunca normal geliyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ilk gunden beri bende de varda niye ötuyor amaci ne motorlu birşey kuruluyor sanki :))Araçtan en ufak sesten rahatsiz oluyorum neden otuyor diye motor kismindan 2 kere kedi cikard yolda garipten mirliyinca arac ne die baktim ilkinde kedi oldunu fark etim yavruyu geri yuvasina goturdum :))

Kumandayla aciyorum kilidi ,kapiyi elimle acip binmeye yakin gijtliyor aracin direksiyonunu kilitlemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Direksiyon kilidi diyenlerin zannedersem hepsinde anahtarsız çalıştırma var. Çünkü kumandadan kilidi açıp elle kapıyı açtığımız anda direksiyonun oralardan bir metal ses geliyor. Bizim kastettiğimiz ses bu. Ha sorulan ses kumandadan kilidi açınca kapı daha elle açılmadan ses geliyorsa bilemiyorum ve Yakup un dediği gibi kapı kilidi olabilir.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ayni ses ilk gunden beri cikardiği için bende normaldir dedim arka amortisör olsa gerek ses geliyordu ona baktiracağim bir ara çukura girince ötmeye başladi onuda neymiş diyesorar öğrenirim

Kapiyı actiğim an geliyor anahtarsiz caliştirma bnmki de bir görevi vardir tek kilitleme de denemedim hic

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aynı ses bende de var,sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum. Bir motordan geliyor. Bana da direksiyondan geliyor gibi geldi. Belki de teyptendir bilmiyorum tamamen sallıyorum :) Servise gidince soran olursa bizi de aydınlatsın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.