Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238865 Aynı ses bende de var,sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum. Bir motordan geliyor. Bana da direksiyondan geliyor gibi geldi. Belki de teyptendir bilmiyorum tamamen sallıyorum Servise gidince soran olursa bizi de aydınlatsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238869 Herkesin kulaklar mükemmelmiş anlaşılan Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl Yazar comment_238872 Ayni ses ilk gunden beri cikardiği için bende normaldir dedim arka amortisör olsa gerek ses geliyordu ona baktiracağim bir ara çukura girince ötmeye başladi onuda neymiş diyesorar öğrenirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238881 Ilk gunden beri bende de varda niye ötuyor amaci ne motorlu birşey kuruluyor sanki )Araçtan en ufak sesten rahatsiz oluyorum neden otuyor diye motor kismindan 2 kere kedi cikard yolda garipten mirliyinca arac ne die baktim ilkinde kedi oldunu fark etim yavruyu geri yuvasina goturdum ) Kumandayla aciyorum kilidi ,kapiyi elimle acip binmeye yakin gijtliyor aracin direksiyonunu kilitlemiyorum Kendi kitler, içinde oturup kitleyip deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238884 Araç anahtarla eşleşince o sesi çıkarıyor bence.malum kumanda arabanın içinde olmayınca araç çalışmıyor. Nisan 22, 201412 yıl Selçuk Etem tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın