Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238719 Aracımın kilidini kumandayla açtığımda aracın kapısını açınca direksiyon olduğu taraflardan gırjjjjtt die ses geliyor aldığım zamandan beri kumandayla kilidi ne zman açsam kapıyı açınca 1 sn felan sürüyor sonra ses kesiliyor. Sesin nedeni nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238730 Ouu bunda da mı başladı!? Kilit değişecek garantiden.Servis'e uğrayınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238752 O sanırım anahtar aracın içine girince çalışma modu gibi bir şey olsa gerek. Çünkü benim araç ta(anahtarsız çalıştırma) araca binerken ve çıkarken bu ses geliyor. Bu bir arıza mı hiç bilmiyorum ilk günden beri var olunca normal geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238753 Gelen ses direksiyon kilidini açan ses olabilir.Bende de geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238778 Ouu bunda da mı başladı!? Kilit değişecek garantiden.Servis'e uğrayınız. Kilit derken? Direksiyon kiliti mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238782 Abicim arkadaş direksiyon tarafı derken sürücü kapısından bahsediyor ve kilit de kapı içindeki kilit. Direksiyonla felan ilgisi yok söylenenden anladığım bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238783 aracın kapısını açınca direksiyon olduğu taraflardan gırjjjjtt die ses geliyor Ben bu cümleden yola çıkarak direksiyon kilidi anladım valla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238794 Kumanda ile aracı açıyor. Kapıyı eli ile açmıyor fiziksel olarak burada ilk mesajda YT videosu mevcut bakabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238795 Gelen ses direksiyon kilidini açan ses olabilir.Bende de geliyor. Bende bu şekilde düşündüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238806 Ne kapı kilidi ne de varsa direksiyon kilidi ses mes yapmıyor. Basıyorsun, açıyorsun, biniyorsun, basıyorsun gidiyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl Yazar comment_238853 Ilk gunden beri bende de varda niye ötuyor amaci ne motorlu birşey kuruluyor sanki )Araçtan en ufak sesten rahatsiz oluyorum neden otuyor diye motor kismindan 2 kere kedi cikard yolda garipten mirliyinca arac ne die baktim ilkinde kedi oldunu fark etim yavruyu geri yuvasina goturdum ) Kumandayla aciyorum kilidi ,kapiyi elimle acip binmeye yakin gijtliyor aracin direksiyonunu kilitlemiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238859 Kapi acilinca tam bindigim anda derinden minik bir vijjjj, motor sesi duyuyorum ben de.. hep duydum. Ve daha once konusuldu bu, dogal oldugu soylendi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238860 Direksiyon kilidi diyenlerin zannedersem hepsinde anahtarsız çalıştırma var. Çünkü kumandadan kilidi açıp elle kapıyı açtığımız anda direksiyonun oralardan bir metal ses geliyor. Bizim kastettiğimiz ses bu. Ha sorulan ses kumandadan kilidi açınca kapı daha elle açılmadan ses geliyorsa bilemiyorum ve Yakup un dediği gibi kapı kilidi olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl Yazar comment_238861 Ayni ses ilk gunden beri cikardiği için bende normaldir dedim arka amortisör olsa gerek ses geliyordu ona baktiracağim bir ara çukura girince ötmeye başladi onuda neymiş diyesorar öğrenirim Kapiyı actiğim an geliyor anahtarsiz caliştirma bnmki de bir görevi vardir tek kilitleme de denemedim hic Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın