Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2013 F1 Çakar Uygulaması

Featured Replies

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 8,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• acımam dayarım bixenonu.

• Saruhan Özkan
    Saruhan Özkan

Şahsi fikrimi söyleyeyim. Osmaniye'de trafik nasıl bilmiyorum ama. İstanbul'daki sıkışık trafikte böyle bir araç çok sinir bozar bence. Sinirlenmek de dikkat dağıtır. Sürekli gözünde patlayan parlak k

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Osmaniye'de adım başı trafik var affetmez orada bunu...

Yanıtlama zamanı:

Sen frene devamlı basıyorsun o çakar yapıyor yanlış mı anlamışım

Yanıtlama zamanı:

Şahsi fikrimi söyleyeyim. Osmaniye'de trafik nasıl bilmiyorum ama. İstanbul'daki sıkışık trafikte böyle bir araç çok sinir bozar bence. Sinirlenmek de dikkat dağıtır. Sürekli gözünde patlayan parlak kırmızı ışıklar arkadaki sürücü için kötü.

Yanıtlama zamanı:

Şahsi fikrimi söyleyeyim. Osmaniye'de trafik nasıl bilmiyorum ama. İstanbul'daki sıkışık trafikte böyle bir araç çok sinir bozar bence. Sinirlenmek de dikkat dağıtır. Sürekli gözünde patlayan parlak kırmızı ışıklar arkadaki sürücü için kötü.

Osmaniye'de adım başı trafik var affetmez orada bunu...

Yanıtlama zamanı:

Çok kötü, ciddi dikkat dağıtır bu.

Normal arka sisleri kapatmalarında faydalı oluyor mu bu?

o yüzden yaptığımı anlamıyorlar. deli olup önümden çekildikleri, yada uzayıp gittikleri için dolaylı olarak faydalı oluyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaslar abartmayalim sadece frenlerde cakar devresi var. Piyasada goruyoruz ledi doseyip gezenler var onlar gozu almiyorda bumu gozu aliyor bu sadece gorsel bir uygulama arkadaki araca hic bir yansima yapmamaktadir ayriyeten devre icten kontrollu istenildiginde devre disi birakiliyor. Sahsi fikirler ekibim icin onemlidir ama bu hakaret yada abartiya kacarsa diger paylasimlarimizi malesef yayinlamayacagiz. Uygulama yaptigimiz araclarimiz kendimize ait olup plakalari acik bir sekilde yayinlanmaktadir bu araclar surekli trafikte olup bugune kadarda bir ceza veya uyariya magruz kalmamistir bilginize.

Yanıtlama zamanı:

Geçenlerde önümde bir yere yapışık Şahin'de vardı bunlardan. Çok da hoşuma gitmişti ve hiç de gözümü almamıştı.

Dedim;" Bulsam da aynısından be de yapsam..."

O ki modifiyeden hiç haz etmem.

Ama bu güzel olmuş gerçekten.

Yasal boyutunu ve kısıtlayıcı tedbirleri bilmiyorum ama yasal kılıf bulduğum anda yapmayı düşünüyorum aynısından.

Yanıtlama zamanı:

Ankara da denk geleyim direk polise ihbar ederim. Gözleri ışığa hassas insanlar var sonuçta.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.