Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Silecek Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

RBW puntoda kullanıyorum baya iyi.

http://www.n11.com/ford-focus-3-silecek-muz-tip-takim-hemen-kargo-P20819325?cid=604001&gclid=CLmlg7WBlMQCFbPKtAodSCcAHw

26,90 bu, Engin abinin dediği 74 lira. Değer mi 50 lira farka ?

Sabri Özer tarafından düzenlendi

• Yanıt 59
  • Görüntüleme 26,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Reca ederim.İstersen getir ben kırım pardon takıyım

• Burak Koç
    Burak Koç

Engin ninde dediği gibi Bosch markayı bende tavsiye ederim,şirket araçlarında kullanıyorum gayet başarılı..

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

Ben bile taktım

Yanıtlama zamanı:

Bosch hiç kullanmadım. RBW 2 sene filan rahat gidiyor Aydın'da. 27tl bile pahalı sanki, en son 15 vermiştim sanki yaz sonu.
Yanıtlama zamanı:

Focus 1 içi RBW almıştım gayet iyiydi. Çifti 20 tlydi sanırım aldığımda. Valeo hakkında çok daha iyi yorumlar duymuştum.

Yanıtlama zamanı:

Vay arkadaş bende parçacıdan orjinal diye 75 tl  verdim aldım. yolunmuş tavuk gibi hissettim kendimi biranda :D servis 150 tl demişti ... Artık sonraki sefere

Yanıtlama zamanı:

Bende aracım için bosch aldım mükemmel bir şey.Tavsiye ederim biraz fiyat farkı var ama çok kaliteli ve hak ediyor.

Yanıtlama zamanı:

Silecekle ilgili özellikle ford marka kullandığımız araçlarda, 0 km aracın üzerinde gelen silecekleri en az 3 sene her şartta sorunsuz kullanmamıza rağmen, sonradan dışarıdan aldıklarımızla birkaç kez cam tozluyken silince uçları hep bozuldu. serviste satılan eğer 0 aracın üzerinde gelen gibi ise ben dışarıda satılanların 3 katı para verip orjinal almayı tercih ederim.

Yanıtlama zamanı:

Tam emin değilim belki çakmasını yapmışlardır belkide orjinal bilemem. Silecek uçlarında ford logosu var ve küçük bir etiket vardı onu kullanımdan önce kaldırın yazıyordu, siyah rekte gittikçe sarıya dönüşür ibaresi vardı. Sanırım sileceğin ömrüyle alakalı..

Birde bende orjinaldan yanayım ama kaliteli ürünler varsa oda olur sonuçta araca zarar vermemek amaç..

Silecekle ilgili özellikle ford marka kullandığımız araçlarda, 0 km aracın üzerinde gelen silecekleri en az 3 sene her şartta sorunsuz kullanmamıza rağmen, sonradan dışarıdan aldıklarımızla birkaç kez cam tozluyken silince uçları hep bozuldu. serviste satılan eğer 0 aracın üzerinde gelen gibi ise ben dışarıda satılanların 3 katı para verip orjinal almayı tercih ederim.

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ben aracımı yeni teslim aldığımda bile silecekler kötüydü.. 1.5 yıl zor dayandım.. bidaha orjinal silecek diye bişe duymak bile istemiyorum :) sanayiye gittim rastgele bişi taktırdım 20 liraya.. seneyede giderse yenisini taktırırım gitmezse ne ala.. bi ara arka sileceğide değiştirmem lazım onlarda ölü durumda

Yanıtlama zamanı:

Şu an 2013 çıkışlı aracım 34 bin km de, tozda, çatır çatır buzda da silecekleri kullandım, halen orjinal silecekler takılı ve halen pırıl pırıl siliyor. silecek konusunda orjinalden şaşmamalı.

Yanıtlama zamanı:

Tam emin değilim belki çakmasını yapmışlardır belkide orjinal bilemem. Silecek uçlarında ford logosu var ve küçük bir etiket vardı onu kullanımdan önce kaldırın yazıyordu, siyah rekte gittikçe sarıya dönüşür ibaresi vardı. Sanırım sileceğin ömrüyle alakalı..

Birde bende orjinaldan yanayım ama kaliteli ürünler varsa oda olur sonuçta araca zarar vermemek amaç..

Bende var o etiketten :D Sapsarı şuan :D :D
Yanıtlama zamanı:

Marmara Forum'dan (Bauhaus galiba) yapı marketten aldım taktım. Gayet güzel. Bosch marka idi sanıyorum sol 72 sağ 70cm olan. Aynı silecek 2-3 türlü montaj şekline de uyuyor. Tanesi 26-29TL gibi.

Bundan oluyor:

http://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-Silecek-Takimi-2012-2015-Bosch-Aerotwin,PR-276.html

Bizim focus 3'ler de fotodaki fibi gecmeli sekilde mi montaj yapiliyor? Ben de buradan alayim bari. Bir de arka lazim bana ama..
Yanıtlama zamanı:

Bizim focus 3'ler de fotodaki fibi gecmeli sekilde mi montaj yapiliyor? Ben de buradan alayim bari. Bir de arka lazim bana ama..

Yes başkan.Tırnağa bas çek bitti gitti.Ama silecek kolunun elinden kaçabileceğini ve camı kırabileceğini düşünüp cama havlu felan koymakta fayda var.

Yanıtlama zamanı:

Yes başkan.Tırnağa bas çek bitti gitti.Ama silecek kolunun elinden kaçabileceğini ve camı kırabileceğini düşünüp cama havlu felan koymakta fayda var.

Püf nokta icin tesekkurler baskan...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.