Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Silecek Tavsiyesi

Featured Replies

• Yanıt 59
  • Görüntüleme 26,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Reca ederim.İstersen getir ben kırım pardon takıyım

• Burak Koç
    Burak Koç

Engin ninde dediği gibi Bosch markayı bende tavsiye ederim,şirket araçlarında kullanıyorum gayet başarılı..

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

Ben bile taktım

Yanıtlama zamanı:

Abi dandik silecek camı çizer mi? Söylenti dolaşıyor ortalıkta ama

Dandik silecek, lastiği çok çabuk deforme olup metal kısmı cama değerse çizer.

Montaj sırasında cama lastik kısmın değdiğinden emin olmak gerek(Muzlarda bunun dışında bir olasılık zaten yok).

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu güzelmiş abi birde son sorum :) orjinal boyutları 55-48 bunlardan daha mı kısa almalıyım silecek motoru kaldırır mı?

Yanıtlama zamanı:

Bu güzelmiş abi birde son sorum :) orjinal boyutları 55-48 bunlardan daha mı kısa almalıyım silecek motoru kaldırır mı?

Aynı ölçüde al, bunlar seninkinden daha hafiftir muhtemelen.

Yanıtlama zamanı:

Dikkatli olunması gereken bir şey,kol basıncı fazla gelirse lastiğin orta kısmı cama fazla baskı yapıyor ve o kısımda camda iz bırakıyor.Lastiğe baştan sona bakın her noktası eşit bassın,fazla baskı yapan yer hemen belli oluyor zaten.

Yanıtlama zamanı:

anlamadım muz silecekler nasıl ki hem sileceği kim görecek adaş ne gerek var :kop: lastik değiş devam

Görünümde hiç etki etmez diyorsun onur ama acayip çok farklı bi görünüm katıyor.

Focus1 de muz silecek uç kısım ile değişiyor kolu değiştirmeye gerek yok.Araca özel almanızada gerek yok pahalı olur , cm ölcün öyle sipariş verin kendiniz takın ben çiftini 10 liraya almıştım 1 sene sorunsuz kullanmıştım.

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benimde silecek değiştirme zamanım geldi. Inwells marka var rbw galiba öyle bir marka var 26 lira. Silbak baktım o da 68 lira zaten orjinali az çok o paralara geliyor.

Birde muz silecek deniyor ? Focus 3lerdeki orjinal silecekler muz değil mi ?

Yanıtlama zamanı:
Birde muz silecek deniyor ? Focus 3lerdeki orjinal silecekler muz değil mi ?

Marmara Forum'dan (Bauhaus galiba) yapı marketten aldım taktım. Gayet güzel. Bosch marka idi sanıyorum sol 72 sağ 70cm olan. Aynı silecek 2-3 türlü montaj şekline de uyuyor. Tanesi 26-29TL gibi.   

Bundan oluyor: 

http://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-Silecek-Takimi-2012-2015-Bosch-Aerotwin,PR-276.html

Yanıtlama zamanı:

Marmara Forum'dan (Bauhaus galiba) yapı marketten aldım taktım. Gayet güzel. Bosch marka idi sanıyorum sol 72 sağ 70cm olan. Aynı silecek 2-3 türlü montaj şekline de uyuyor. Tanesi 26-29TL gibi.

Benimde kafam karıştı iyice çifti 26 lira o inwells markanın. Birde komple değişiyor sadece demir çubuk kalıyor galiba. Birde HB Sedan farki gördüm iyice karıştım :D
Yanıtlama zamanı:

Engin ninde dediği gibi Bosch markayı bende tavsiye ederim,şirket araçlarında kullanıyorum gayet başarılı..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.