Kadirhan Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2018 Evet değerli arkadaşlar bu özellik elm cihazı ilemi aktif oluyor yoksa donanımsal eklemeler yapılıyormu. Benim aracım 2013 Ford focus trend x teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadirhan Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 25.11.2018 - 23:40 tarihinde, Ozan Kar yazdı: içeriden kilitlemek alarmı devreye sokmaz, yani hayır. OZAN BEY Merhaba aracım 2013 trend x bende yapmak istyiorum baştan sona kadar okudum ama anlamadığım şeyler var bu bizim araçlarda soket nerededir soketin köprüleyeceğimiz yer neresidir 2.si ise kaputta herhangi bir işlem uygulayacakmıyız son oalrak hiçbirşey yapmasak eğer sadece elm den devreye soksak ne gibi özellikler çalışır ve dezavantajı nelerdir . teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 8 dakika önce, Kadirhan Demir yazdı: OZAN BEY Merhaba aracım 2013 trend x bende yapmak istyiorum baştan sona kadar okudum ama anlamadığım şeyler var bu bizim araçlarda soket nerededir soketin köprüleyeceğimiz yer neresidir 2.si ise kaputta herhangi bir işlem uygulayacakmıyız son oalrak hiçbirşey yapmasak eğer sadece elm den devreye soksak ne gibi özellikler çalışır ve dezavantajı nelerdir . teşekkür ederim benim anlatma kapasitem bu kadar, tekrar anlatsam da farklı bir şey yazmayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadirhan Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 Şimdi, Ozan Kar yazdı: benim anlatma kapasitem bu kadar, tekrar anlatsam da farklı bir şey yazmayacağım. Estagfirullah üstadım sen baya baya anlatmışssın yapanlarda olmuş , bizim kafa elektroniğe basmıyor herhalde ? özel yazamadım size ama irtibat verseniz bir 5 dakka kafanızı şişirmek isterim konu ile alakalı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem balcı Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 Style paket aracıma elm ile özelliği aktif ettim aractan çıkarken aktif etmek için soruyor ancak kaput için uyarı almıyorum kapıyı açtığımda da herhangi bir tepki yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2019 teknik olarak bilgim yok ama benim araçtaki araba kilitli iken neresine dokunsan tik var gibi uyarı veriyor. kilitli iken aracın içine kurumuş yaprak düşse alarmın sesini özgür suriye ordusu duyar(karşı komşularımız). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Kirtay Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2019 Ben de dün aracın içindeki lamba kısmını söktüm soket var mı diye. Soket varmış. bu alarm sensörünü allegro da fln baktım ama bu parçaya benzer çok parça var genelde parça kodunun son kısmı değişiyor? Fiyatları da çok değişken. Uygun fiyatlı bulabileceğimiz bir yer var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 03.03.2014 - 16:44 tarihinde, Ozan Kar yazdı: evet ancak fotoğrafta switch yok sadece kablosu var, ya oraya switch alacaksınız yada o soketteki 2 kabloyu birbirine bağlayacaksınız. Sensörle ilgili bilgiler ilk mesajda var. Ben alarmı açtım ama herhangi bir uyarı almadım, sadece hararet ve yakıt gostergesı arasındakı kırmızı uyarı ışığı yanıp sönüyor. Kapıları içten açınca alarm çalmaya başladı kaputtaki switch soketinin ucu boş, yinede soketteki pinlerin ucuna şase yapmam gerekirmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 24 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Ben alarmı açtım ama herhangi bir uyarı almadım, sadece hararet ve yakıt gostergesı arasındakı kırmızı uyarı ışığı yanıp sönüyor. Kapıları içten açınca alarm çalmaya başladı kaputtaki switch soketinin ucu boş, yinede soketteki pinlerin ucuna şase yapmam gerekirmi ? Araç hareket ettiğinde kaput açık ikazı gelecek. Onu engellemek için zaten şase yap demiştir Ozan. Yani beyni kandıracaksınız kaput kapalı diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Araç hareket ettiğinde kaput açık ikazı gelecek. Onu engellemek için zaten şase yap demiştir Ozan. Yani beyni kandıracaksınız kaput kapalı diye Peki hararet ve yakıt göstergeleri arasında hızlıca yanıp sönen kırmızı ikaz normalmidir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 4 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Peki hararet ve yakıt göstergeleri arasında hızlıca yanıp sönen kırmızı ikaz normalmidir? Normal, alarm devrede diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Normal, alarm devrede diyor. Teşekkürler Gürkan hocam Geçenlerde aktif ettim kırmızı ikaz uyarısı çıkınca pasif hale getirdim tekrar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 3 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Teşekkürler Gürkan hocam Geçenlerde aktif ettim kırmızı ikaz uyarısı çıkınca pasif hale getirdim tekrar ? araç kapalı iken yanıp yanıp söner bu iç denetim sistemi etkin diye de yazı çıkıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: araç kapalı iken yanıp yanıp söner bu iç denetim sistemi etkin diye de yazı çıkıyor... ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 22.03.2019 - 17:47 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Normal, alarm devrede diyor. Gürkan hocam daha öncede dediğim gibi alarmı aktif etmiştim ve geri kapatmıştım. Bugün yine aktif ettim fakat daha önce almadığım bu hata kodunu aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap