Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_394910 Yarın gözü takınca kısa devre yapacağız, gözü takmadan yapmak istemedik. Nasıl oluyor bu kısa devre araca zararı var mı yaparken resimler misiniz benim modül de geldi ama montajını henüz yapmadım. Benim kaput switchinde kablo da geliyor . Boş değil soket . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_394917 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Nasıl oluyor bu kısa devre araca zararı var mı yaparken resimler misiniz benim modül de geldi ama montajını henüz yapmadım. Benim kaput switchinde kablo da geliyor . Boş değil soket . Benimde soket dolu, karşılığında bir pin varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_394918 Benimde soket dolu, karşılığında bir pin varmı? Evet var ilginç olanı kaput açıkken gostergede kaput açık ikazı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_394922 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Evet var ilginç olanı kaput açıkken gostergede kaput açık ikazı yok. Bi pin'in resmini atarmısınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl Yazar comment_394929 Kısa devre yapmanın zararı yok. Switch kapalıykende kısa devre yapıyor. Kablo olanı gördüm ama switchli hiç görmedim Türkiyede. Soketin girdiği beyaz bir plastik oluyor ama boş. --0 dakika sonra eklendi-- Alarm aktif değilse kaputa bakmıyor açıkmı kapalımı diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395215 15.12.2016 - 11:01 tarihinde, Ozan Kar yazdı: Kısa devre yapmanın zararı yok. Switch kapalıykende kısa devre yapıyor. Kablo olanı gördüm ama switchli hiç görmedim Türkiyede. Soketin girdiği beyaz bir plastik oluyor ama boş. --0 dakika sonra eklendi-- Alarm aktif değilse kaputa bakmıyor açıkmı kapalımı diye. Ozan kardeşim, bugün gözleride orj. soketi ile taktıki fakat araç içinde ne yapınca çalışıyor? Kontrolünü nasıl yapacağız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl Yazar comment_395263 6 saat önce, Tuncay A. yazdı: Ozan kardeşim, bugün gözleride orj. soketi ile taktıki fakat araç içinde ne yapınca çalışıyor? Kontrolünü nasıl yapacağız? hareket edince yada kapıyı açınca. kapı kilitlendikten 30sn sonra kadar devreye girer. Kaput switchine kısa devre yapmadıysanız, kaput zaten açık diye devreye girmiyo olabilir bundan emin değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl comment_395264 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: hareket edince yada kapıyı açınca. kapı kilitlendikten 30sn sonra kadar devreye girer. Kaput switchine kısa devre yapmadıysanız, kaput zaten açık diye devreye girmiyo olabilir bundan emin değilim. Kapıyı icerden acinca ötüyor, kaput uyarisi hic vermedi fakat,cami acip iceri elimizi kolumuzu soktugumuzda tik yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl comment_395272 Kapıyı icerden acinca ötüyor, kaput uyarisi hic vermedi fakat,cami acip iceri elimizi kolumuzu soktugumuzda tik yok [emoji20] Kaputtaki switche işlem yaptınız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl comment_395285 10 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Kaputtaki switche işlem yaptınız mı? Herhangi bir islem yapmadik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl comment_395289 Herhangi bir islem yapmadik. Muhtemelen o sebeple çalmıyor. Ozanin tarif ettiği gibi switchi kısa devre yaptırmanız gerekiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl comment_395292 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Muhtemelen o sebeple çalmıyor. Ozanin tarif ettiği gibi switchi kısa devre yaptırmanız gerekiyor Kisa devreyi yaptiripta denedik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl Yazar comment_395325 8 saat önce, Tuncay A. yazdı: Kapıyı icerden acinca ötüyor, kaput uyarisi hic vermedi fakat,cami acip iceri elimizi kolumuzu soktugumuzda tik yok algılama alanına girmiyor olabilir mi? yani bende biraz daha arkaya bakıyor gibi, elini sensörün önüne kadar götürdün mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl comment_395337 58 dakika önce, Ozan Kar yazdı: algılama alanına girmiyor olabilir mi? yani bende biraz daha arkaya bakıyor gibi, elini sensörün önüne kadar götürdün mü? Evet, direk uzanip gözü elimle bile kapatiyorum, yine ötmüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20169 yıl Yazar comment_395339 Şimdi, Tuncay A. yazdı: Evet, direk uzanip gözü elimle bile kapatiyorum, yine ötmüyor sıfır parça olduğuna göre tesisatı kontrol edin abi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın