Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396903 Bugün litvanyadan ebay aracılığı ile aldığım alarm modülü geldi bir hevesle takayım dedim ama soket çıkmadı. Araç X paket sanırım tesisat yok . (Bkn resimler) baya bir aradım taradım bulamadım. Görünen soketlerin karşılıkları dolu boşta duran soket yok. Almadan önce bir tesisatı kontrol etmek lazım. Ozanin araç X paket değildi sanırım X paket olmayanlarda bulunuyor . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396908 Boşta soket gözükmüyor. Zaten yeşil kabak gibi belli ediyor kendini. Soket uçları sağ direkten geliyor. Sağ direkten gelen kablolar varmı bakabilirsiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396912 Boşta soket gözükmüyor. Zaten yeşil kabak gibi belli ediyor kendini. Soket uçları sağ direkten geliyor. Sağ direkten gelen kablolar varmı bakabilirsiniz? Baya bir yokladim ozanin tarif ettiği şekilde iki soket arasında sabitlenmis bir soket yok. sağ da solda boşta duran soket göremedim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396920 X pakete takılmış var araç arkadaşımın hatta ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396921 X pakete takılmış var araç arkadaşımın hatta ... Kabloyu nerede bulmuş acaba sormak lazım [emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396922 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Kabloyu nerede bulmuş acaba sormak lazım montajı yetkili serviste yapıldı yalnız arkadaşımın aracında multi color renk değişen ve sunrooflu tavan panelinden var bununla bir alakası varmıdır bilemiyorum Aralık 27, 20169 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396930 montajı yetkili serviste yapıldı [emoji3] yalnız arkadaşımın aracında multi color renk değişen ve sunrooflu tavan panelinden var bununla bir alakası varmıdır bilemiyorum [emoji4] Aynısı bende de var sanroof hariç onun soketleri ayrı geliyor zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397391 Tam takmaktan vazgeçecekken tavan gözlük panelini komple soktum. Kablo güneşligin altına yapışık vaziyette duruyordu. Montajını yaptım Elm ile aktif etmek kaldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397393 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Tam takmaktan vazgeçecekken tavan gözlük panelini komple soktum. Kablo güneşligin altına yapışık vaziyette duruyordu. Montajını yaptım Elm ile aktif etmek kaldı. hayırlı olsun ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl Yazar comment_397491 7 saat önce, Özer Aksu yazdı: Tam takmaktan vazgeçecekken tavan gözlük panelini komple soktum. Kablo güneşligin altına yapışık vaziyette duruyordu. Montajını yaptım Elm ile aktif etmek kaldı. ben demiştim orada bi yerdedir diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397497 Şimdi, Ozan Kar yazdı: ben demiştim orada bi yerdedir diye Kaput açık görmesine ragmen çok iyi çalışıyor kapılar kilitli iken camdan elimi uzattıgımda ötmeye başlıyor . şimdi bu kaput switchine nasıl kısa devre yapılması gerekir . soketin ucundaki pinlere kısa bir kablo ile birleştirmem yeterli mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl Yazar comment_397512 Şimdi, Özer Aksu yazdı: soketin ucundaki pinlere kısa bir kablo ile birleştirmem yeterli mi? aynen öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397518 Biz neyi yanlış yapiyoruz acaba, kapilards ötüyor, iceride otmuyor, kaput uyarisi hic vermiyor,sokete bosa kisa devre yaptirmayada gerek yok diyoruz. Acaba bagajdaki korna yok ondanmi ki! Aralık 30, 20169 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397525 Biz neyi yanlış yapiyoruz acaba, kapilards ötüyor, iceride otmuyor, kaput uyarisi hic vermiyor,sokete bosa kisa devre yaptirmayada gerek yok diyoruz. Acaba bagajdaki korna yok ondanmi ki! Sensor sıfır olarak servisten mi aldınız? Bazen modül içeriği boş olabiliyor. Programlanması gerekebiliyor. Önce bir serviste programlamayı deneyin olmadı başka sensörle deneyin . Kablo tesisat doğruysa çalışması gerekir. Bende herşey plug&play oldu . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397527 Evet servisten alindi. Fakat alarmin yazilimi yok deniliyor Aralık 30, 20169 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın