Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20187 yıl comment_487942 Evet değerli arkadaşlar bu özellik elm cihazı ilemi aktif oluyor yoksa donanımsal eklemeler yapılıyormu. Benim aracım 2013 Ford focus trend x teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl comment_488141 25.11.2018 - 23:40 tarihinde, Ozan Kar yazdı: içeriden kilitlemek alarmı devreye sokmaz, yani hayır. OZAN BEY Merhaba aracım 2013 trend x bende yapmak istyiorum baştan sona kadar okudum ama anlamadığım şeyler var bu bizim araçlarda soket nerededir soketin köprüleyeceğimiz yer neresidir 2.si ise kaputta herhangi bir işlem uygulayacakmıyız son oalrak hiçbirşey yapmasak eğer sadece elm den devreye soksak ne gibi özellikler çalışır ve dezavantajı nelerdir . teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl Yazar comment_488143 8 dakika önce, Kadirhan Demir yazdı: OZAN BEY Merhaba aracım 2013 trend x bende yapmak istyiorum baştan sona kadar okudum ama anlamadığım şeyler var bu bizim araçlarda soket nerededir soketin köprüleyeceğimiz yer neresidir 2.si ise kaputta herhangi bir işlem uygulayacakmıyız son oalrak hiçbirşey yapmasak eğer sadece elm den devreye soksak ne gibi özellikler çalışır ve dezavantajı nelerdir . teşekkür ederim benim anlatma kapasitem bu kadar, tekrar anlatsam da farklı bir şey yazmayacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl comment_488145 Şimdi, Ozan Kar yazdı: benim anlatma kapasitem bu kadar, tekrar anlatsam da farklı bir şey yazmayacağım. Estagfirullah üstadım sen baya baya anlatmışssın yapanlarda olmuş , bizim kafa elektroniğe basmıyor herhalde ? özel yazamadım size ama irtibat verseniz bir 5 dakka kafanızı şişirmek isterim konu ile alakalı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20197 yıl comment_491911 Style paket aracıma elm ile özelliği aktif ettim aractan çıkarken aktif etmek için soruyor ancak kaput için uyarı almıyorum kapıyı açtığımda da herhangi bir tepki yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20197 yıl comment_491923 teknik olarak bilgim yok ama benim araçtaki araba kilitli iken neresine dokunsan tik var gibi uyarı veriyor. kilitli iken aracın içine kurumuş yaprak düşse alarmın sesini özgür suriye ordusu duyar(karşı komşularımız). Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 20197 yıl comment_494233 Ben de dün aracın içindeki lamba kısmını söktüm soket var mı diye. Soket varmış. bu alarm sensörünü allegro da fln baktım ama bu parçaya benzer çok parça var genelde parça kodunun son kısmı değişiyor? Fiyatları da çok değişken. Uygun fiyatlı bulabileceğimiz bir yer var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20197 yıl comment_498981 03.03.2014 - 16:44 tarihinde, Ozan Kar yazdı: evet ancak fotoğrafta switch yok sadece kablosu var, ya oraya switch alacaksınız yada o soketteki 2 kabloyu birbirine bağlayacaksınız. Sensörle ilgili bilgiler ilk mesajda var. Ben alarmı açtım ama herhangi bir uyarı almadım, sadece hararet ve yakıt gostergesı arasındakı kırmızı uyarı ışığı yanıp sönüyor. Kapıları içten açınca alarm çalmaya başladı kaputtaki switch soketinin ucu boş, yinede soketteki pinlerin ucuna şase yapmam gerekirmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20197 yıl comment_498984 24 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Ben alarmı açtım ama herhangi bir uyarı almadım, sadece hararet ve yakıt gostergesı arasındakı kırmızı uyarı ışığı yanıp sönüyor. Kapıları içten açınca alarm çalmaya başladı kaputtaki switch soketinin ucu boş, yinede soketteki pinlerin ucuna şase yapmam gerekirmi ? Araç hareket ettiğinde kaput açık ikazı gelecek. Onu engellemek için zaten şase yap demiştir Ozan. Yani beyni kandıracaksınız kaput kapalı diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20197 yıl comment_498990 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Araç hareket ettiğinde kaput açık ikazı gelecek. Onu engellemek için zaten şase yap demiştir Ozan. Yani beyni kandıracaksınız kaput kapalı diye Peki hararet ve yakıt göstergeleri arasında hızlıca yanıp sönen kırmızı ikaz normalmidir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20197 yıl comment_498991 4 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Peki hararet ve yakıt göstergeleri arasında hızlıca yanıp sönen kırmızı ikaz normalmidir? Normal, alarm devrede diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20197 yıl comment_498992 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Normal, alarm devrede diyor. Teşekkürler Gürkan hocam Geçenlerde aktif ettim kırmızı ikaz uyarısı çıkınca pasif hale getirdim tekrar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20197 yıl comment_498993 3 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Teşekkürler Gürkan hocam Geçenlerde aktif ettim kırmızı ikaz uyarısı çıkınca pasif hale getirdim tekrar ? araç kapalı iken yanıp yanıp söner bu iç denetim sistemi etkin diye de yazı çıkıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 20197 yıl comment_498995 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: araç kapalı iken yanıp yanıp söner bu iç denetim sistemi etkin diye de yazı çıkıyor... ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl comment_499591 22.03.2019 - 17:47 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Normal, alarm devrede diyor. Gürkan hocam daha öncede dediğim gibi alarmı aktif etmiştim ve geri kapatmıştım. Bugün yine aktif ettim fakat daha önce almadığım bu hata kodunu aldım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın