Ahmet Yerebakan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2019 2017 model aracımda foccuss kullanarak bu özellikleri açamadım. Forscan deneme sürümünü edindim. Otomatik kapı kilitleme alarmı aktif ettim. Fakat geriye kalan özellikleri beceremedim. 120 km geçince sesli uyarıyı foccuss'da 44 parametresini #03 yapın demişsiniz ama forscan'da 00-not configured 01-hız uyarısı yok var ama ne yaptımda 03 parametresini ekleyemedim. Korna selamlama için #147 04 yapın demişsiniz ama foccussda feedback yazıyor forscanda aynı parametreyi bir türlü bulamadım. Forscan ile ilgili destek verebilecek var mı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 12.06.2019 - 15:00 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ercan, anadolu yakasına gelirsen benim kabloyu kullanabilirsin. Yollama kısmı nasıl olur bilemedim... teşekkür ederim Gürkan hocam satın alarak hallettim. babamın aracının özelliklerini aktif edecektim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Yerebakan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 2017 de foccuss çalışıyor mu bilgi verebilecek yok mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 27 dakika önce, Ahmet Yerebakan yazdı: 2017 de foccuss çalışıyor mu bilgi verebilecek yok mu ? Çalışmıyor, konuda yazıyor zaten. Geriye doğru okuyunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Yerebakan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 45 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Çalışmıyor, konuda yazıyor zaten. Geriye doğru okuyunuz. hmm peki forscan ile nasıl yapabilirim forumda araştırdım ama göremedim yardımcı olabilecek var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2019 4 dakika önce, Ahmet Yerebakan yazdı: hmm peki forscan ile nasıl yapabilirim forumda araştırdım ama göremedim yardımcı olabilecek var mı ? Bilmiyorum, eğer okuyup bilgi verebilecek varsa yazar ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdurrahim K. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Sa arkadaşlar benimde aracım focus trend bende bu özellikleri açtırmak istiyorum İstanbul Avrupa yakasında bana yardımcı olabilecek var mı ? Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Baydar Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 ABS yazdıracağım esnafa can't open diagnostic session 3 with ecu hatası alıyorum sebebi nedir nasıl çözerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Akbs Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Kontak açık durumdamı ? Bu hatayı yanlış hatırlamıyorsam kontak açık değilken almıştım kontağı açıp tekrar denediğimde sorun olmamıştı. 23.06.2019 - 01:09 tarihinde, Gökhan Baydar yazdı: ABS yazdıracağım esnafa can't open diagnostic session 3 with ecu hatası alıyorum sebebi nedir nasıl çözerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Baydar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Titanyum araç power tuşuna bağlanırken bastım. okuttum lastik uyarıyı değiştirdim yazdırdım ABS gelip ecu ya azdırmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Acaba ABS ye yazdırırken tekrar power tuşuna mı basmam gerekiyor. --2 dakika sonra eklendi-- 5 saat önce, Emre Akbs yazdı: Kontak açık durumdamı ? Bu hatayı yanlış hatırlamıyorsam kontak açık değilken almıştım kontağı açıp tekrar denediğimde sorun olmamıştı. Titanyum araç power tuşuna bağlanırken bastım. okuttum lastik uyarıyı değiştirdim yazdırdım ABS gelip ecu ya azdırmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Acaba ABS ye yazdırırken tekrar power tuşuna mı basmamı gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Akbs Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Tekrardan butona basma gereğinin olduğunu sanmıyorum. Ford powerda kontak açık durumu nasıl oluyor tam olarak emin değilim. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Baydar Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 8 dakika önce, Emre Akbs yazdı: Tekrardan butona basma gereğinin olduğunu sanmıyorum. Ford powerda kontak açık durumu nasıl oluyor tam olarak emin değilim. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Yerebakan Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2019 hiç yok mu bu kardeşinize yardımcı olabilecek ? arkadaşımın ve benim 2016 2017 araçlarda deniyorum bir türlü bağlantı sağlayamıyorum foccus programıyla. 2015 araçta açtık özellikleri lütfen yardımcı olun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mirac Akaydin Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2019 Erzurumda bu konuyla ilgili olarak gizli ozelliklerini acmak icin yardimci olabilecek varmi aracim focus 3 style paket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 (düzenlendi) 25.06.2019 - 22:36 tarihinde, Ahmet Yerebakan yazdı: hiç yok mu bu kardeşinize yardımcı olabilecek ? arkadaşımın ve benim 2016 2017 araçlarda deniyorum bir türlü bağlantı sağlayamıyorum foccus programıyla. 2015 araçta açtık özellikleri lütfen yardımcı olun Forscan ile açılması gerekiyor ben forscan ile sadece alarmı etkinlestirebildim gerisini yapamadım. Forscan ile ilgili nasıl yapılacağı konusunda herhangi bir paylaşım yapilmadi Haziran 29, 2019 Ümit.Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap