Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 19 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: 23 dakika önce, Ozan Kar yazdı: o değil. 43 Speed limitation ancak bunun mykey ile ilgisi yok. 140 diye seçenekte yok zaten haklısın o başka birşeymiş şimdi indim araca merak ettim baktım "43.Speed Limitation" "Not Speed Limitet" olarak ayarlı bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: o değil. 43 Speed limitation ancak bunun mykey ile ilgisi yok. 140 diye seçenekte yok zaten. mykey iptal edilemezmi yani elmden? --10 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: şimdi indim araca merak ettim baktım "43.Speed Limitation" "Not Speed Limitet" olarak ayarlı bende bende kontrol edecem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Bir saat önce, Yasin Taşcı yazdı: mykey iptal edilemezmi yani elmden? mykey komple yokmuş gibi ayarlanabilir, 239 02 den 01 e ancak hız limitlemesi kaldırılmaz. yok var şeklinde ayarlayınca resetleyebilir denemek lazım bilmiyorum. hali hazırda 02 değilse hiç ellemeyin. --2 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: şimdi indim araca merak ettim baktım "43.Speed Limitation" "Not Speed Limitet" olarak ayarlı bende evet fabrika değeri öyle, biz denemek için mertcanın arabasını 90a limitlemiştik. Sonrasında tekrar no speed limit olarak ayarladık ancak limitli kaldı, en yüksek seçeneğe limitleyerek çözdük. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Göstergeyi ST açılış yapabiliyoruz focccus üzerinden, ayrıca yeni esc menüsü (çekiş kontrol) ile spor modu açılabiliyor ve elektronik hız sabitleyici tamamen devre dışı bırakılabiliyor. Ruslar sağolsun yeni şeyler öğreniyoruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Ayrıca global cam kapama süresi ayarlanıp kapılar kiletlenince camlar kapanıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 13 dakika önce, Kadir Kocatürk yazdı: Ayrıca global cam kapama süresi ayarlanıp kapılar kiletlenince camlar kapanıyor Nasıl yapabiliyoruz bunu hangi değer ile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Arkadaşlar merhaba. Benim focus 3 mca 1.5 pws 210 u geçmiyor kaldırabilirmiyiz bunu kendimiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 1 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı: ..... spor modu .... Spor modu derken? Ben anlamadı seni... ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 15 dakika önce, Mustafa Islamcan yazdı: Arkadaşlar merhaba. Benim focus 3 mca 1.5 pws 210 u geçmiyor kaldırabilirmiyiz bunu kendimiz? Arabanızda elektronik sınır yok, eğer yetmiyorsa bu hız daha güçlü araçlara veya motora yazılıp yükletmek gerek ya da yokuş aşağı/rüzgar arkaya ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Islamcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 (düzenlendi) Aslında güç yetiyor da artıyor bile. Zaten okadar yüksek hızlara 1 2 kere çıktım. Sadece bunu kaldırabilirmiyiz diye merak ettim. Rampa aşağı olsa bile 211 demiyor, Yani kesinlikle bir sınır var. Teşekkür ederim... Mayıs 10, 2018 Mustafa Islamcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 3 saat önce, Teoman S. yazdı: Spor modu derken? Ben anlamadı seni... ? çekiş kontrolu kapatmanın adı değişiyor. ESPde kapatılabilir oluyor ancak eski sürümlerde çalışıyormuş, bende çalışmadı. 2 saat önce, Mustafa Islamcan yazdı: Aslında güç yetiyor da artıyor bile. Zaten okadar yüksek hızlara 1 2 kere çıktım. Sadece bunu kaldırabilirmiyiz diye merak ettim. Rampa aşağı olsa bile 211 demiyor, Yani kesinlikle bir sınır var. Teşekkür ederim... Sanmam. şasi no ile buradan bakabilirsiniz http://ford.xtlt.ru/ab/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Bana pek mantıklı gelmedi. Bizim otomatiklerde zaten sor modu var ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Şimdi, Ozan Kar yazdı: mykey komple yokmuş gibi ayarlanabilir, 239 02 den 01 e ancak hız limitlemesi kaldırılmaz. yok var şeklinde ayarlayınca resetleyebilir denemek lazım bilmiyorum. hali hazırda 02 değilse hiç ellemeyin. --2 dakika sonra eklendi-- evet fabrika değeri öyle, biz denemek için mertcanın arabasını 90a limitlemiştik. Sonrasında tekrar no speed limit olarak ayarladık ancak limitli kaldı, en yüksek seçeneğe limitleyerek çözdük. ozan teşekkürler 43 ü 240 yaptım 239 u 1 yaptım artık mykey uyarısı yok hızı denemedim ama radyoda seside kısıtlıydı normale döndü muhtemel hızda sınırıda kalkmıştır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Resimli anlatmaya çalıştım data değeri 06 = 3 saniye 05 = 2,5 saniye 04 = 2 saniye 03 = 1,5 Saniye 02 = 1 Saniye 01 = 0,5 Saniye 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 6 saat önce, Kadir Kocatürk yazdı: Resimli anlatmaya çalıştım data değeri 06 = 3 saniye 05 = 2,5 saniye 04 = 2 saniye 03 = 1,5 Saniye 02 = 1 Saniye 01 = 0,5 Saniye bu camları kapatma için değilmi yine aynı şekilde kapatmaya çift basıyoruz herhalde açmasıda değişiyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap