Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, İhsan.Yıldız yazdı: Arkadaşlar yalnız büyül bir sıkıntım oldu bu özellikleri açtıktan sonra kontağı çevirdim butün arıza lambaları yandı motor arızası dedi araba çalışmadı. Sonra birkaç defa daha denedim bütün göstergeler gitti şu an araba hiç çalışmıyor ne yapmalıyım acil yardımınıza ihtiyacım var önce bi aküyü söküp takın bakalım ne olacak. olmazsa orijinal konfigrasyonu indirip yükleyip deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Bence öncelikle panik yapmamanız gerekiyor. Ustalar cevap yazar sorununuzu çözer. Benim şimdiki yazacağımı başka biri teyit etmeden denemeyin lütfen. Akü bağlantıyı kesip bir süre sonra tekrar bağlarsanız düzelir diye okumuştum bi yerde. Ama dediğim gibi bilen bi arkadşım cevabını bekleyin lütfen. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İhsan.Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Akü kutup başını söküp yeniden taktık ışıklar bir süre sonra geldi ama kontağı çevirince tekrar gitti. Şu an yine kapalı akü bitmiş olabilir mi takviye yapalım diyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, İhsan.Yıldız yazdı: Akü kutup başını söküp yeniden taktık ışıklar bir süre sonra geldi ama kontağı çevirince tekrar gitti. Şu an yine kapalı akü bitmiş olabilir mi takviye yapalım diyoruz öyle görünüyor, denemekten zarar gelmez. Ben daha önce takviye yaptığımda hemen çalışmıyordu, yani kabloları bağladıktan sonra 5dk kadar beklemek gerekmişti çalışması için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Akü kötü durumda ise belki de dediğiniz gibi bitmiştir bilemiyorum ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İhsan.Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Bir iki defa akü kutup başını söküp yeniden denedik radyoya elektrik geldi ama göstergelere yetecek kadar güç gelmedi takviyede yaptık ama yeterli güç gelmedi şimdilik bıraktık yarın devam edecez. Ben bu elm kablosuyla işlem yaptım ondan sonrada forscan ile dtc sildim acaba orda bir hata mı yaptım da böyle saçmaladı araba bilemedim. İşlemleri bitirip baktığımda hill holder ve lastik basınç hepsi ekranda aktif görünüyordu 1 saat sonra tekrar gidip kontağı çevireyim dedim önce lastik basınç arızası sonra motor arızası dedi sonra her şey karardı Umuyorum daha büyük sıkıntı çıkarmamışımdır. --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, BulentGulsahin yazdı: Siparis ettiginiz yerin linkini paylasirmisiniz http://urun.n11.com/arac-takip-sistemleri/elm327-obd-ii-usb-arac-ariza-tespit-cihazi-P138083598 kablomuz budur bu arada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Şimdi, İhsan.Yıldız yazdı: Umuyorum daha büyük sıkıntı çıkarmamışımdır. Akü diye tahmin ediyorum, İnşallah odur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa.Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2016 40 dakika önce, İhsan.Yıldız yazdı: Bir iki defa akü kutup başını söküp yeniden denedik radyoya elektrik geldi ama göstergelere yetecek kadar güç gelmedi takviyede yaptık ama yeterli güç gelmedi şimdilik bıraktık yarın devam edecez. Ben bu elm kablosuyla işlem yaptım ondan sonrada forscan ile dtc sildim acaba orda bir hata mı yaptım da böyle saçmaladı araba bilemedim. İşlemleri bitirip baktığımda hill holder ve lastik basınç hepsi ekranda aktif görünüyordu 1 saat sonra tekrar gidip kontağı çevireyim dedim önce lastik basınç arızası sonra motor arızası dedi sonra her şey karardı Umuyorum daha büyük sıkıntı çıkarmamışımdır. --2 dakika sonra eklendi-- http://urun.n11.com/arac-takip-sistemleri/elm327-obd-ii-usb-arac-ariza-tespit-cihazi-P138083598 kablomuz budur bu arada. Ben bu kabloyu kullanıyorum sıkıntı yok şükür 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İhsan.Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Sorun aküdeymiş bugün takviyeyle hallettik ama ama akü değişecek gibi duruyor. Hill holder lastik basınç hepsi çalışıyor sıkıntı yok desteğiniz için teşekkür ederim ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Sorun aküdeymiş bugün takviyeyle hallettik ama ama akü değişecek gibi duruyor. Hill holder lastik basınç hepsi çalışıyor sıkıntı yok desteğiniz için teşekkür ederim [emoji3] Aracınız hangi modeldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa.Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Style pakette ayna ısıtıcısı aktif etmeyi nasıl yaparız? Ayna elektirikli alt lamba sinyal lambaları var. Siyah şerit var yukarıdan aşağıya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İhsan.Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 23 saat önce, Fatih Aldemir yazdı: Aracınız hangi modeldi. 2012 model tdci 95 hp 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 31.12.2016 - 20:49 tarihinde, Mustafa.Yıldız yazdı: Style pakette ayna ısıtıcısı aktif etmeyi nasıl yaparız? Ayna elektirikli alt lamba sinyal lambaları var. Siyah şerit var yukarıdan aşağıya Katlanır yan aynalar veya smart paket veya otomatik park varsa aynalar arka cam isitici aktif olunca aynalar isiticilari da aktif olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 3 dakika önce, Mete Turfan yazdı: Katlanır yan aynalar veya smart paket veya otomatik park varsa aynalar arka cam isitici aktif olunca aynalar isiticilari da aktif olur Isıtma sadece Titanium'da idi abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2017 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Isıtma sadece Titanium'da idi abi. Sonsuz saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap