Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 40 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Evet kablomuz geldi ve çalıştı ? Toplantıdan sonra atla gel @Volkan Ö. Benim kablom hala gelmedi gürkan hocam haftasonu müsaitseniz rahatsız etsem sizi ☺️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 37 dakika önce, Ercan Gülmez yazdı: Benim kablom hala gelmedi gürkan hocam haftasonu müsaitseniz rahatsız etsem sizi ☺️ Gel Ercan. Hallederiz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 @Gürkan Çakıroğlu Hayırlı olsun Gürkan bey, özellikleri açabildi cihaz değil mi? Aşağı linkten sipariş vermiştiniz sanırım: https://tr.aliexpress.com/item/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2/32704315332.html?addresstype=600&shortkey=bYzUZ3Aj Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 2 dakika önce, Gökhan ADIGÜZEL yazdı: @Gürkan Çakıroğlu Hayırlı olsun Gürkan bey, özellikleri açabildi cihaz değil mi? Aşağı linkten sipariş vermiştiniz sanırım: https://tr.aliexpress.com/item/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2/32704315332.html?addresstype=600&shortkey=bYzUZ3Aj Araca bağlandım ve listeledim, özellikler zaten açık bende Evet link bu ama henüz fors can ı denemedim daha doğrusu açtım DTC kodu vermedi hoş bi değişiklik yapmadım menüde ama ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 O zaman haftasonu Ercan beyin aracında yapacağınız testi bekleyeceğiz. Ona göre karar veriyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Evet kablomuz geldi ve çalıştı ? Toplantıdan sonra atla gel @Volkan Ö. Ford logosu yok bunun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Evet kablomuz geldi ve çalıştı ? Toplantıdan sonra atla gel @Volkan Ö. Ayna rezistansı olayını daha çözemedim. Çözersem hafta sonu akarım yanınıza. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 32 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Araca bağlandım ve listeledim, özellikler zaten açık bende Evet link bu ama henüz fors can ı denemedim daha doğrusu açtım DTC kodu vermedi hoş bi değişiklik yapmadım menüde ama ... senin link ch 340 çipliydi.Birde win kaçla ve hangi focccus la bağlandın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Ford logosu yok bunun [emoji4] Bak bak nereye takılmış[emoji23] [emoji23] [emoji23] Abi logolu olan bi sende olsun istedik [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Bir saat önce, Osman Türkol yazdı: senin link ch 340 çipliydi.Birde win kaçla ve hangi focccus la bağlandın Xp ile 0.8.6 1 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Ford logosu yok bunun Murat seninkini alırım logolu olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan Erten Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 @Sarp D. Uygur Selam Sizdeki cruise control aparatı trend direksiyona olurmu birde vida delikleri yokmuş sanırım trend direksiyonda? delik açabilirmiyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Mca focusta kapilar acildigi zaman parklar yaniyor. Bunu sis lambalarina da yapabilir miyiz bilen var mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 1 saat önce, Gokhan Erten yazdı: @Sarp D. Uygur Selam Sizdeki cruise control aparatı trend direksiyona olurmu birde vida delikleri yokmuş sanırım trend direksiyonda? delik açabilirmiyiz? Videoyu tekrar izleyin. Eski direksiyonun kesileceği yeri gösteriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan Erten Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 @Teoman Saraç teşekkürler bir kez daha bakıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2016 7 saat önce, Yahya Akman yazdı: Bak bak nereye takılmış Abi logolu olan bi sende olsun istedik Yanıldınız bende de var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap