Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Merhaba, siteye yeni üye oldum. Bu forum sayesinden aracıma bir çok özellik ekledim. 1) Automatic locking 2) Cruise Control 3) Hill Holder 4) Lastik basınç uyarı sistemi vs. yapamadığım 2 tane özellik var. * aracı park ettikten sonra 45 saniye sonra otomatik lock yapması. * aynaları ısıtma sistemini nasıl ekleyebilirim. bu konuda bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 (düzenlendi) 2 dakika önce, Ilker Özeren yazdı: Merhaba, siteye yeni üye oldum. Bu forum sayesinden aracıma bir çok özellik ekledim. 1) Automatic locking 2) Cruise Control 3) Hill Holder 4) Lastik basınç uyarı sistemi vs. yapamadığım 2 tane özellik var. * aracı park ettikten sonra 45 saniye sonra otomatik lock yapması. * aynaları ısıtma sistemini nasıl ekleyebilirim. bu konuda bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum. İlk yazılanı bilmiyorum. Ayna için link. Ekim 15, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 İlk yazan default olarak olması lazım ama ford bu olmayadabilir Titanium için kanalda video mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 10 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İlk yazan default olarak olması lazım ama ford bu olmayadabilir Titanium için kanalda video mevcut İlki bende şöyle. Araç kitli yanına gittim anahtarla açtım eğer 45 saniye içinde kapı yada bagaj açılmazsa araç kendini kitliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Aynen o. Arkadaş direkt kilit istiyorsa o yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 3 hours ago, Teoman Saraç said: İlki bende şöyle. Araç kitli yanına gittim anahtarla açtım eğer 45 saniye içinde kapı yada bagaj açılmazsa araç kendini kitliyor. teoman bey, evet tam olarak istediğim özellik bu nasıl aktif edebilirim. Ayrıca ayna için gönderdiğiniz link'i inceledim. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Ben elm den falan hiçbir işlem yapmadım. Bende direk bu şekildeydi. Araştırmadım işin açıkçası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Ben elm den falan hiçbir işlem yapmadım. Bende direk bu şekildeydi. Araştırmadım işin açıkçası. Bu standart diye biliyorum zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 8 saat önce, Ilker Özeren yazdı: teoman bey, evet tam olarak istediğim özellik bu nasıl aktif edebilirim. Ayrıca ayna için gönderdiğiniz link'i inceledim. teşekkürler Ayrıca üyeliğinizi tamamlanız gerekiyor aksi halde hesabı durdurmak zorunda kalıyoruz. Bknz: Kurallar ve özel mesajlarınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Araca özel bir durum değil tüm araçlarda standart daha önce test videosu yayınlanmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Selam, benim aracımda niye yok acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Emin olmamakla beraber eğer focccus kullanıyorsanız #30 ve #31 i kontrol edermisiniz? yada şase noyu yollayın bizde kontrol edelim. @Ozan Kar @Murat Kavuk bu ayarlar onla alakalı olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 (düzenlendi) On 10/17/2016 at 0:04 PM, Teoman Saraç said: Emin olmamakla beraber eğer focccus kullanıyorsanız #30 ve #31 i kontrol edermisiniz? yada şase noyu yollayın bizde kontrol edelim. @Ozan Kar @Murat Kavuk bu ayarlar onla alakalı olabilir mi? Ekte aracımın FoCCCus_0.8.6 ile yedeklediğim xml configurasyon bilgilerini paylaşıyorum. 30 Unlocking settings 03 00 - not configured03 - One step opening 31 Acknowledge signal lock/alarm 02 00 - not configured02 - Lock/Unlock Acknowledge Ekim 18, 2016 Ilker Özeren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Aynıymış. Bilemedim. Ufak şema yeterli bence, dosyayı silebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilker Özeren Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 acaba elektrik panelerinda bu işlemi bir röle yapıyor ve bende eksik olabilir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap