Onur Gez. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Yakup Çağatay, benim cmax 2013 benzinli trend ancak ekranı titanyum ekran.. oklarla menüde gezdiğimde ayarlar diye bir şey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Araç Bilgisayarı1, Araç Bilgisayarı2 veya Yol bilgisayarı başlığı altında olma ihtimali çok yüksek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 6 dakika önce, Onur Gez. yazdı: Yakup Çağatay, benim cmax 2013 benzinli trend ancak ekranı titanyum ekran.. oklarla menüde gezdiğimde ayarlar diye bir şey yok. Ekranın ne olduğu önemsiz, menüler aynı düzende. Kullanım Kılavuzunuzda da belirtildiği şekilde menüye erişmek mümkün. Hala yok diyorsanız eğer servisinize başvurunuz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Gez. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2016 Tamam araca bindiğimde tekrar dediğiniz gibi kontrol edeyim.Şimdilik sağolun arkadaşlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Yeni bişey buldum henüz DENEMEDİM, Göstergedeki 4lü ekrana istediğinizi koyabilirsiniz, makyajlı için yazmışlar ama hepsinde aynıdır muhtemelen. Çevirmeyede üşendim in the config IPC for tile indications meet the following addresses: DE03 – First on-Board computer DE04 – Second on-Board computer the order of the tiles from left to right, the byte Values: 01 – Time travel 02 – the power Reserve 03 – Current flow 04 – average consumption per 100 km 05 – average speed of 06 – current speed 07 – the distance traveled (odometer) default: 07040302 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2016 12 saat önce, Ozan Kar yazdı: Yeni bişey buldum henüz DENEMEDİM, Göstergedeki 4lü ekrana istediğinizi koyabilirsiniz, makyajlı için yazmışlar ama hepsinde aynıdır muhtemelen. Çevirmeyede üşendim in the config IPC for tile indications meet the following addresses: DE03 – First on-Board computer DE04 – Second on-Board computer the order of the tiles from left to right, the byte Values: 01 – Time travel 02 – the power Reserve 03 – Current flow 04 – average consumption per 100 km 05 – average speed of 06 – current speed 07 – the distance traveled (odometer) default: 07040302 Bunu deneyip netleştirmek lazım. @Ozan Kar tabi öncelikle sizin yardımınıza ihtiyacımız var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saim Üstünel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Rus bi sitede görmüştüm anlık hız koymuştu adam km yerine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 (düzenlendi) Silecek Suyu Sensorünü aktif etmek için işlem yapıldığında Silecek suyunuzun seviyesi düşük ise Kontak anahtarını çevirdiğinizde tüm ışıklar yandıktan 3-4 saniye sonra "Silecek suyu seviyesi düşük" uyarı vermektedir. Eylül 23, 2016 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Silecek Suyu Sensorünü aktif etmek için işlem yapıldığında Silecek suyunuzun seviyesi düşük ise Kontak anahtarını çevirdiğinizde tüm ışıklar yandıktan 3-4 saniye sonra "Silecek suyu seviyesi düşük" uyarı vermektedir. Bende hep aktifti bu sensör Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Teşekkürler ve tebrikler @Ergün YILDIZ @Ozan Kar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 11 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Bende hep aktifti bu sensör Bende 1 saat öncesine kadar yoktu ama artık var yani meğersem varmışda haberimiz yokmuş :-) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 17 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: Bende 1 saat öncesine kadar yoktu ama artık var yani meğersem varmışda haberimiz yokmuş :-) Suyu doldurup denediniz mi? sensör yok normalde. Ben denedim, doluda olsa veriyor uyarı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Yeni bişey buldum [emoji4] henüz DENEMEDİM, Göstergedeki 4lü ekrana istediğinizi koyabilirsiniz, makyajlı için yazmışlar ama hepsinde aynıdır muhtemelen. Çevirmeyede üşendim [emoji4] in the config IPC for tile indications meet the following addresses: DE03 – First on-Board computer DE04 – Second on-Board computer the order of the tiles from left to right, the byte Values: 01 – Time travel 02 – the power Reserve 03 – Current flow 04 – average consumption per 100 km 05 – average speed of 06 – current speed 07 – the distance traveled (odometer) default: 07040302 Bu işlemi deneyen oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 20 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Suyu doldurup denediniz mi? sensör yok normalde. Ben denedim, doluda olsa veriyor uyarı 1.5 litre doldurdum yine verdi akşama tam doldurum deneyecem peki bu sensör bazılarında var bazılarında yok anlamına mı geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 9 dakika önce, Hakan G. yazdı: Bu işlemi deneyen oldu mu? Deneyecektim ancak, focccusta DE03 yok DE04 var ancak 2. yol bilgisayarı zaten yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap