Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 hesabınızı yapın derken? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Şimdi, Hakan K said: hesabınızı yapın derken? Km ne kadar yükselecek vs gibi Lüzumsuz bilgi aslında siz zaten biliyorsunuz ne yapacağınızı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Km ne kadar yükselecek vs gibi Lüzumsuz bilgi aslında siz zaten biliyorsunuz ne yapacağınızı. tşk ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 3 saat önce, Hakan K said: tşk ederim. Bir yanlış anlaşılma var sanırım, şuan ki km 1000den yüksekse (attığınız resimde 3000de) ayarlamaz. Ruslar km yükselterek şirket yakıtını çalıyormuş onu engelleme amaçlı önlem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Bir yanlış anlaşılma var sanırım, şuan ki km 1000den yüksekse (attığınız resimde 3000de) ayarlamaz. Ruslar km yükselterek şirket yakıtını çalıyormuş onu engelleme amaçlı önlem. Tam çakalmış bunlar yahu bizimkilere kaşık atamazlar gerçi [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2016 2007 tdcı c max focccus acılmıyor daha önceki baglantı sorununu hallettim başka programlarda açılıyor sorun yok ama ugraşmış oldugum cruise control aktif etmek ama bi türlü aktif edemiyorum. forscan gayet stabil şekilde arıza okuma silme müdahale ediliyor elmcognif de bütün ayarları görüyorum ama cogu bölüme müdahele edemiyorum kullanmış oldugum elm327 modifikasyonlu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 16 dakika önce, Sinan Kaya said: 2007 tdcı c max focccus acılmıyor daha önceki baglantı sorununu hallettim başka programlarda açılıyor sorun yok ama ugraşmış oldugum cruise control aktif etmek ama bi türlü aktif edemiyorum. forscan gayet stabil şekilde arıza okuma silme müdahale ediliyor elmcognif de bütün ayarları görüyorum ama cogu bölüme müdahele edemiyorum kullanmış oldugum elm327 modifikasyonlu focccus zaten çalışmaz, başlıkta da yazdığı üzere Focus 3 için, sizin Focus 2 için olan programlara ihtiyacınız var. Ben hangisini kullandım hatırlamıyorum ama elmconfig dışında FDS ve ELM-FF2 vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 14 saat önce, Ozan Kar said: focccus zaten çalışmaz, başlıkta da yazdığı üzere Focus 3 için, sizin Focus 2 için olan programlara ihtiyacınız var. Ben hangisini kullandım hatırlamıyorum ama elmconfig dışında FDS ve ELM-FF2 vardı. FDS ve ELM-ff2 de denedim reponse form server timed hatası veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 1 dakika önce, Sinan Kaya said: FDS ve ELM-ff2 de denedim reponse form server timed hatası veriyor Neden servis'e gitmiyorsunuz? Onlar bunu aktif edebiliyor zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Neden servis'e gitmiyorsunuz? Onlar bunu aktif edebiliyor zaten. servis sadece pc baglantısına 100 euro alıyor donanım aktif etmeyi düşünemiyorum bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Ee bi düşünün belki umduğunuz gibi değil. Bizim 100 liramız, sizin 100 euronuz Abartılı değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 16 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ee bi düşünün belki umduğunuz gibi değil. Bizim 100 liramız, sizin 100 euronuz Abartılı değil hesaplaman için teşekkürler ama ben yardım edecek var mı diye arıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 15 dakika önce, Sinan Kaya said: hesaplaman için teşekkürler ama ben yardım edecek var mı diye arıyorum Bunun farkındayım zaten Fakat gördüğüm üzere işlemler başarılı değil. Ayrıca buradaki işlemlerin serviste YAPILAMADIĞINI bildiğimiz için,belki sizin yapacağınız işinde öyle olduğunu düşünebileceğinizi varsayarak size alternatif sundum Belli ki alternatif sunmak herkesin işine yaramıyor (fazla iyilik göz çıkartır hesabı) Sizlere keyifli günler, umarım çözebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 43 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bunun farkındayım zaten Fakat gördüğüm üzere işlemler başarılı değil. Ayrıca buradaki işlemlerin serviste YAPILAMADIĞINI bildiğimiz için,belki sizin yapacağınız işinde öyle olduğunu düşünebileceğinizi varsayarak size alternatif sundum Belli ki alternatif sunmak herkesin işine yaramıyor (fazla iyilik göz çıkartır hesabı) Sizlere keyifli günler, umarım çözebilirsiniz. diyecek bir şey bulamıyorum sagolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2016 Evet sonunda kablolusunun gelmesini bekleyemedim, dayanamayıp bluetooth obd2 aparatı ile aracımın; -Yokuş kalkış yardımı -Otomatik kapı kilitleme -Lastik basınç uyarısı -Ayna ısıtması Özelliklerini açtım. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Sormak istediğim bir soru var, focccus programından aynalarımı otomatik katlanır ve ısıtmalı kısa kol ayna olarak işaretledim, önceki hali ısıtmalı uzun kol ayna idi ama ısıtmalar çalışmıyordu. Kısa kol olarak ayarlayınca ısıtmalar çalıştı. Gel gelelim aynaların altındaki aydınlatmayı çalıştıramadım. Bununla ilgili farklı bir ayar kısmı da göremedim. Aynaların aydınlatmalarının çalışması için kapı modüllerinin değişmesi şart mı? Daha önce yaşayan veya fikir verebilecek kimse var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap