Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 az önce gördüm ki aralıkta 0.8.5 çıkmış, hata alanlar bu sürümü kullanmadılarsa bununla denesinler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 az önce gördüm ki aralıkta 0.8.5 çıkmış, hata alanlar bu sürümü kullanmadılarsa bununla denesinler. Ben bu sürümü kullandım abi, bir önce ki sürümlerde denememin faydası olur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 az önce gördüm ki aralıkta 0.8.5 çıkmış, hata alanlar bu sürümü kullanmadılarsa bununla denesinler. Mca focus 3,5 da denendi.Sonuç hüsran.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 2 saat önce, Kadir Mermer said: Ben bu sürümü kullandım abi, bir önce ki sürümlerde denememin faydası olur mu olmaz, dün biraz göz attım rus forumundaki konuya, bu tip sorunlar için elm kaynaklı diyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 olmaz, dün biraz göz attım rus forumundaki konuya, bu tip sorunlar için elm kaynaklı diyorlar. Ben serdar abinin elm 1.5v ile denedim bu versiyonu değişik bi elm fayda eder mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 9 dakika önce, Kadir Mermer said: Ben serdar abinin elm 1.5v ile denedim bu versiyonu değişik bi elm fayda eder mi? Serdarın elmnin çalıştığını biliyoruz yani sorun elmde olmamalı bu durumda ama nerede bilmiyorum. Yinede birde 0.8.4 ile dene bazen bişeyi yaparken başka bir yer bozulabiliyor, şimdiye kadar farkedilip düzeltilirdi ama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Demirtaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 On 26.01.2016 at 10:58, Mustafa Demirtaş said: Yararlı bilgiler için emeği geçen herkese teşekkürler. Foruma yeni üye oldum. 08 Mondeo Trend manuel vites aracım var. Bu uygulamalardan hangisi mondeo ya uygun olabilir? -Anlık yakıt tüketimi -Otomatik kapı kilitleme -Yokuş kalkış desteği (en az ihtimal verdiğim 1.özellik) -Uygulanabilecek diğer alternatifler Fikri olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Serdarın elmnin çalıştığını biliyoruz yani sorun elmde olmamalı bu durumda ama nerede bilmiyorum. Yinede birde 0.8.4 ile dene bazen bişeyi yaparken başka bir yer bozulabiliyor, şimdiye kadar farkedilip düzeltilirdi ama. Tamam abicim bide onu deniyim sonucu yazarım teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 2 saat önce, Mustafa Demirtaş said: Fikri olan var mı? Fikir olarak söyleyeyim, mondeoyu desteklediğini sanmıyorum. Focus, c-max ve b-max destekleniyor görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2016 (düzenlendi) En başından dediğim gibi sorun sürümden kaynaklı diyorum ben.. Bakınız farklı elm deneyenler olmuş ancak hata aynı dediğim gibi. Evet 2015 aralıkta yeni sürüm çıkmış ben onu da denedim ancak yine aynı hata. Demek ki bu sorunun halledileceği yeni bir sürüm lazım. Yabancı forumlarda da baktığım kadarıyla sorun sürüm. Yani araçların bazılarını henüz desteklemiyor ya da araç izin vermiyor. Yani bu özellik kapanmış bağlanmasına izin verilmiyor. Ocak 29, 2016 Erol A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 On 28.01.2016 at 22:58, Serdar Ordahan said: Arkadaşlar Konya civarında olup bu olayı çözmüş olan bir arkadaşım var mı? Ben geçen sene halletmiştim. Müsait bir zamanda bakalım inşaallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Sabo Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 (düzenlendi) Merhaba, Aranıza yeni katıldım, http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/usb-elm327-arac-ariza-tespit-cihazi-turkce-prog-203463042 bu ürünü satın alsam yeterli olacak mı ? kısaca herhangi bir elm327 işimi görürmü ? aracım 2011 focus 3 hb trend bu özellikleri aktif edebilirmiyim ? teşekkürler Park lambaları PHOTON 6 BEYAZ SMD Ledli T10 düşünenlere tavsiye ederim.. Ocak 31, 2016 Ahmet Sabo tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 (düzenlendi) Bcm modülü F1ET ile başlıyorsa elm ile şuan müdehale mümkün gibi görünmüyor. Ocak 31, 2016 Galip Kandemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Serdarın elmnin çalıştığını biliyoruz yani sorun elmde olmamalı bu durumda ama nerede bilmiyorum. Yinede birde 0.8.4 ile dene bazen bişeyi yaparken başka bir yer bozulabiliyor, şimdiye kadar farkedilip düzeltilirdi ama. Abicim az önce 0.8.4 sürümüyle denedim aynı hatayı aldım sanırım olmicak, aklıma tek seçenek geliyor lastik basınç sensörü taktırmak lastiklere ama oluyor mu veya fiyatı nedir herhangi bir bilgim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Az evvel 2012 stw titanium da lastik basıncı katlanır ayna ve otomatik kilitlenmeyi aktif ettim.herhangi bir uyarı yada hata vermedi.emeği geçen herkese çok teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap