Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu configrasyonu nereden indirebilirim?

Erol bey ilk mesajı okuyunuz orada hepsi yazmaktadır.

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Maa

Erol bey ilk mesajı okuyunuz orada hepsi yazmaktadır.

Maalesef dediğim bu sorunla ilgili birşey yazmıyor. Zaten daha önce de okumuştum ancak tekrar tekrar okudum belki kaçmıştır diye yok. 

Demek ki bu sorunu bilen ve çözebilen yok haliyle.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Maa

Maalesef dediğim bu sorunla ilgili birşey yazmıyor. Zaten daha önce de okumuştum ancak tekrar tekrar okudum belki kaçmıştır diye yok. 

Demek ki bu sorunu bilen ve çözebilen yok haliyle.

ilk mesajdan:

Bu linkten aracınızdaki varsayılan değerleri ve alternatiflerini görebilirsiniz:

http://ford.xtlt.ru/ab/

Yanıtlama zamanı:

Erol hocam aldiginiz hatayi kopyalayip annen google aratirsaniz yurtdisi siteler o hatayla karsilasanlar olmus incelerseniz belki cevap bulabilirsiniz  http://www.fordownersclub.com/forums/topic/53001-footwell-lights-mk3/page-3 

Yanıtlama zamanı:

ilk mesajdan:

Bu linkten aracınızdaki varsayılan değerleri ve alternatiflerini görebilirsiniz:

http://ford.xtlt.ru/ab/

Teşekkürler. Dediğiniz gibi yaptım ordan indirdim ve yükledm focccus tan ama write dediğimde yine aynı uyarıyı verdi yüzde 1 de. Galiba yeni versiyonun çıkmasını bekleyeceğim.

Erol hocam aldiginiz hatayi kopyalayip annen google aratirsaniz yurtdisi siteler o hatayla karsilasanlar olmus incelerseniz belki cevap bulabilirsiniz  http://www.fordownersclub.com/forums/topic/53001-footwell-lights-mk3/page-3 

Evet hocam ben de aratmıştım birkaç sitede var ama dediğiniz gibi yabancı forumlarda. Oradan anladığım kadarıyla focccus programının yeni versiyonu gerekliymiş. 

Daha önceden bahsettiğim sebepten kaynaklı galiba yani aracımın 2014 model olmasından olabilir. Zaten pek 2014 model araçlarda bu programın çalıştığını duymadım. Bi de yıl sonu çıkışlı bi araç.Yani üretim tarihi de yeni. Dolayısıyla programla uyuşmuyor olabilir.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba Elm kablosuyla dediklerinizi yapmaya çalıştım.  Ana araç ekranı tamamen gitti.  Elktrik gelmiyor.  Sorun ne olabilir. Kumanda bile calismiyor. Araç çalışmıyor.  Sadece teyp çalışıyor. Yardımcı olabilir misin 

Yanıtlama zamanı:

Mutlaka bir şeyi eksik yapmışsınızdır. Ben yaparken de başıma böyle bir şey gelmişti sanırım. ABS menüsünden intialize ecu yu unutmuştum. Ondan sonra araba bi tepki vermemişti. Bazen de read to bcm veya write to bcm kısmında da hata olabiliyor. %100 e ulaşmıyor. Birkaç defa denemek gerekebiliyor.

Ya da hiçbir şey işe yaramazsa kutup başlarını sökmeyi deneyebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler.  Sorunu xml orjinal dosyayı yükleyerek hallettim. Şuan bütün fonksiyonlar çalışıyor. Hillholder-otm.kapi kilitleme-lastik basınç ölçer.  Ozan sana  ayrıca teşekkür ederim. Hakan ilgin için sana da teşekkür ederim.  

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler.  Sorunu xml orjinal dosyayı yükleyerek hallettim. Şuan bütün fonksiyonlar çalışıyor. Hillholder-otm.kapi kilitleme-lastik basınç ölçer.  Ozan sana  ayrıca teşekkür ederim. Hakan ilgin için sana da teşekkür ederim.  

hocam çok geçmiş olsun... ancak o aracın "pofff" ettiği andaki his nasıl? Feci dimi :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

hocam çok geçmiş olsun... ancak o aracın "pofff" ettiği andaki his nasıl? Feci dimi :smiley2k:

Teşekkür ederim. Sorma!!! Kaynar sular başımdan aşağı döküldü.  Çaresizlik içinde 4 saat arabayı seyrettim :)

Yanıtlama zamanı:
Herkese merhabalar 2012 c max trend im var hill holder aktif etme konusunda Aydın ve civarında bana yardımcı olacak arkadaşım var mı konuyla ilgiliyim fakat uygulama kısmında malesef ? şimdiden teşekkürler herkese!

Yanıtlama zamanı:
Herkese merhabalar 2012 c max trend im var hill holder aktif etme konusunda Aydın ve civarında bana yardımcı olacak arkadaşım var mı konuyla ilgiliyim fakat uygulama kısmında malesef ? şimdiden teşekkürler herkese!

Sesimi duyan varmıııııııııı? :))

Yanıtlama zamanı:

Sesimi duyan varmıııııııııı? :))

Forumu bir gözden geçirin Aydın'da uygulayan biri çıkar

Yanıtlama zamanı:

Evet Osman bey ona bakıyorum, teşekkürler ilginize.

Yanıtlama zamanı:

hocam zor değil  aslında elm kablonun driverlarını  yüklendin mi ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.