Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Oem Bi-XEnon Montaj Klavuzu(Yazılımsal Aktivasyon veya Röleli Sistem)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kendisi otomatik nasil oluyor ya... Demekki senin arabada ilgili tesisat ve sensor varmiymis onu mu anliyoruz?

Az evvel yediğim balıkta iyiydi bee
  • Yanıt 276
  • Görüntüleme 59,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ilk mesaj tekrar güncellendi, DRL ve şase kablosunu saymazsak tamamen orjinal tesisatla uyarı vs vermeden çalışıyor. Bildiğim kadarıyla bu şekilde bir uygulama en azından türkiyede tek ve focusclubtr

• @Ozan Kar Yardımların için teşekkür ederim. Farları taktım ve çalıştı. Elm den açtığım işe yaradı sanırım. Birde nacizane benim araçta şansım bende daha önce belirttiğim gibi çoğu tesisat hazır fabrik

• @Melih Ordueri kısalara led ampul takmayın zaten,hiç arıza vermese fazla ısıdan çevresine veya far tasına v.s zarar verir. Bu tip ampuller uzunlar için daha sağlıklı diye biliyorum. Mutlaka beyaz ışık

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

150tl mi ne istiyodu

200 tl diyor.ama sensör kullanıyormuş.Yani sinyale felan gerek yok bağlamaya.Aşağıya video ekliyorum.

Heee tam kamyoncu kafasıyla yazım bunları dur.Acaba sisle dönüş farına aynı anda bağlasak nasıl olur aboooov.

Şimdi bombalarlar beni.

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

olmadı. çalıştıramadık ama hiçbir açıklamamızda yok. 

çünkü araçta DRL tesisatı hazır vaziyette hatta ozanın şase yapılacak dediği yerlerde dahi hazır şase bağlantıları var açıkcası araba ilk görünüşte "tak çalıştır" vaziyetteydi. nitekim taktık drl park falan süper hiç sorun yok arıza ışığı yok (ids'ten drl aktive edildi). kontak açıkken herşey mükemmel, ama marşbasıp araba çalışınca farlar kapanıyor ve polis çakarları gibi pırpır etmeye başlıyor. neyse gittik elm327 bulduk. herşeyi geri aldık tekrar yaptık elmden alternative HID'yi de hallettik hatta elm mi acaba çalışmıyor şüphesiyle otomatik kapı kilitlemiyi de yaptık (ki gayet iyi çalıştı yani elm327 ok) ama farların durumu değişmedi. çok düşündük ettik ama bulamadık. şase desek şase yapılacak soket yok, benim sokette sadece 4 numaralı yer boş gerisi ağzına kadar dolu durumda.

çıkamadık içinden ve halojenleri geri taktık... ama o xenonun aydınlatmasını gördükten sonra halojenler benim için yok hükmünde şuanda.

Yanıtlama zamanı:

...marş basana kadar O.K ama :)

Marş'ı bastığın an araç kendisini Ferrari sanıyor , hani performans mod'da kullanınca Ferrari ya da Lambo farları çakar şekline geçiyor ya ... araba aynen öyle oluyor... 

Yanıtlama zamanı:

...marş basana kadar O.K ama :)

Marş'ı bastığın an araç kendisini Ferrari sanıyor , hani performans mod'da kullanınca Ferrari ya da Lambo farları çakar şekline geçiyor ya ... araba aynen öyle oluyor...

Abi araba Mert i iyi kabul etmiş. Baksana bi farı bile beğenmiyo. Nazlı mıdır nedir.
Yanıtlama zamanı:

Abi araba Mert i iyi kabul etmiş. Baksana bi farı bile beğenmiyo. Nazlı mıdır nedir.

cumartesi maslaktayım... hardcore bir elektrik/elektronikçiye gidecem. o arabayı yaksamda o farları yakacam. nasıl ironik bir cümle olduysa. sonuçları paylaşırım buradan.

Yanıtlama zamanı:

dün Murat Kavuk abimizi ziyaret ettim... sağolsun akşam akşam vakit ayırdı bana...

niyetimiz neydi; "acaba önceki ELM327 bağlantımız başarılı olmadı mı, araba algılamadı mı?" olayıydı.. o sebeple ben yine ELM327 ye bağlayıp farların durumunu görmek istedim.

Nitekim bağladık açtık baktık araç "alternative hid" seçeneğini algılamış, algılamış ama kafası basmıyor işte...

neyse sanırım bu işi yarın sabah elektrikçi çözecek. gelişmeleri bildiririm...

Sinyaller yanmasa direkt Aydın abinin başına gelen pin öpüşmemesi gibi bir sorun var derdim (ozanında telefonda ilk sorduğu sinyallerin yanıp yanmadığıydı) ama yanıyor lanet sinyallerimde...

taner eviş aküden çekilecek bir + ile olayın hallolacağını söylüyor. röle falan işine kesinlikle girmeyeceğim ama bir kaç kablo çekerek sıkıntıyı aşarsak ok, yoksa farlar doğru ankaraya dönecek... bende yıkılıcam!

Mert Yürüyen tarafından düzenlendi

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

röle falan işine kesinlikle girmeyeceğim 

@Doğan Kurban @Ozan Kar bu yazdığıma bir taraflarımla güldüm şuanda :kop:

Yanıtlama zamanı:

Biz şimdi değil. Yazdığında gülmüştük o taraflarımızla

haha, iyi söyledin valla bravo :) bakalım bir sonraki arabayı yıkatmam da yine sanayilik olacak mıyız?

Yanıtlama zamanı:
haha, iyi söyledin valla bravo [emoji4] bakalım bir sonraki arabayı yıkatmam da yine sanayilik olacak mıyız?

Ama o kadar da güldürme bizi yahu. Söyle uzaktan sıksınlar suyu

Yanıtlama zamanı:

sen bi ankara yapta bakalım kurtarabilecekmiyiz röleden :)

aynen... şansımızı deneriz bir... :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.