ali ihsan bal Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 istinye oto koça sordum yedek parça bölümde çalışanlar geniş ekranlı göstergenin uyum sağlamayacağını söylediler, ayrıca zaten otosana aramadığım yer kalmadı şu titanum modelinin tam olarak donanım özelliklerini bileni göremedim herkes kararsız bir şekilde cevap veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Bir saat önce, ali ihsan bal said: istinye oto koça sordum yedek parça bölümde çalışanlar geniş ekranlı göstergenin uyum sağlamayacağını söylediler, ayrıca zaten otosana aramadığım yer kalmadı şu titanum modelinin tam olarak donanım özelliklerini bileni göremedim herkes kararsız bir şekilde cevap veriyor Buyrun liste: Otokoç'a gitmeyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ali ihsan bal Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 45 dakika önce, Yakup Çağatay said: Buyrun liste: Otokoç'a gitmeyin Aynen o konuyu inceledim fakat baktığım araçlarda kimisinde ön cam buz çözücü var otomatik park yok kimisinde şerit takip var buz çözücü yok otosan bu konuda gerçekten istediği gibi oynamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 1 dakika önce, ali ihsan bal said: Aynen o konuyu inceledim fakat baktığım araçlarda kimisinde ön cam buz çözücü var otomatik park yok kimisinde şerit takip var buz çözücü yok otosan bu konuda gerçekten istediği gibi oynamış Sorun yok ama her ikiside birbirinden bağımsız satıldı. Hiç biri standart olmadı Titanium'da. Aklınıza takılan şeyleri ilgili başlıklardan bize sorabilirsiniz. Otosan-Otokoç sizin son adımınız olsun bu konular için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 12 dakika önce, Yakup Çağatay said: Sorun yok ama her ikiside birbirinden bağımsız satıldı. Hiç biri standart olmadı Titanium'da. Aklınıza takılan şeyleri ilgili başlıklardan bize sorabilirsiniz. Otosan-Otokoç sizin son adımınız olsun bu konular için 2013 için mi yazdın? ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik 2012 ortasına kadar titaniumda standarttı, sonra otomatik park paketi ile birleşip plus paket oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 7 dakika önce, Ozan Kar said: 2013 için mi yazdın? ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik 2012 ortasına kadar titaniumda standarttı, sonra otomatik park paketi ile birleşip plus paket oldu. Hem 2013 için. Hemde şerit takip ve otomatik park'ın bir arada olmadığını söylemek için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 İlk gelen araçlar epey donanımlı idi sonra paketler içerisine dağıtıldı,, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 3 saat önce, Bekir B. said: İlk gelen araçlar epey donanımlı idi sonra paketler içerisine dağıtıldı,, otosan uyandı özellikleri bölüp bölüp opsiyon şeçenekleri oluşturdu daha fazla para almak için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Kendime ararken Adana'da bir çıkmacıyı aramıştım. Sonra geldi diye bu resmi gönderdi. Tel: 05323250402 ilgilenen olursa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Kendime ararken Adana'da bir çıkmacıyı aramıştım. Sonra geldi diye bu resmi gönderdi. Tel: 05323250402 ilgilenen olursa.. urunu aldim arkadaslar bilgi icin tsekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 10 dakika önce, Aziz AY said: urunu aldim arkadaslar bilgi icin tsekkurler O ürün dizel için sanırım. Sizin aracınızın yakıtı yazmıyor eğer benzinliyse size uymaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz AY Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Doğan bey aracım dizel, yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Şimdi, Aziz AY said: Doğan bey aracım dizel, yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yalnız bu MCA için değil eski kasa için .. sizin avatarda da MCA yazıyor. ben cesaret edip, makyajsız için olanı alamamıştım . Bunda muhtemelen digital hız da yoktur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Evet Cenk abi doğru söylüyor. Ben atlamışım mca farkını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 18 dakika önce, Aziz AY said: urunu aldim arkadaslar bilgi icin tsekkurler kaça aldınız? ben fiyat sormamıştım çünkü merak ettim. hayırlı olsun bu arada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap