Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349907 istinye oto koça sordum yedek parça bölümde çalışanlar geniş ekranlı göstergenin uyum sağlamayacağını söylediler, ayrıca zaten otosana aramadığım yer kalmadı şu titanum modelinin tam olarak donanım özelliklerini bileni göremedim herkes kararsız bir şekilde cevap veriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349915 Bir saat önce, ali ihsan bal said: istinye oto koça sordum yedek parça bölümde çalışanlar geniş ekranlı göstergenin uyum sağlamayacağını söylediler, ayrıca zaten otosana aramadığım yer kalmadı şu titanum modelinin tam olarak donanım özelliklerini bileni göremedim herkes kararsız bir şekilde cevap veriyor Buyrun liste: Otokoç'a gitmeyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349921 45 dakika önce, Yakup Çağatay said: Buyrun liste: Otokoç'a gitmeyin Aynen o konuyu inceledim fakat baktığım araçlarda kimisinde ön cam buz çözücü var otomatik park yok kimisinde şerit takip var buz çözücü yok otosan bu konuda gerçekten istediği gibi oynamış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349922 1 dakika önce, ali ihsan bal said: Aynen o konuyu inceledim fakat baktığım araçlarda kimisinde ön cam buz çözücü var otomatik park yok kimisinde şerit takip var buz çözücü yok otosan bu konuda gerçekten istediği gibi oynamış Sorun yok ama her ikiside birbirinden bağımsız satıldı. Hiç biri standart olmadı Titanium'da. Aklınıza takılan şeyleri ilgili başlıklardan bize sorabilirsiniz. Otosan-Otokoç sizin son adımınız olsun bu konular için Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349925 12 dakika önce, Yakup Çağatay said: Sorun yok ama her ikiside birbirinden bağımsız satıldı. Hiç biri standart olmadı Titanium'da. Aklınıza takılan şeyleri ilgili başlıklardan bize sorabilirsiniz. Otosan-Otokoç sizin son adımınız olsun bu konular için 2013 için mi yazdın? ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik 2012 ortasına kadar titaniumda standarttı, sonra otomatik park paketi ile birleşip plus paket oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349927 7 dakika önce, Ozan Kar said: 2013 için mi yazdın? ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik 2012 ortasına kadar titaniumda standarttı, sonra otomatik park paketi ile birleşip plus paket oldu. Hem 2013 için. Hemde şerit takip ve otomatik park'ın bir arada olmadığını söylemek için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_349932 İlk gelen araçlar epey donanımlı idi sonra paketler içerisine dağıtıldı,, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_349954 3 saat önce, Bekir B. said: İlk gelen araçlar epey donanımlı idi sonra paketler içerisine dağıtıldı,, otosan uyandı özellikleri bölüp bölüp opsiyon şeçenekleri oluşturdu daha fazla para almak için Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350004 Kendime ararken Adana'da bir çıkmacıyı aramıştım. Sonra geldi diye bu resmi gönderdi. Tel: 05323250402 ilgilenen olursa.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350025 Kendime ararken Adana'da bir çıkmacıyı aramıştım. Sonra geldi diye bu resmi gönderdi. Tel: 05323250402 ilgilenen olursa.. urunu aldim arkadaslar bilgi icin tsekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350030 10 dakika önce, Aziz AY said: urunu aldim arkadaslar bilgi icin tsekkurler O ürün dizel için sanırım. Sizin aracınızın yakıtı yazmıyor eğer benzinliyse size uymaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350031 Doğan bey aracım dizel, yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350032 Şimdi, Aziz AY said: Doğan bey aracım dizel, yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yalnız bu MCA için değil eski kasa için .. sizin avatarda da MCA yazıyor. ben cesaret edip, makyajsız için olanı alamamıştım . Bunda muhtemelen digital hız da yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350034 Evet Cenk abi doğru söylüyor. Ben atlamışım mca farkını. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350039 18 dakika önce, Aziz AY said: urunu aldim arkadaslar bilgi icin tsekkurler kaça aldınız? ben fiyat sormamıştım çünkü merak ettim. hayırlı olsun bu arada. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın