Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-ol Otomotiv Focus 3 Tft Genis Ekranlı Gösterge

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

istinye oto koça sordum yedek parça bölümde çalışanlar geniş ekranlı göstergenin uyum sağlamayacağını söylediler, ayrıca zaten otosana aramadığım yer kalmadı şu titanum modelinin tam olarak donanım özelliklerini bileni göremedim herkes kararsız bir şekilde cevap veriyor

• Yanıt 523
  • Görüntüleme 108,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arkadaşlar ürün olsa eğer başlık güncellenir zaten, okursanız eğer sürekli 'var mı?' 'var mı?' sorusu gelince sonuç değişmiyor   Keyifli forumlar.

• hep bunu anlatıyoruz da kimse anlamıyor.

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

şimdi 2014 makyajlı kasa geniş ekranlı gösterge  2012 aracıma alırsam dijital hız göstergesi geliyor mu ? şu an zaten aracımda geniş ekranlı gösterge mevcut elmden açılabiliyor mu ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, ali ihsan bal said:

istinye oto koça sordum yedek parça bölümde çalışanlar geniş ekranlı göstergenin uyum sağlamayacağını söylediler, ayrıca zaten otosana aramadığım yer kalmadı şu titanum modelinin tam olarak donanım özelliklerini bileni göremedim herkes kararsız bir şekilde cevap veriyor

Buyrun liste: 

Otokoç'a gitmeyin :yeah: 

Yanıtlama zamanı:
45 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Buyrun liste: 

Otokoç'a gitmeyin :yeah: 

Aynen o konuyu inceledim fakat baktığım araçlarda kimisinde ön cam buz çözücü var otomatik park yok kimisinde şerit takip var buz çözücü yok otosan bu konuda gerçekten istediği gibi oynamış

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, ali ihsan bal said:

Aynen o konuyu inceledim fakat baktığım araçlarda kimisinde ön cam buz çözücü var otomatik park yok kimisinde şerit takip var buz çözücü yok otosan bu konuda gerçekten istediği gibi oynamış

Sorun yok ama her ikiside birbirinden bağımsız satıldı. Hiç biri standart olmadı Titanium'da. Aklınıza takılan şeyleri ilgili başlıklardan bize sorabilirsiniz.

Otosan-Otokoç sizin son adımınız olsun bu konular için :) 

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Sorun yok ama her ikiside birbirinden bağımsız satıldı. Hiç biri standart olmadı Titanium'da. Aklınıza takılan şeyleri ilgili başlıklardan bize sorabilirsiniz.

Otosan-Otokoç sizin son adımınız olsun bu konular için :) 

2013 için mi yazdın? ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik 2012 ortasına kadar titaniumda standarttı, sonra otomatik park paketi ile birleşip plus paket oldu.

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Ozan Kar said:

2013 için mi yazdın? ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik 2012 ortasına kadar titaniumda standarttı, sonra otomatik park paketi ile birleşip plus paket oldu.

Hem 2013 için. Hemde şerit takip ve otomatik park'ın bir arada olmadığını söylemek için. 

Yanıtlama zamanı:

İlk gelen araçlar epey donanımlı idi sonra paketler içerisine dağıtıldı,,

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Bekir B. said:

İlk gelen araçlar epey donanımlı idi sonra paketler içerisine dağıtıldı,,

otosan uyandı özellikleri bölüp bölüp opsiyon şeçenekleri oluşturdu daha fazla para almak için :D

Yanıtlama zamanı:

eef1efce8cc41588358dbdf9a2c67514.jpg

Kendime ararken Adana'da bir çıkmacıyı aramıştım. Sonra geldi diye bu resmi gönderdi. Tel: 05323250402 ilgilenen olursa..

Yanıtlama zamanı:
eef1efce8cc41588358dbdf9a2c67514.jpg

Kendime ararken Adana'da bir çıkmacıyı aramıştım. Sonra geldi diye bu resmi gönderdi. Tel: 05323250402 ilgilenen olursa..

urunu aldim arkadaslar bilgi icin tsekkurler

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Aziz AY said:

O ürün dizel için sanırım. Sizin aracınızın yakıtı yazmıyor eğer benzinliyse size uymaz.

Yanıtlama zamanı:

Doğan bey aracım dizel, yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Aziz AY said:

Doğan bey aracım dizel, yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

yalnız bu MCA için değil eski kasa için .. sizin avatarda da MCA yazıyor. 

ben cesaret edip, makyajsız için olanı alamamıştım . Bunda muhtemelen digital hız da yoktur. 

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Aziz AY said:

kaça aldınız? ben fiyat sormamıştım çünkü :) merak ettim.

hayırlı olsun bu arada.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.