Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Start stop Otomatik Start&Stop Eski 1.6 tdci ve tüm 1.0-1.6 eb'larda mevcut. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Arkadaşlar bu ekranı Ankara'da satan bir firma vardı 5 ay önce forumla ilk tanıştığım zamanlarda okudum telefon numarası bile vardı satanın bugün 3 saate yakın formu inceledim bulamadım Ankara'da satan firmayı bilen varmı????? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Arkadaşlar bu ekranı Ankara'da satan bir firma vardı 5 ay önce forumla ilk tanıştığım zamanlarda okudum telefon numarası bile vardı satanın bugün 3 saate yakın formu inceledim bulamadım Ankara'da satan firmayı bilen varmı????? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Acaba geniş ekran tft ekran dizel araçlar için hala mevcut mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Abi çok teşekkür ederim yarın ilk işim göz doktoruna gidicem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Acaba geniş ekran tft ekran dizel araçlar için hala mevcut mu ? Su an icin mevcut degil fakat 1 haftaya kadar stoklarimiza giricek sizi bilgilendiririm . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Su an icin mevcut degil fakat 1 haftaya kadar stoklarimiza giricek sizi bilgilendiririm . tamam teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Aydın Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 takılınca km sıfırlanıyo diyolardı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 takılınca km sıfırlanıyo diyolardı ? aksini söyleyenmi oldu? sıfırlanıyor, bilgisayara bağlanıp ayarlanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Akyıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 iyi günler ürün sıfır mı? ürün sıfırsa elinizde dizel uyumlu gösterge varsa lütfen benimle iletişime geçermisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Su an icin mevcut degil fakat 1 haftaya kadar stoklarimiza giricek sizi bilgilendiririm . Sizinle görüşmüştüm. Benzinli için olan göstergelerin 1.0 EB ya uyup uymayacağını deneyecektiniz. Bir sonuç çıktı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Sizinle görüşmüştüm. Benzinli için olan göstergelerin 1.0 EB ya uyup uymayacağını deneyecektiniz. Bir sonuç çıktı mı? Sonucu yazıldı zaten başlıkta. Sorun yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Sizinle görüşmüştüm. Benzinli için olan göstergelerin 1.0 EB ya uyup uymayacağını deneyecektiniz. Bir sonuç çıktı mı? Evet bir uyumsuzluk sorunu yok fakat henuz urun ulasmadi elimize ben stogumuza girince burdan duyurusunu gerceklestiricem . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 bende 1.0 eb için aldım sorun yok kesinlikle ama olaki sıfırlama yapıtğınızda en az 50 km gitmedikçe veriler yüksek çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Bu da benden olsun .. ) Bütün bilgileri tek ekranda görme kolaylığı en büyük artısı bence .... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap