Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218224 Ses konusunda takıntılı birisi olduğumu baştan söyleyeyim, hemen taşlamayın Aracı ilk çalıştırdığımda konsoldan fan sesine benzer bir ses geliyor. Sesin ne zaman kesildiğini bilmiyorum, yarım saatlik yola gittim, stop etmeden önce kontrol ettim, kesilmişti. Sony açıkta olsa kapalı da olsa ses geliyor. Aynı ses 2,5 olan bir arkadaşımın arabasında da var. Kendisi bunun "gösterge ve müzik sisteminin arka tarafında olan bir fan"dan geldiğini söyledi Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Normal midir, yoksa servis yolu gözüküyor mu? Videoyu hd yükledim. http://www.youtube.com/watch?v=dvF5NJ7YjpY Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218233 İç sirkülasyon motoru bozuk değişmesi gerekiyor aynı ses benim araç tada vardi değişimden sonra ses kesiliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl Yazar comment_218245 İç sirkülasyon motoru bozuk değişmesi gerekiyor aynı ses benim araç tada vardi değişimden sonra ses kesiliyor Havalandırma veya klima kapalı olsa dahi geliyor ses. Ic sirkulasyon motoru bunlar kapalı olsa dahi çalışır mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218275 Normalde kısacık ses gelip gitmesi gerekiyor diye hatırlıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201412 yıl comment_218316 Isı ölçer fan sesi. Temizlenmeyle veya değiştirilmesiyle ses geçiyor. (Temizlenirse ses zamanla yine gelir) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201412 yıl Yazar comment_218345 Normalde kısacık ses gelip gitmesi gerekiyor diye hatırlıyorum Işyerine gitmek 10-15 dk sürüyor, bu süreçte devam ediyor. Yolda giderken yıl sesi, müzik sesi vs nedeniyle tam olarak ne zaman geçtiğini kestirmek cok zor.. Isı ölçer fan sesi. Temizlenmeyle veya değiştirilmesiyle ses geçiyor. (Temizlenirse ses zamanla yine gelir) Bilgilendirme icin teşekkür ederim. Aynı sorunu yasadınız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201412 yıl comment_218348 Yeni kasa fiestada yaşamıştım, Aracın ön göğüsün orta tarafını kompile söküp bulmuştum fanı ve ortasını söküp attım hiçbir sorunda yaşamadım. Tabi bu 2012 senesindeydi. Servis halleder 2 dklık iş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201412 yıl comment_218391 focus larda direksiyonun arka tarafında Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201412 yıl Yazar comment_218434 Az önce Gaziemir'den Alsancak'a geldim, 38 dk sürdü ve stop etmeden önce hala ses geliyordu. Müsait olduğumda servise gideceğim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201412 yıl comment_218554 Aynı ses benim araçta da var... Dur bakalım ben de yarın servise koşayım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201412 yıl comment_218596 O ses çıkınca ben recep ivedik gibi konsolu yumrukluyorum ses geçiyor arkadaşlar pratik çözüm bu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl Yazar comment_221457 Arkadaslar garanti kapsamında Otokoç iki ayrı parçayı değiştirdi. Parçalar KDV dahil 400 tl civarı ancak ücret ödemedim. Ses tamamen gitti, hiçbirşey duyulmuyor. İzmir Otokoç'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bence İzmir'in en iyisi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl comment_221464 Arkadaslar garanti kapsamında Otokoç iki ayrı parçayı değiştirdi. Parçalar KDV dahil 400 tl civarı ancak ücret ödemedim. Ses tamamen gitti, hiçbirşey duyulmuyor. İzmir Otokoç'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bence İzmir'in en iyisi.. Ne parçasıymış nereden geliyormuş.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl Yazar comment_221487 Ne parçasıymış nereden geliyormuş.? Klima ve ısı ölçer ile ilgili 2 ayrı parça. Tam olarak neler olduguna bakamadım, Faturada sadece ödeme yapılanlar yazdığı, garantiden yapılanlar yazmadığı icin su an bilemiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın