Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ses konusunda takıntılı birisi olduğumu baştan söyleyeyim, hemen taşlamayın :)

Aracı ilk çalıştırdığımda konsoldan fan sesine benzer bir ses geliyor. Sesin ne zaman kesildiğini bilmiyorum, yarım saatlik yola gittim, stop etmeden önce kontrol ettim, kesilmişti. Sony açıkta olsa kapalı da olsa ses geliyor.  Aynı ses 2,5 olan bir arkadaşımın arabasında da var. Kendisi bunun "gösterge ve  müzik sisteminin arka tarafında olan bir fan"dan geldiğini söyledi Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Normal midir, yoksa servis yolu gözüküyor mu?

Videoyu hd yükledim.

http://www.youtube.com/watch?v=dvF5NJ7YjpY

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İç sirkülasyon motoru bozuk değişmesi gerekiyor aynı ses benim araç tada vardi değişimden sonra ses kesiliyor

Havalandırma veya klima kapalı olsa dahi geliyor ses. Ic sirkulasyon motoru bunlar kapalı olsa dahi çalışır mı?

Yanıtlama zamanı:

Isı ölçer fan sesi. Temizlenmeyle veya değiştirilmesiyle ses geçiyor. (Temizlenirse ses zamanla yine gelir)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Normalde kısacık ses gelip gitmesi gerekiyor diye hatırlıyorum

Işyerine gitmek 10-15 dk sürüyor, bu süreçte devam ediyor. Yolda giderken yıl sesi, müzik sesi vs nedeniyle tam olarak ne zaman geçtiğini kestirmek cok zor..

Isı ölçer fan sesi. Temizlenmeyle veya değiştirilmesiyle ses geçiyor. (Temizlenirse ses zamanla yine gelir)

Bilgilendirme icin teşekkür ederim. Aynı sorunu yasadınız mı?

Yanıtlama zamanı:

Yeni kasa fiestada yaşamıştım, Aracın ön göğüsün orta tarafını kompile söküp bulmuştum fanı ve ortasını söküp attım :D hiçbir sorunda yaşamadım. Tabi bu 2012 senesindeydi. Servis halleder 2 dklık iş.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Az önce Gaziemir'den Alsancak'a geldim, 38 dk sürdü ve stop etmeden önce hala ses geliyordu. Müsait olduğumda servise gideceğim..

Yanıtlama zamanı:

Aynı ses benim araçta da var...

Dur bakalım ben de yarın servise koşayım...

Yanıtlama zamanı:

O ses çıkınca ben recep ivedik gibi konsolu yumrukluyorum ses geçiyor arkadaşlar pratik çözüm bu..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaslar garanti kapsamında Otokoç iki ayrı parçayı değiştirdi. Parçalar KDV dahil 400 tl civarı ancak ücret ödemedim. Ses tamamen gitti, hiçbirşey duyulmuyor. İzmir Otokoç'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bence İzmir'in en iyisi..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar garanti kapsamında Otokoç iki ayrı parçayı değiştirdi. Parçalar KDV dahil 400 tl civarı ancak ücret ödemedim. Ses tamamen gitti, hiçbirşey duyulmuyor. İzmir Otokoç'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bence İzmir'in en iyisi..

Ne parçasıymış nereden geliyormuş.?  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ne parçasıymış nereden geliyormuş.?

Klima ve ısı ölçer ile ilgili 2 ayrı parça. Tam olarak neler olduguna bakamadım, Faturada sadece ödeme yapılanlar yazdığı, garantiden yapılanlar yazmadığı icin su an bilemiyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.