Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl comment_221493 Klima ve ısı ölçer ile ilgili 2 ayrı parça. Tam olarak neler olduguna bakamadım, Faturada sadece ödeme yapılanlar yazdığı, garantiden yapılanlar yazmadığı icin su an bilemiyorum. Arabaya bindiğimde kontağı açınca bende duyuyorum bu sesi. Çalıştırınca duyulmaz oluyor. Ama bende de var bu ses birkaç aydır. Eski durumu hatırlamadığımdan belki de vardı dedim önemsemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl Yazar comment_221507 O zaman sizinkisinin de değişme vakti gelmiş. Bence garantiniz devam ediyorsa değiştirin. Sabah verdim servise, öğleden sonra aldım. Yoğunluk yoksa yarım saate yapılıp teslim edilebilir gibi. Arac durur vaziyette, müzik kapalı iken kesinlikle duyulan bir ses, ben daha fazla tahammül edemedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl comment_221586 O zaman sizinkisinin de değişme vakti gelmiş. Bence garantiniz devam ediyorsa değiştirin. Sabah verdim servise, öğleden sonra aldım. Yoğunluk yoksa yarım saate yapılıp teslim edilebilir gibi. Arac durur vaziyette, müzik kapalı iken kesinlikle duyulan bir ses, ben daha fazla tahammül edemedim.. Ben pek önemsemedim de önemli bir sorunsa veya ılerde baş ağrıtacaksa baktırayım. Ne parçası olduğunu öğrenebilirsem gidince deveye hendek atlatmayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_223275 Genellikle sıcak yaz aylarında bu ses artıyor,benim garanti de yaz başında bitecek,şu an ses yok ama,klima kullanımı başlayınca tekrar duymaktan korkuyorum bu sesi,ne yapsam acaba,servis ses şuan yok diyerek geçiştirecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_223340 sonradan garanti uzatılabiliyormu bilmiyorum ama uzatılıyorsa uzatmak yararlı tabi makul bi ücret karşılığında Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_223347 2 yıl 750 tl,1 yıl 430 tl gibi bir fiyat karşılığında tabiki mümkün.3 +2.. yada 3 +1.fiyat 100 km yi geçmiş ve geçmemiş araçlar şeklinde değişiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_223348 bazen garanti çok işe yarıyor bazende garanti kapsamı dışı bırakıyorlar. bence uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız aracı seviyorsanız garantiyi uzatın edit: galeriden çıkartmadan 500 tl karşılığı +3 yıl olması lazım yanılmıyorsam garanti uzattık Mart 2, 201412 yıl ömer akman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223375 Garantiyi uzatınca herşey garantiye girmiyor bir de değişen parça vs.olursa ücretin %20sini sizden alıyorlar sanırım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın